• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Bizde diş 38i geömedi hiç 38 bence bebekler için yüksek bir ateş ya eşim bunu hiç kabul etmiyor ama bana göre 37.5 i geçerse bir şeyler ters gidiyor gibi geliyor ilaç veriyorum son zamanlarda 40 derecesi gördüğüm için korkuyorum artık. Bu bizim durumumuz ama sende kendine göre bir yol çizeceksin ateş durumu genelde nasıl olur sen bilirsin bazı çocuklar her şeye ateşlenir sma yükselmez ilaç bile vermeden geçer mesela. Benim oğlumun alnı hep sıcaktır o beni yanıltıyor ben koltuk altından ölçiyoruö birde o dijital saniyede ölçen değilde diğer eski tip dijital var bende adı neydi onun bilmiyorum koltuk altına koyup bekliyorum sonra 1 dk içinde ölçüp çalıyor o daha güvenilir geliyor bana.
Gece hiç uyumadık herşeye ağlıyor çok huzursuz ateşi de hala var doktora geldik şimdi

Bunarada dolveni doktoe bize böbrek taşı düşünürken ağrısı ateşi olursa ver diye yazmıştı doktorlar çok fazla önermiyor ağır oluyormuş çocuklar için çok yüksek atel olmadığı sürece vermiyorum ben istersen doktora bir sorarsın dolven kullanımını
Bize bi ara dönüşümlü verebilirsin demişti

Kızlar oğlum kovid olmuş :(
Çok geçmiş olsun ya sizde bişey var mı ki? Geöen ay bizede influenza dediler oğlum için teste yaptılar negatif çıktı ama negatif olsada biz yinede ilaç veriyoruz dedi influezna ilacı verdi boşu boşuna kullandık değilmiş. Size ilaç verdi mi ayrıca şuan durumu nasıl. Covit baya iştahsızlık yapmıştı bende ağzının tadı yok demekki çocuğun ya ondan her şeyi reddediyor

Çok geçmiş olsun ya sizde bişey var mı ki? Geöen ay bizede influenza dediler oğlum için teste yaptılar negatif çıktı ama negatif olsada biz yinede ilaç veriyoruz dedi influezna ilacı verdi boşu boşuna kullandık değilmiş. Size ilaç verdi mi ayrıca şuan durumu nasıl. Covit baya iştahsızlık yapmıştı bende ağzının tadı yok demekki çocuğun ya ondan her şeyi reddediyor
Bende yok ama oğlumun belirtileri de daha yeni başladı büyük ihtimal bana da bulaşır, daha hastanedeyiz günübirlik yatış verdi serum taktılar doktorun tekrar gelmesini bekliyoruz, yatış verebilir dediler umarım vermez burda oyalamak çok zor

Bende yok ama oğlumun belirtileri de daha yeni başladı büyük ihtimal bana da bulaşır, daha hastanedeyiz günübirlik yatış verdi serum taktılar doktorun tekrar gelmesini bekliyoruz, yatış verebilir dediler umarım vermez burda oyalamak çok zor
Insaallah yatisa gerek kalmaz çabucak toparlat

Evet çok zor serum olayı çok zor özellikle kolunu devamlı tutmak gerekiyor Allah kolaylık versin

Bende yok ama oğlumun belirtileri de daha yeni başladı büyük ihtimal bana da bulaşır, daha hastanedeyiz günübirlik yatış verdi serum taktılar doktorun tekrar gelmesini bekliyoruz, yatış verebilir dediler umarım vermez burda oyalamak çok z

Çok geçmiş olsun canım . Nasıl oldu şimdi ?

