• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    112
Ben daha keseyken almaya başlamışım ne heves ya😂
Açıkçası ben biraz korkuyordum yani ilk kızım tüp bebekti herşey çok zordu ve bazı riskleri vardı onlar ortadan kalkana kadar birsey alamadım en azından ilk 3 ay almadım. Sonrasında ise ufak ufak başlamıştım yine öyle olacak birde cinsiyet ortada yoktu elim hep kız kıyafetlerine gidiyordu ajahsjd şimdi elimin nereye gideceği belli olunca rahatladım 😄😄
Evet burda da cok netti hatta kordonu bile gördüm henuz 10 haftada ben bile anladım. Burda sadce devlete giden arkadaşlar da 15,16 haftada öğrenmiş yanılma olmadan cinsiyet 🙈 hayırlı olsun sağlıkla kucagına all. Ben 12 haftada p.piyi gördüm aslında çok netti. Kordonla karsmyosa erkek dedi dr biraz teyitlemeye gidiyorum diyelim devlete de🤫
Sende sağlıkla kucakla inşallah rabbim o günlere kavuştursun hepimizi 🥰 ben özele gidiyordum rezalet bir doktordu hiçbir zaman unutmayacağım😄 devlet de olsa özelde olsa doktor ve cihaz farkı önemli 🥲 birdahaki kontrole ay sonu veya Kasım başı giderim diyorum ben de bakalımmm

Açıkçası ben biraz korkuyordum yani ilk kızım tüp bebekti herşey çok zordu ve bazı riskleri vardı onlar ortadan kalkana kadar birsey alamadım en azından ilk 3 ay almadım. Sonrasında ise ufak ufak başlamıştım yine öyle olacak birde cinsiyet ortada yoktu elim hep kız kıyafetlerine gidiyordu ajahsjd şimdi elimin nereye gideceği belli olunca rahatladım 😄😄

Sende sağlıkla kucakla inşallah rabbim o günlere kavuştursun hepimizi 🥰 ben özele gidiyordum rezalet bir doktordu hiçbir zaman unutmayacağım😄 devlet de olsa özelde olsa doktor ve cihaz farkı önemli 🥲 birdahaki kontrole ay sonu veya Kasım başı giderim diyorum ben de bakalımmm
Kesinlikle durumu tam da böyle. Biz maalesef görev gereği güneydoğu'dayız ve bulunduğum şehirde 3 tane özel hastane var bir tanesi bebek çetesi ile adı anılmış onu zaten eledik sonra ilçe dışında bir hastaneye gittim daha önceden tanıdığım bir doktordu evet tatlı dilli çok çok ilgili falan ama daha ilk muayenede Bir önceki doğumumu bile sormadı ssvd iistiyoruem çok fazla istiyorum hem de umarım bu sefer normal doğum nasip olur da hep bir alelacelelik Yani ben bebeğimin ense kalınlığının ölçüsünü bilmiyorum daha önce de bir sıkıntı yok dedi ölçü falan söylemedi cinsiyet için ikinciye gittik teyit etmeye o gün bebek çok hareketliydi ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama hareketli bebeği görmek uyuyan bebeği görmeye göre daha kolay olmaz mı istediği kadar özel olsun Bir önceki kayıt açtırmaya gittiğimde devletteki doktor çok daha ilgilenmişti şu anda kıyaslama yapıyorum fark büyük burada devlete sırf çok beklememek adına gitmek istemiyorum kapıda kadınların dedikoduları bir bir buçuk saat beklemeler Bu yüzden özel istiyorum yoksa devlet özel ayrımı yapmıyorum ki kaldı ki devlet daha güvenilir hepimizde biliyoruz. Devlette randevuma gittikten sonra evime yakın olan özel hastanede iyi bir doktor buldum ssvd yaptırıyor umarım onunla yoluma güzel ilerlerim o da hoşuma gitmezse devlete geçeceğim baska secenek yok burda resmen

