2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Allah yardimcin olsun covid daha once geçirdiğim icin biliyorum 1 haftayı tamamlamadan canın rahat etmiyor. Yedigin yemegin tabağını kaldıracak halin olmuyor ki ben geçirdiğimde bekardım. Bebekli bir şekilde kılıyorum bebekte hasta sadece Allah kolaylık versin diyebiliyorum🤲 sen biraz toparlayabildin mi
Şuan bir tek ben yemek vs yapacak durumdayım 2 gündür 2 serum yaptırdım onla ayakta duruyorum bide antibiyotik Ağrı kesici felan içiyorum, bende o korona zamanında geçirmiştim bekardım o zaman full odamda yatmıştım şuan böyle bir lüksüm yok gerçekten güçlü olmaya çalışıyorum anneminde bünyesi zayıf direk bulaştı çok kötü geçiriyor ona da bakmaya çalışıyorum şimdi, eve gideyim sen kendinle ancak uğraşıyorsun diyor ama ben bulaştırdım şimdi eve göndersem kim bakacak yemeğini bile yapmaz kardeşim

Sabah 7'de kalktı ve daha şimdi uyudu. Gündüz uykusu yapmadı şaka gibi bir çocuk

M meraklibirkisi gündüz uykuları yeni yeni uzamaya başladı ama bu ondan da önce başlayan bir durum, gündüz 1.5 saat kadar uyutuyorum ama en az iki kez kalkıyor ben uykuya geri döndürüyorum. Bir de ben marketten Norveç somonu alıp veriyorum her hafta mutlaka, hatta bir ara ihmal etmiştim bir süredir düzenli vermeye başladım. Mevsimi olmadığı için taze bulmak zor neden zararlıymış ki peki?

M meraklibirkisi gündüz uykuları yeni yeni uzamaya başladı ama bu ondan da önce başlayan bir durum, gündüz 1.5 saat kadar uyutuyorum ama en az iki kez kalkıyor ben uykuya geri döndürüyorum. Bir de ben marketten Norveç somonu alıp veriyorum her hafta mutlaka, hatta bir ara ihmal etmiştim bir süredir düzenli vermeye başladım. Mevsimi olmadığı için taze bulmak zor neden zararlıymış ki peki?
Türk somonu için dedim ben onu yani öyle araştırdım internette hatta burda da konuşulmuştu grupta içim rahat etmedi bebde daha almadım. Hangi marketten alıyorsun acaba cidden çok anlamıyorum bu balık işinden üzerinde ayrıca Norveç balığı diye mi belirtiyorlar.

Şuan bir tek ben yemek vs yapacak durumdayım 2 gündür 2 serum yaptırdım onla ayakta duruyorum bide antibiyotik Ağrı kesici felan içiyorum, bende o korona zamanında geçirmiştim bekardım o zaman full odamda yatmıştım şuan böyle bir lüksüm yok gerçekten güçlü olmaya çalışıyorum anneminde bünyesi zayıf direk bulaştı çok kötü geçiriyor ona da bakmaya çalışıyorum şimdi, eve gideyim sen kendinle ancak uğraşıyorsun diyor ama ben bulaştırdım şimdi eve göndersem kim bakacak yemeğini bile yapmaz kardeşim
Ya valla keşke yakınımda olsan en azından yemek yapar getirirdim sana

Sabah 7'de kalktı ve daha şimdi uyudu. Gündüz uykusu yapmadı şaka gibi bir çocuk
Bir ara benim kizimda bu moda geçmişti sabah 7 8 gibi uyanıp gece 12 de uyuyordu perisan oluyor insan, agliyordum uyusun artık diye. Insaallah boyle devam etmez

Benimki de öyle ağzına almadan görüntüsüne bakıp karar veriyor, geçen zorla birşeyi diline değdirdim tadını alınca sevdi istedi, yani cidden bazı şeylerin tadına baksa aslında yiyecek ama direk reddediyor
Aynısı resmen. Bazen zorla diline değdiriyorum ondan sonra yiyor. Çok ilginçler ya 😂

Türk somonu için dedim ben onu yani öyle araştırdım internette hatta burda da konuşulmuştu grupta içim rahat etmedi bebde daha almadım. Hangi marketten alıyorsun acaba cidden çok anlamıyorum bu balık işinden üzerinde ayrıca Norveç balığı diye mi belirtiyorlar.
Norveç somonu diye yazıyor ben Migrostan alıyorum canım fileto şeklinde kesilmiş oluyor zaten, dilim olanları kılçıklı diye öyle almıyorum ben

Evet Norveç balığı yazıyor ben bi kere migrostan almıştım sanırım tarım kooperatifte de var

Ya valla keşke yakınımda olsan en azından yemek yapar getirirdim sana
Ya çok teşekkür ederim düşüncen bile çok güzel, bugün benim için ekstra zordu hem çocuk hem ben hastayım hem annem İnan evi görsen almış başını gidiyor strese giriyorum evin pisini düzensizliğini gördükçe

Back
X