2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Evet ya sabah erken çıkmak lazkm ya da akşam. Ama sabahta çok sıcak akşamda 9 10 gibi çıkmak lazım ama çocukların uyku zamanı oluyor
Sabah 6-7 gibi çıkarsam anca güneşe kalmam heralde o da mümkün değil benim için . Dün iki uyku yaptı ve akşam 18:30 da uyandığı için çıkardık geç uyuyacak diye . 8 de çıktık saat 10 da geldik. 11’i geçiyordu uyuduğunda

Ne yapacağımı şaşıyorum valla :) . Kitap , bebeklerle oynama, oyuncak bebek arabası aldım onu seviyor bu ara. Bebeklerini bindirip gezdiriyor, , bişeyleri dağıttığında hiç ses etmiyorum zararlı bişey değilse oyalanıyor. Banyoda küveti dolduruyorum bazen köpükle oynuyor bazen bebeklerini yıkıyor. Ama bunların yettiğini düşünmüyorum , hiç yorulmuyor sanki. Havalar serinlese de dışarı çıkarsam biraz gündüzleri . Zaten el ayak ağız hastalığı oldu. 2 hafta oyun grubuna da götüremedim .
Geçmiş olsun İyi mi şimdi. Valla kızlar bilmiyorum bizim park gayet normal çok sıcak olmuyor gölgede kalıyor 9 gibi şapka güneş koruyucu çıkıyoruz orda her gün gelenler oluyor artık arkadaş olduk güzel oluyor

iştahlarda bi düzelme oldu mu ? Benimki hiçbir şey yemek istemiyor . Sabah yarım yumurta , 2 küçük dilim domates ,2 de zeytin yedi. Daha fazla yemiyor. Bazen bu kadar da istemiyor. Dün sabah yine aynı şekilde yarım yumurta, domates, zeytin yedi, öğlen bikaç kaşık çorba , akşam fırında patates yapmıştım 5-6 tane yedirebildim bikaç yudum da ayran içti . Bu kadarcık yemesi büyümesine katkı sağlar mı ya.

Geçmiş olsun İyi mi şimdi. Valla kızlar bilmiyorum bizim park gayet normal çok sıcak olmuyor gölgede kalıyor 9 gibi şapka güneş koruyucu çıkıyoruz orda her gün gelenler oluyor artık arkadaş olduk güzel oluyor
teşekkürler . Şimdi iyi şükür . Park gölgedeyse gidilir tabi . Ben antalyadayım bi de , bizim yakındaki parkın etrafında ağaç da yok direk güneşi tepeden alıyor . . Gittiğim zamanlarda ben de gelenlerle sohbet ediyordum iyi oluyordu .

Kızlar bebekleriniz iki kelimelik cümleler kurmaya başladı mı 18. Ayda yavaş yavaş beklenir diyolar ama biz ıh ıh demekten öteye gidemiyoruz.

teşekkürler . Şimdi iyi şükür . Park gölgedeyse gidilir tabi . Ben antalyadayım bi de , bizim yakındaki parkın etrafında ağaç da yok direk güneşi tepeden alıyor . . Gittiğim zamanlarda ben de gelenlerle sohbet ediyordum iyi oluyordu .
Antalyayı düşünemiyorum o zaman çok haklısın. Oğlum da aynı 1 yumurta onun da sarılarını bırakıyor çoğu zaman zeytin peynir salatalık öğlen biraz makarna çorba kesinlikle içmiyor akşam tavuk köfte veya et sebzeyi ağzından çıkarır. Vitaminli balik yagi aldım yemeği besinleri ordan bari alsın diye

Kızlar bebekleriniz iki kelimelik cümleler kurmaya başladı mı 18. Ayda yavaş yavaş beklenir diyolar ama biz ıh ıh demekten öteye gidemiyoruz.
18. Aydan bildiriyorum malesef cumle yok🙃anne cok guzel soyluyor.babaya ba dedeye de😀canı isterse benim disimda herkese anne biz hala bu durumdayiz.bide araba,abla,az az tek kelime modu.

