2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Çok geçmiş olsun. Bizim de öyle oldu ilk 3 gün yüksek ateş . Ateş biterken kırmızı döküntüler . En kötüsü de ağız içi yaralar .
Haklısınız , yeter ki sağlıklıları yerinde olsun . Bu yaş grubunun hastalığı çok zor . Derdini anlatamıyor tam. Verdiğin ilacı içmiyor. Faydasına olacak bişeyi kabul etmiyor . Çok yıpranıyoruz hastalık sürecinde .
Hemde nasıl ama bunlarla da başkasına etmeyi öğreneceğiz öğreniyoruz da hepsi tecrübeyle olıyor

Uzun zaman 9,5 kaldıktan sonra Hastalanmadan önce 10 kilo tam olmuştu . 3 günde 9700 e düşmüştü . Haftada bir balık yağı veriyordum o biraz iştah açmıştı bence . Günde 3 öğün yediriyordum . Siz de balık yağını bi deneyin .
Daha başlamadık balık yağına acaba geç mi kaldık? Diğer ay kontrole gideceğim o zaman doktora sorarım diyordum

Daha başlamadık balık yağına acaba geç mi kaldık? Diğer ay kontrole gideceğim o zaman doktora sorarım diyordum
Balık yedirmiyorsan ver dedi bana doktor ama henüz almadım bende alacağım inşallah içirebilirim hamileyken omega 3 midemi mahvetti çok kötü gerçekten böyle şeylerin tadı

Doktorlar söylemiyor biz sorunca kullan demişti bende mollers kullandım bitti. doktorun numarası varsa sorup kullanın bence iştah açıyor gerçekten

Kizlar benim kizim karanlıktan korkmayi öğrenmiş. Isıgi kapatınca anne korku anne korku diyip duruyor. Neredeyse 1 haftadir geceleri uyanıp agliyordu surekli kucağımda olmak istiyordu ben ayrilma kaygısı diye düşünüyordum galiba karanlıktan korkuyormuş. Hep gece karanlikta uyumustuk şimdiye kadar hiç aklıma gelmemişti korkacagi.

M meraklibirkisi canım şimdi nasıl oldu, aşının ateşi olduğu için Allahın izniyle bişey olmaz beklenen bir etki. Bizim birincide 1.5 gün ateşlenmişti. ikinci dozda sanki ateşlenmedi. 3. Dozda salı günü vurulduk çarşamba akşamı ateşlendi hastalıktandı bizimkisi ama

Kizlar benim kizim karanlıktan korkmayi öğrenmiş. Isıgi kapatınca anne korku anne korku diyip duruyor. Neredeyse 1 haftadir geceleri uyanıp agliyordu surekli kucağımda olmak istiyordu ben ayrilma kaygısı diye düşünüyordum galiba karanlıktan korkuyormuş. Hep gece karanlikta uyumustuk şimdiye kadar hiç aklıma gelmemişti korkacagi.
Acaba biri karanlıkta mı bıraktı tek 🤔🤔

düştü mü ateşi biz de yarın yaptıracağız aşıyı korkuyorum valla
Evet düştü 2 kwre ateş düşürücü verdim inşallah tekrar çıkmaz. Bu aralar bağışıklığı çok düşük sürekli hasta oluyor. Daha aşıdan dolayı hiç ateşi çıkmamıştı bu ilk oldu. Doğru düzgün beslenmiyor uyumuyor devamlı hasta oluyorlar sonra

M meraklibirkisi canım şimdi nasıl oldu, aşının ateşi olduğu için Allahın izniyle bişey olmaz beklenen bir etki. Bizim birincide 1.5 gün ateşlenmişti. ikinci dozda sanki ateşlenmedi. 3. Dozda salı günü vurulduk çarşamba akşamı ateşlendi hastalıktandı bizimkisi ama
Ya biz aslında bugün aşıya gitmedik takvim oluşturacaktı ben sağlık ocağında yaptıravaktım ama hastanede yapılıyormuş hemen aldım yaptılar oldu bittiye geldi aslında şuan boğazı ve kulağı kızarık hasta değil ama sıkıntısı var yinede o yüzden hiç aşı niyetinde değildim üstüne ateş çıkınca çok korktum ama 2 kwre ateş düşürücü verdim şuan ateşi yok inşallah çıkmazda

Evet düştü 2 kwre ateş düşürücü verdim inşallah tekrar çıkmaz. Bu aralar bağışıklığı çok düşük sürekli hasta oluyor. Daha aşıdan dolayı hiç ateşi çıkmamıştı bu ilk oldu. Doğru düzgün beslenmiyor uyumuyor devamlı hasta oluyorlar sonra
Aynı hepsi benimki hep aynı şeyleri yiyor yoksa diliyle dışarı atıyor yesin yeterki diyorum o yüzden yarın sorucam doktora vitaminli olan balık yağları var önerirse alicam mutlaka

Bende aşırı karanlık sevmiyorum ya sabaha karşı kalın perdeleri çekiyorum yatak odasına çok güneş vuruyor onun dışında ufaktan sokak lambası vuruyor işime de geliyor oğlumu görüyorum. Göze çarpmayan uzaktan bir gece lambası açarsan belki uykusu etkilenmez

Aynı hepsi benimki hep aynı şeyleri yiyor yoksa diliyle dışarı atıyor yesin yeterki diyorum o yüzden yarın sorucam doktora vitaminli olan balık yağları var önerirse alicam mutlaka
Galiba az da olsa zorlamak lazım böyle giderse işte bağışıklık bozuluyor. Bugün biraz ceviz kayısı yedirmeye çalıştım. Hep aynı şeyleri veriyorum gibi geliyor bazen

Back
X