• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Benimki de hastayken öyleydi . Memede durdu hep. Hasta diye izin verdim hep. Şimdi de saatte bir meme istiyor. Uyku düzenini de değiştirdi . 16 aylıkken tek uykuya düşürmüştü . 1 haftadır 2 uykuya çıkardı. Böyle olunca da gece 11 i buluyor uyuması . Uyutuyorum ben de huysuzlandığı için . Uyutmazsam akşam yemeğini yediremiyorum aç kalıyor. Napcam şaştım
Kendi kendine düzelir umarım 🙏🏻 peki uykuları kaç saat yada dakika sürüyor

Kulak meselesi için iniş ve çıkışta emzirin diyorlar ama benimki o esnada dışarı baktığı için emmedi. Kulaklarında sıkıntı oldu mu bilmiyorum bir belirti vermedi. Onun dışında onu oyalayacak oyuncak yemek yada izlediği bir şeyler varsa telefona indirebilirsin
Bebek için ekstra koltuk vs. Oluyor mu nasıl yapıyoruz hiç bebeğimle uçağa binmedim bilmiyorum açıkçası, birde korkar mı acaba bilemedim

Cnm bnım kızımdada meme düşkünlüğü oldu arada azalıuor bişy oluyor yıne oluyor. Şuan sadece gce ve gündüz uykuya geçişlerde emiyor
Anladım canım . Benimki 1 aydır arttırmıştı hastalıkla tavan yaptı işte . Sen ne zaman memeyi bıraktırmayı düşünüyorsun

Kendi kendine düzelir umarım 🙏🏻 peki uykuları kaç saat yada dakika sürüyor
Keşke kendi kendine düzelse her şey kendi kendine memeyi bıraksa . En uzun uyuduğu 4 saat kadar oluyor o da arada . Gündüz 70-80 dk kadar uyuyor genelde bir uykuda . Geceleri de klasik 1,5 -2 saatte bir uyanıyor . Bu ara bi sıkıntısı var geceleri yine ağlayarak kalkıyor 2 gün önceki gece yatağa koydığum gibi bağırarak kalkıyordu . Dün gündüz mesela gitti akşama doğru saat 5 gibi uyudu . Yarım saat uyusun bari dedim. 40 dk sonra gittim öptüm sevdim uyandırdım . Sinirlendi çığrındı poposunu döndü bi yarım saat kadar daha uyudu . Madem kendi kendine uyuyabiliyorsun beni neden yoruyorsun değil mi

Kızlar hiç muz yedirip uyutan oldu mu ? Benim eşim bikaç gün önce denedi o gün 3,5 saat uyanmadan uyudu gece ama alışkanlıktan yine uyandı bikaç kere daha , 2 gün önce çok uyandığı için dün gece de yarım muz yedi uyuduktan 1,5 saat sonra uyandı ,tekrar uyutunca 3,5 saat uyudu .

Anladım canım . Benimki 1 aydır arttırmıştı hastalıkla tavan yaptı işte . Sen ne zaman memeyi bıraktırmayı düşünüyorsun
Cnm çok düşündüm ne yapsam, bı ara kararlıydım, bı ara vazgeçtim derken kndı bırakmasını beklıyorum, oğlum kndı bırakmıştı 17 aylıkken, emzıren dıger anne arkadaslarlada görüşüyorum onlarda vazgectıler. Gittıgı yere kdr bakalım, sütüm zaten çok az, geceleri su vermeye basladım, zorlasam yaparım ama kıyamıyorum, gce uyanınca hemn uyusun dıye mecbur dayıyorum memeyi,

Dedıgın gbi bazı geceler 1_2 kez kalkıyor guzel uyuyor bazende saat başı😏buara rahatsz hafif ateşli

Kızlar hiç muz yedirip uyutan oldu mu ? Benim eşim bikaç gün önce denedi o gün 3,5 saat uyanmadan uyudu gece ama alışkanlıktan yine uyandı bikaç kere daha , 2 gün önce çok uyandığı için dün gece de yarım muz yedi uyuduktan 1,5 saat sonra uyandı ,tekrar uyutunca 3,5 saat uyudu .
Cnm muz değilde ben dogdugundan beri gce maması verıyorum, hiç aç yatırmadım, halaa arı mama yıyor, uyanması buna baglı degıl, bazı gce uyanmıyor en uzunu 5 - 6 saat oda çok nadirdır, genelde 2 saatte bir uyanıyor

Back
X