Canım ne yaptın bunu geçti mi benimkinin de göz kapağını ısırmış dün küçüktü bugün baya şişti kıpkırmızı oldu gözü
Bi ara sinek ısırınca doktor bir krem vermişti onu göz kapağına sürdüm bir kere ama sonra doktorumuz göz kapağına sürme tahriş olur dedi bi kere sürmem bile etki etti şişliği söndü ama hala var, buz koyun dedi doktor

Antalyayı düşünemiyorum o zaman çok haklısın. Oğlum da aynı 1 yumurta onun da sarılarını bırakıyor çoğu zaman zeytin peynir salatalık öğlen biraz makarna çorba kesinlikle içmiyor akşam tavuk köfte veya et sebzeyi ağzından çıkarır. Vitaminli balik yagi aldım yemeği besinleri ordan bari alsın diye
Tavuk köfteyi nasıl yapıyorsun canım ? Kendin mi tavuğu kıyma gibi yapıyorsun

Kızlar ben dün salonu toplayım dedim çünkü tüm oyuncaklar salondaydı, biri gelse utanıyordum yani her yer oyuncak bende hepsini dün oğlumun odaya götürdüm düzenledim ayrıştırdım işte arabaları bi yere hayvanları bi yere kitapları vs. Yaptıktan 10 dk sonra oğlum hepsini geri boşalttı bozdu 😂 hadi onu geçtim düşünmediğim bişey oldu oyuncak odasında oynarken ben yerde oturup başını bekliyorum salonda oynarken bari koltukta birazda olsa oturuyordum 😂 acaba geri salona mı taşısam

Sabah 6-7 gibi çıkarsam anca güneşe kalmam heralde o da mümkün değil benim için . Dün iki uyku yaptı ve akşam 18:30 da uyandığı için çıkardık geç uyuyacak diye . 8 de çıktık saat 10 da geldik. 11’i geçiyordu uyuduğunda
Bizde 1 haftadır tek uyku yapıyorduk bugün yine 2 uykuya döndük sürekli aynı döngü tam diyorum tamam artık tek uyku yok yine dönüyoruz 2 uykuya. Şuan uyudu uyuyacak artık akşama kaçta yatar bilmiyorum

Bi ara sinek ısırınca doktor bir krem vermişti onu göz kapağına sürdüm bir kere ama sonra doktorumuz göz kapağına sürme tahriş olur dedi bi kere sürmem bile etki etti şişliği söndü ama hala var, buz koyun dedi doktor
Evet bende de krem var ama güvenemedim göz olduğu için sürmedim inşallah yarına iner şişi bacakları ayakları kolları her yeri sinek ısırığı şişmiş su toplamış gibi

Bizde 1 haftadır tek uyku yapıyorduk bugün yine 2 uykuya döndük sürekli aynı döngü tam diyorum tamam artık tek uyku yok yine dönüyoruz 2 uykuya. Şuan uyudu uyuyacak artık akşama kaçta yatar bilmiyorum
biz de tek uyku iki uyku arası gidip geliyoruz yaklaşık 1 aydır . Gündüz kaç saat uyuyor toplam

biz de tek uyku iki uyku arası gidip geliyoruz yaklaşık 1 aydır . Gündüz kaç saat uyuyor toplam
2 ya da 3 saat uyuyor ama yanına uzanırsam uyuyor yatağına koyarsam en fazla 30 dk uyur. Gece uyumadıpı için hep gündüz uykuya meyilli ve ağlıyor sürekli. Bu ayda bebekler kaç saat uyanık kalıyor bilmiyorum ama benimki en fazla 2 buçuk 3 saat duruyor sonra daha çok ağlamaya başlıyor

2 ya da 3 saat uyuyor ama yanına uzanırsam uyuyor yatağına koyarsam en fazla 30 dk uyur. Gece uyumadıpı için hep gündüz uykuya meyilli ve ağlıyor sürekli. Bu ayda bebekler kaç saat uyanık kalıyor bilmiyorum ama benimki en fazla 2 buçuk 3 saat duruyor sonra daha çok ağlamaya başlıyor
Öğlen uykusu öncesi 4 5 saat uyanık kalıyor sonra tek uykusunu yapıp akşam uykusuna kadarki sürede 7 8 saat uyanık kalıyor acaba benim bebeğim mi böyle sizlerin arasında var mı akşam uykusu öncesi bu kadar uyanık kalan

Öğlen uykusu öncesi 4 5 saat uyanık kalıyor sonra tek uykusunu yapıp akşam uykusuna kadarki sürede 7 8 saat uyanık kalıyor acaba benim bebeğim mi böyle sizlerin arasında var mı akşam uykusu öncesi bu kadar uyanık kalan
Bence ikimizin bebeği de normal standartta değil 🤣🤣 benimki çok az uyanık kalıyor ama eminim gece uyumaya başlasa gündüz bu kadar uykulu olmayacak. 7 8 saatte çok uzun bence hani 5 saat ideal gibi sanki

Back
X