• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Benim bebiş bugün öğle uykusu yapmasa ne olur ki yani 1,5 saat uğraştım uyumadı bu saatten sonra uyursa akşam 1de falan uyur
Benimki de hala oglen uykusu yapmadi bende yürüyüşe cikardim rahat uyusun diye daha cok uykusu açıldı beşiği bile girmiyor uyumiycakmis ama.aksama dogru uyuyup gece ayakta kalacak 🤦‍♀️

Benimki de hala oglen uykusu yapmadi bende yürüyüşe cikardim rahat uyusun diye daha cok uykusu açıldı beşiği bile girmiyor uyumiycakmis ama.aksama dogru uyuyup gece ayakta kalacak 🤦‍♀️
Ay ben uyutmamaya çalışacağım akşama kadar umarım başarabilirim . Sabah geç uyanınca bende avmye götürdüm dolaşsın enerjisini atsın diye beni yordu kendi yorulmadı 😂

Ay ben uyutmamaya çalışacağım akşama kadar umarım başarabilirim . Sabah geç uyanınca bende avmye götürdüm dolaşsın enerjisini atsın diye beni yordu kendi yorulmadı 😂
Ya benim ki illa 8 gibi uyuyor sonra 9 cin gibi oluyor tutamadım o yuzden biraz once uyudu

Kızlar aramızda İstanbul'da yaşayanlar vardı, haftaya İstanbul'a gideceğim, hayatımda ilk defa gidiyorum :) ve gerçekten çok merak ettiğim bir şehirdi, Büyükçekmece tarafında eşimin teyzesinde kalacağız, gezilecek yerler hakkında tavsiye verir misiniz, yani olmazsa olmaz şunu yap dediğiniz, oğlumla çokta gezmek mümkün olmayacak ama en azından hergün bir yere gidip görebiliriz :)

İnşallah benimki de kendisi bırakır kuzum ya.
Ben de geri uyusun diye meme veriyorum direk başka bişey yapacak gücüm olmuyor . Yatakta pışpışlayınca da sevmiyor , kucağıma alıp gezinmem gerekiyor ya da salıncağına koymam gerekiyor bazen onları yapacak gücüm olmuyor .

Canım muz melatonin uyku hormonu salgılanmasını sağlıyormuş , o yüzden iyi uyur diye denemek istemiştim . Diğer yemeklerde benimki de aynı uykusunda bi değişiklik yaratmadı.
Aynen pışpış uzun sürüyor, sırt sıvazlamada uzun suruyor, ınanırmısın 1 saati gecıyor, busefer bazen memeyı istemıyor kucağa alıp ayağa kalkıp sallanıuorum belim kopuyor, ağır bide, busefer haydaa yıne yataga, yok memeye yok kucaga derken uyutana kdr en az 1 saat, boylede bışeyımız oluştu onceden memede 15 dk uyurdu sımdi gce uykuya dalması enaz 1 saat,

Bn artık yanımda yatırıyorum, yazdan önce beşikteydı, alışmıştı, yazın 3 ay köye gttık, eve dönüncede yer olmadıgı için beşiği getırmedım geri.

Ayakta sallamayı bıraktım 5-6 aydır ama uyumayınca yıne başladım ayağa almaya, dedıgın gbi gece gücüm olmuyor uyusunda nasıl uyursa uyusun dıye bakıyorum.

Benim bebiş bugün öğle uykusu yapmasa ne olur ki yani 1,5 saat uğraştım uyumadı bu saatten sonra uyursa akşam 1de falan uyur
Gunduz Uykusu konusuna gelince..
Bzım bebeklıgımızden beri bilenler bilir geç uyur geç kalkar, bzımle uyur benımle kalkar, ayrı bı odası olmadıgı için erkenden gdıp yatagına koymadım hiç, bırlıkte yataga gırdık, gece ortalama 1de uyuyor, sabah 11 gbi uyanıyor, bazen 10 bazende 12,bu işime gelıyor cunku bnde uyuyorum, gunduz uykusuda 4-5 gbı...

Uykusunu geri çekmeyi okdr denedım ki. Olmadı🤭 yeri geldi gunduz uyutmadım, ama yınede gce saatını bekledi ve 1de uyudu. 😳 Gün geldi erken uyandırdım ama yınede 4'ü buldu gündüz uykusu ve bişy degişmedi. Azar azar çekiyım dedım oda olmadı, busefer kızım o yarım saatlik dilimlere uymadı bnde pes ettım, meselaşuan uyuyor. 6da kaldırırım, gunduz 1 saat uyutuyorum. Busabh 11de kalktı, 2,5dan beri uyutmaya calışıyorum, helak oldum yok, yıne 4ü geçti uyuyana kdr, boşuna çabalıyorum dıyorum bazen, yıne gce uyuması 12-1i bulur😏

Böyle gelmiş boyle gdıyor..

