• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
M meraklibirkisi benimki hala uyumadı ve cin gibi 😂 korkuyorum şimdi yatırsam sabah 6da hortlar mı acaba diye bir de bu öğlen uyumadanda durabiliyormuş umarım yarın aynı şeyi denemez 😂
Aslında eminim çok uykusu vardır. Benim oğlumda böyke uykunsaati geçince çok enerjik oluyor çok zor dalıyor uykuya o yüzden uyku saati gelince bana stres basıyor uyumazsa o gün felaket geçiyor 🤣

Benimki öğlen ikiye doğru uyandı , saat 6 ya doğru tekrar uyuyacaktı , bi şekilde oyaladım. Kinetik kum falan çıkardım , uzun süredir bişeyleri ağzına götürüp yemiyordu kumu yiyeceği tuttu. Bi parça yedi. Yemeği az yedi . Banyoya soktum şampuan yedi . Ağzında köpük bile çıktı . Beni delirtti kendi de delirdi .Çıldırdı evde abuk subuk hareketler yapıyor saçma sapan şeylere ya ağlıyor ya gülüyordu . Böyle sinirden gülerler ya onun gibi . En son yatakta zıplarken kafasını duvara geçirdi ağladı . Üstüne uyuttum hemen . Şükür uyuyor şimdi . 8-9 saat uyanık kalabilen çocuk 5 saat zor dayanır oldu .
Ya var yaz yazdıklarını okurken güldüm çünkü oğlumun yaptıkları aklıma geldi🤣🤣 bu anları yaşarken o kadar sinirleniyorum ki anlatamam hep bir yerlerine zarar veriyor ama bunlar geçip gidince bize komil gelevek anılar olarak kalacak yeterki bir yerlerine bişey olmasın.

İstanbul dışında dolaşırken zorlanıyosun burda çıldırırsın🤣🤣 özelikle Avrupa yakası felaket sakın Eminönüne fakan gitme diyebilirim 🤣🤣 Sarıyer de Atatürk arboretum var oraya gidebilirsin yolun düşerse kocaman bir yer oğlun biraz koşturur orda araba da girmeyen bir yer rahat edersin
Aslında birkaç yere gitmek istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum, İstanbul akvaryum, Pierre Loti, Eminönü diye düşünmüştüm birde miniatürk bunları merak ediyorum 😂

Yani ortaköy faln oralara girme😅zaten buyukçekmeceye uzak, arkadasın dediği gbi ormanlık yerlere gıdeblırsın, mesela belgrad ormanına. Bakırkoy botanik bahçe olur, galata kulesı, kız kulesı bnce anlamlarını yitırdı hem kalabalık hemde afedersın pislik hryer
Ya bilmiyorum ilk defa geleceğim birkaç yere gideyim dedim ama oğlum bebek arabasında duran bir çocuk değil, çok zorlanırım diye düşünüyorum

Ben bugün çıldırıyorum, oğlum yine hiç durmadığı bir günde, herşeye ağlıyor bağırıyor başım ağrıyor şuanda o kadar çok vızıldıyor ki herşeye, oturup oynamıyor koltukların üstüne çıkıyor hayır diyince ağlıyor meme diyor, çizgi film açtım artık bir süre izledi sonra vicdan yaptım kapadım gene başladı nerde tehlikeli bişey onu yapıyor hiç durmuyor hala uyumadı gerçi geç yatmasını artık kabullendim 12 1 de uyuması normal oldu benim için yeter ki huzurlu olsun herşeye bağırmasın istiyorum şuan aşırı stresliyim başım ağrıyor gerginlikten 😓

Aslında birkaç yere gitmek istiyorum ama nasıl olur bilmiyorum, İstanbul akvaryum, Pierre Loti, Eminönü diye düşünmüştüm birde miniatürk bunları merak ediyorum 😂
Eminönü ne bebek arabasıyla gidersen benim fikrim çok zorlanırsın ya oğlunu alma ya da biraz çılgınlık yap dene🤣 akvaryum olabilir evet oğluna da güzel olur deneyimini paylaşırsın gidersen ben dshs götürmedim. Aa aklıma ne geldi sea life akvaryum var ilk biletleri ücretsiz veriyordu biz eşimle öyle gitmiştik akvaryum biletleri de çok pahalı 🤣 tabi hala varmı bilmiyorum bir bakarsın. Pierre lotiye gitmeyeli yıllar oldu tek esprisi teleferik var onda da çok kuyruk olıyor. Bebekli annelere öncelik veriyorlar mı bilmiyorum. Miniatürk de güzel bu arada olabilir

Eminönü ne bebek arabasıyla gidersen benim fikrim çok zorlanırsın ya oğlunu alma ya da biraz çılgınlık yap dene🤣 akvaryum olabilir evet oğluna da güzel olur deneyimini paylaşırsın gidersen ben dshs götürmedim. Aa aklıma ne geldi sea life akvaryum var ilk biletleri ücretsiz veriyordu biz eşimle öyle gitmiştik akvaryum biletleri de çok pahalı 🤣 tabi hala varmı bilmiyorum bir bakarsın. Pierre lotiye gitmeyeli yıllar oldu tek esprisi teleferik var onda da çok kuyruk olıyor. Bebekli annelere öncelik veriyorlar mı bilmiyorum. Miniatürk de güzel bu arada olabilir
O zaman eminönüne giderken Bebek Arabası almıyorum yanıma 😂
Daha önce hayvanat bahçesine götürmüştük yine akvaryum balıklar vardı inanılmaz heyecanlanmıştı ordan oraya koşturdu çıldırdı resmen 😂 buna da bayılır kesin
Bakalım bebekli nasıl gezeceğim ama gitmişken de bi gezeyim diyorum hayatımda ilk defa İstanbul'a geleceğim çünkü 😂

Burası kalabalık ya çok hareketli.bir yer belki ilgisini çeker de durur biraz inşallah rahat edersin
Birkaç gündür çok huzursuz umarım stresi sıkıntısı neyse geçer, bide insan kendi evinde olmayınca çocuk sorun çıkarınca aşırı geriliyorum başkasının evinde

Günaydın kızlar, bizimki gece ateşlendi, çok yükselmiyor şu an ama daima var. Umarım diştendir çünkü eli sürekli ağzında ve deli gibi salyası var. Hastalık olmasın da bu kadarına razıyım 😔

Back
X