Evde zor duruyorlar oralarda ne yapsın yavrular bir an önce toparlanır inşallah Allah kimseyi düşürmesin hastanelere🤲

Kizlar 18 ay asisi olduk kolu cok fena sisti ve morardi kuzumun. 14.700 olmusuz. Doktor kizdi cok mu yediriyorsun diye. Makarna yemez, paketli gida yemez. Yogurdu bile hala kendim mayaliyorum. Hic ekmek yemez. Gereksiz mi aliyor acaba

Kizlar 18 ay asisi olduk kolu cok fena sisti ve morardi kuzumun. 14.700 olmusuz. Doktor kizdi cok mu yediriyorsun diye. Makarna yemez, paketli gida yemez. Yogurdu bile hala kendim mayaliyorum. Hic ekmek yemez. Gereksiz mi aliyor acaba
Buzdolabına kolonya bekletip sonra peçete veya pamuk a dokup koluma kompres yapabilirsin baya rahatlatır

Maşallah sırrı neyse bize de ver 10 kiloda kaldık 😅

Valla anlatayim
sabah kalkar 1 muz 1 yumurta labne ve 1 zeytin yer
2 saat sonra yogurt icine ev yapimi cicibebe
2 saat sonra mama icer bazen icmez 180 cc civari
Uyaninca mutlaka corba iciririm ornegin 4 kasik corbasi ezogelin yuvalama gibi turden. Icinde mutlaka besleyici seyler olur. Oyle tarhana icirirsem bile kemik sulu ve sehriyeli olur.
2 Saat sonra aksam yemegi yer bizimki biz ne yiyorsak onu yer makarna asla yedirmem yemez o da zaten. Iste ornegin bugun patates oturtma ve yogurt yedi. Bir de mutlaka yogurdu jersey sutten yapiyorum. O sutun yaği cok guzel. Ilikli kemik suyunu kendim yaparim. 1 yasina kadar hep kuzu kiyma yedirdim artik dana eti de yiyor yani biz ne yediysek o aksam yemeklerinde. Yatmadan mama icerse az bisey iciyor gece de deliksiz uyuyor sukur.

Valla anlatayim
sabah kalkar 1 muz 1 yumurta labne ve 1 zeytin yer
2 saat sonra yogurt icine ev yapimi cicibebe
2 saat sonra mama icer bazen icmez 180 cc civari
Uyaninca mutlaka corba iciririm ornegin 4 kasik corbasi ezogelin yuvalama gibi turden. Icinde mutlaka besleyici seyler olur. Oyle tarhana icirirsem bile kemik sulu ve sehriyeli olur.
2 Saat sonra aksam yemegi yer bizimki biz ne yiyorsak onu yer makarna asla yedirmem yemez o da zaten. Iste ornegin bugun patates oturtma ve yogurt yedi. Bir de mutlaka yogurdu jersey sutten yapiyorum. O sutun yaği cok guzel. Ilikli kemik suyunu kendim yaparim. 1 yasina kadar hep kuzu kiyma yedirdim artik dana eti de yiyor yani biz ne yediysek o aksam yemeklerinde. Yatmadan mama icerse az bisey iciyor gece de deliksiz uyuyor sukur
Kizlar beni yanlis anlamayin sakin ama bebeklerinizi avm lerden ve kalabalik yerlerden uzak tutun. Parka tabii gitsinler mikrop tabi alacaklar ama avm ler ve oyun alanlari asiri tehlikeli. Ben hic goturmem daha 1 kere bile burnu akmadi oğlumun

Ben 2.el kıyafet alıyorum. Özellikle kreşe giderken onları giydiriyorum leke çıkmıyor çünkü.
En iyi leke çıkarıcı bulaşık deterjanı+karbonat oldu benim için.

Genel olarak da 18.ay sendromu çok fena.
Bugün gözümün içine bakarak kakalı poposuna dokunup elini ağzına soktu ve güldü.
Sürekli tekrar ediyorum, sadece tabaktakileri yiyeceksin, sadece şişeden su içeceksin diye.
Her şeyi -bakın gerçekten her şeyi- anlıyorlar bence ama sınırları öğrenmek istiyorlar.

Sonumuz hayrolsun
Kreş sureci nasil ilerledi ben de vermeyi dusunuyorum ise baslarsam tekrar ama arabam yok isim nerde olur bilmiyorum.

Back
X