Yine aklıma takıldı kızlar.Göğüs dolgunluğu vardı aşırı,bir haftadır yok. Uçları acıyordu o da bitti gibi normal demii🥲
Ben ilk göğüslerimden hamile olduğumu anlamıştım o derece şişmişti ve acıyordu. Şimdi hiç yok bende şaşırdım . O ilk 3 ay olan yorgunluğum ve uyku halimde yok . Geçer demişlerdi geçti cidden bence normal ✨💖

Kızlar gebelikte yemek için düştüğünüz şeyler var mı ? İnanılmaz portakal mandalina ve havuç yiyorum böyle 1 tane değil nerdeyse bir kilo oturuşta dalga geciyorlar çocuğun turuncu olucak diye 😂😂😂 ve vazgeçemiyorum her yolu denedim

5 dakika önce krep diye ağlıyordum ben de kdkckd bizim kahvaltı bağımlılığı hahdhs ya sizde de sabahın köründe uyanmalar başladı mı? 1 aydır falan sabah 8de dikiliyorum ayağa alarmsız, gece kaçta yattığım fark etmiyo
Of sürekli ara ara uyanıyorum sonrasında da sabahın köründe ayağa dikiliyorum

Kızlar 16+4’teyim de ben 4.5 kilo aldım bebişin doğmaskna da çok var diyetisyen desteğimi alsam doğuma kadar çok kilo alıp sonrasında veremezsem lohusa psikolojisi bebekten dolayı kendimle ilgilenemezsem filan iyice psikolojim bozulmasın :(

Kızlar 16+4’teyim de ben 4.5 kilo aldım bebişin doğmaskna da çok var diyetisyen desteğimi alsam doğuma kadar çok kilo alıp sonrasında veremezsem lohusa psikolojisi bebekten dolayı kendimle ilgilenemezsem filan iyice psikolojim bozulmasın :(
canım eğer kendin idare edemiyceğini düşünüyosan bence diyetisyen desteği almalısın çünkü bunun stresi de seni kötü etkiler şuan çok almamışsın bence ama için o şekilde daha rahat edicekse ve kendini daha konforlu hissedeceksen düşünebilirsin

Kızlar gebelikte yemek için düştüğünüz şeyler var mı ? İnanılmaz portakal mandalina ve havuç yiyorum böyle 1 tane değil nerdeyse bir kilo oturuşta dalga geciyorlar çocuğun turuncu olucak diye 😂😂😂 ve vazgeçemiyorum her yolu denedim
Mandalina ve portakal benim de en sevdiğim
Bulantımdan ötürü yiyemesem de ya suyunu emiyorum yada soyup kabuklarını kokluyorum
Hiç vazgeçmeye çalışma şu mevsim geçişinde bu vitaminlere bolca ihtiyacımız var isabet olmuş :)

Yüklenmeyin kendinize bazen kilo hızlı başlayıp sonra belli bir rölantide de devam edebiliyor
Bunun yanı sıra Kadın doğumcular diyetisyen desteğini öneriyorlar aslında
Bu kadar kusma ve bulantım olmasa bende tansiyon problemi nedeni ile diyetisyen ile devam edecektim
Diyetisyen ile devam edince annenin değilde bebeğin kilo alabileceği besinleri listeliyorlar ve annenin depoları da bu süreçte çok dipleri görmemiş oluyor
İşini hakkı ile yapan bir diyetisyen ile yol alırsanız çok faydasını görürsünüz kısacası

Bu sabah bildiğiniz sucuklu yumurta koktu burnuma ona uyandım hatta biri mutfakta kahvaltı hazırlıyor diye düşündüm hahsh
Sevindim canım öyle sertleşmeler normal miymiş.
Doktor bişey demedi ya. Sadece bir sorun yok dedi.
Yine aklıma takıldı kızlar.Göğüs dolgunluğu vardı aşırı,bir haftadır yok. Uçları acıyordu o da bitti gibi normal demii🥲
Benim de aynı canım

Back
X