Bnde uyutmasam busefer 1-2 kez 7 gbi uyudu. 7de çok erken bnde mecbur 5 olsada uyutuyorum 1 saat bıle olsa

Bzım bebeklıgımızden beri bilenler bilir geç uyur geç kalkar, bzımle uyur benımle kalkar, ayrı bı odası olmadıgı için erkenden gdıp yatagına koymadım hiç, bırlıkte yataga gırdık, gece ortalama 1de uyuyor, sabah 11 gbi uyanıyor, bazen 10 bazende 12,bu işime gelıyor cunku bnde uyuyorum, gunduz uykusuda 4-5 gbı...

Uykusunu geri çekmeyi okdr denedım ki. Olmadı🤭 yeri geldi gunduz uyutmadım, ama yınede gce saatını bekledi ve 1de uyudu. 😳 Gün geldi erken uyandırdım ama yınede 4'ü buldu gündüz uykusu ve bişy degişmedi. Azar azar çekiyım dedım oda olmadı, busefer kızım o yarım saatlik dilimlere uymadı bnde pes ettım, meselaşuan uyuyor. 6da kaldırırım, gunduz 1 saat uyutuyorum. Busabh 11de kalktı, 2,5dan beri uyutmaya calışıyorum, helak oldum yok, yıne 4ü geçti uyuyana kdr, boşuna çabalıyorum dıyorum bazen, yıne gce uyuması 12-1i bulur😏

Benim ki sabahın 6 sinda kalksa yine gece 12 yi bulduruyor uyuması ki ortalama 8 civarı uyaniyor kendilerine gore bir ritimleri var galiba onu alamıyoruz ben 3 hafta uyku egitimi denedim yine olmadi

Kızlar aramızda İstanbul'da yaşayanlar vardı, haftaya İstanbul'a gideceğim, hayatımda ilk defa gidiyorum :) ve gerçekten çok merak ettiğim bir şehirdi, Büyükçekmece tarafında eşimin teyzesinde kalacağız, gezilecek yerler hakkında tavsiye verir misiniz, yani olmazsa olmaz şunu yap dediğiniz, oğlumla çokta gezmek mümkün olmayacak ama en azından hergün bir yere gidip görebiliriz :)
İstanbul dışında dolaşırken zorlanıyosun burda çıldırırsın🤣🤣 özelikle Avrupa yakası felaket sakın Eminönüne fakan gitme diyebilirim 🤣🤣 Sarıyer de Atatürk arboretum var oraya gidebilirsin yolun düşerse kocaman bir yer oğlun biraz koşturur orda araba da girmeyen bir yer rahat edersin

Cnm wallahı okdr çok yer varki,ama, eski tatları yok, bnım fikrım. gerci biz haftasonu artık gezmıyoruz, trafıkten gıdemıyoruz bı yere, gec gelincede park yeri bulamıyoruz buyuzden taşınacagız inş istanbuldan.

Benim ki sabahın 6 sinda kalksa yine gece 12 yi bulduruyor uyuması ki ortalama 8 civarı uyaniyor kendilerine gore bir ritimleri var galiba onu alamıyoruz ben 3 hafta uyku egitimi denedim yine olmadi
Bnde saldım buyuzden, uyku egıtımı veren arkadaslarım vardı onlarda saldılar.

Cnm wallahı okdr çok yer varki,ama, eski tatları yok, bnım fikrım. gerci biz haftasonu artık gezmıyoruz, trafıkten gıdemıyoruz bı yere, gec gelincede park yeri bulamıyoruz buyuzden taşınacagız inş isistanbuldan.
Park yeri felaket ya hafta sonu gelsin dışarı çıkalım diye bekliyorum eşim dışarı çıkarsak dönüşte oark yeri bulamayız ya da gittiğimiz yerde park yeri bulamıyoruz diyor çıkmıyoruz 🤣🤣

Yani ortaköy faln oralara girme😅zaten buyukçekmeceye uzak, arkadasın dediği gbi ormanlık yerlere gıdeblırsın, mesela belgrad ormanına. Bakırkoy botanik bahçe olur, galata kulesı, kız kulesı bnce anlamlarını yitırdı hem kalabalık hemde afedersın pislik hryer

Park yeri felaket ya hafta sonu gelsin dışarı çıkalım diye bekliyorum eşim dışarı çıkarsak dönüşte oark yeri bulamayız ya da gittiğimiz yerde park yeri bulamıyoruz diyor çıkmıyoruz 🤣🤣
Emirgan dıyecem ordada cok trafık var, gdıpte içeride park yeri dolu deyip geri döndugumuz oldu gecen ortakoye gttık, kumpirler rezil, ortam, restoran işletmecıleri vs asla gitmem bıdaha, ramazanda sultanahmete gttık asla gitmemmmm

Ya evet bazı çocuklarda be yaparsan yap olmuyor gerçekten

Back
X