2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Bir ara benim kizimda bu moda geçmişti sabah 7 8 gibi uyanıp gece 12 de uyuyordu perisan oluyor insan, agliyordum uyusun artık diye. Insaallah boyle devam etmez
O kadar saat hiç uyku yapmadan mı duruyordu öğle uykusu felanda mı yapmıyordu

Benimde çevremde hiç yaşıtı yok kuzenleri büyük zaten onlarla da her gün görüşemiyoruz o yüzden parka götürmeyi gayret ediyorum orda yaşıtı çok oluyor elimden gelse her gün çıkıcam ama çok yoruluyorum sadece parkta koşuyor ve parkın dışına yola atlıyor arabaları çok sevdiği için geçen arabaların önüne atıyor kendini ve max yarım saat durabiliyorum onda da inanılmaz terliyorum soluk soluğa kalıyorum sonraki gün halim kalmıyor 🤣
Ayyynenn yasadiklarimiz bire bir ayni. Bizimji de araba pesinde kapiya gidip agliyor cikarmasam. Ama cokk sicak ve yoruluyorum😅

Kızlar maşallah boyları kaç sizin bebelerin bizimki daha kapi kulpuna yetişemiyor 😂
Bizde 18 ayda ayaklanınca ortama hızla geçiş yaptı paşa🤭🤭 bizim evin prizler yüksekte ama ben İstanbul a geldim anneme, onlarınki biraz daha alçak tüm evi gezip biriz arayıp açıyor 🤣🤣biz 88cm iz 12.800 de kilomuz. Kilomuz uzun zamandır bizimde aynı🥴🥴

M meraklibirkisi ben anne sütünün dişler üzerindeki zararın herkes için zararlı olduğunu düşünmüyorum açıkcası, eğer öyle bir şey olsaydı Kuran da iki sene emzirilmesi emredilmezdi ki Arap toplumunda emzirmek sıkıntılıyken..(sıcakkardan dolayı bebekler süt annelere gönderilirlermiş ya, serin bölgelere)
Ama bazı diş yapısı veya süt yapısı etkili oluyordur... Sonuçta sütü bol olupta alerji den dolayı emmeyen, ememeyen bir sürü çocuk var 😔😔
Ben diğer ikisini 2 sene emzirdim sıkıntı yaşamadım dişler konusunda, ama başka bir arkadaşım hem gece emzirmesi yoktu hem de 15 16 aylık kesmişti... İki çocuğun dişlerinde sıkıntı var 😔😔

Bizde 18 ayda ayaklanınca ortama hızla geçiş yaptı paşa🤭🤭 bizim evin prizler yüksekte ama ben İstanbul a geldim anneme, onlarınki biraz daha alçak tüm evi gezip biriz arayıp açıyor 🤣🤣biz 88cm iz 12.800 de kilomuz. Kilomuz uzun zamandır bizimde aynı🥴🥴
Maşallah ya bizimki de bu ara konuşmaya çalışıyor baya anlamsız bir dille anlamlı söylediği şeylerden fazla böyle konuşması normal mi sence tecrübeli anne olarak 😂

Back
X