• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Kızlar sizinde eşiniz bebeğinizle zaman geçirmekten kaçıyormu? Bir çok konuda anlaşamıyorum eşimle zaten sürekli kavga etmekten laf anlatmaktan o kadar yoruldum ki, izinli gününde sırf çocuktan kaçmak için ya kendine çarşıda bir iş çıkarıyor gideyim şu faturayı yatırayım yada şu işi yapayım diye yada evde çocukla oyna diyorum diye eline süpürge alıyor evi süpüreyim diyor ya çocuğa bakmaktan sürekli kaçıyor, sırf evde bizimle durmamak için yıllık izin yazdırmıyor tüm iş arkadaşları yıllık izin kullandı yazdan beri yalvarıyorum sende bir kaç gün al diye vermiyorlar şunun işi var bu izinde o gelsin alırım diyip almıyor bakın Kasım ayına gelecez hala yıllık iznini kullanmadı, bir keresinde itiraf etti 2 hafta izin al dedim diye evde olmak daha yorucu 2 hafta çok alamam 1 hafta yeter dedi, ben gerçekten bu konudan tartışmaktan laf anlatmaktan o kadar yoruldum ki, ailesi konusunda anlaşamıyoruz kendisinin karakteri berbat çocuktan kaçıyor yıldım yemin ediyorum yıldım ne yapacağım bilmiyorum

Kızlar sizinde eşiniz bebeğinizle zaman geçirmekten kaçıyormu? Bir çok konuda anlaşamıyorum eşimle zaten sürekli kavga etmekten laf anlatmaktan o kadar yoruldum ki, izinli gününde sırf çocuktan kaçmak için ya kendine çarşıda bir iş çıkarıyor gideyim şu faturayı yatırayım yada şu işi yapayım diye yada evde çocukla oyna diyorum diye eline süpürge alıyor evi süpüreyim diyor ya çocuğa bakmaktan sürekli kaçıyor, sırf evde bizimle durmamak için yıllık izin yazdırmıyor tüm iş arkadaşları yıllık izin kullandı yazdan beri yalvarıyorum sende bir kaç gün al diye vermiyorlar şunun işi var bu izinde o gelsin alırım diyip almıyor bakın Kasım ayına gelecez hala yıllık iznini kullanmadı, bir keresinde itiraf etti 2 hafta izin al dedim diye evde olmak daha yorucu 2 hafta çok alamam 1 hafta yeter dedi, ben gerçekten bu konudan tartışmaktan laf anlatmaktan o kadar yoruldum ki, ailesi konusunda anlaşamıyoruz kendisinin karakteri berbat çocuktan kaçıyor yıldım yemin ediyorum yıldım ne yapacağım bilmiyorum
Sanırım ilk çocugu burdakılerın, ben 16 yıllık evlıyım, değişmiyorlar, hepsı aynı, eşim 47 yaşında, yaş ilerledıkçe antropoza grıp daha beter oluyorlar. Tüm kadınları yıldırdılar artık😤

O zaman eminönüne giderken Bebek Arabası almıyorum yanıma 😂
Daha önce hayvanat bahçesine götürmüştük yine akvaryum balıklar vardı inanılmaz heyecanlanmıştı ordan oraya koşturdu çıldırdı resmen 😂 buna da bayılır kesin
Bakalım bebekli nasıl gezeceğim ama gitmişken de bi gezeyim diyorum hayatımda ilk defa İstanbul'a geleceğim çünkü 😂
Bir dahs ne zamna geleceksin gerçi biraz zorluğu göze al bunu başarabiliirsin 🤣 nereye gidersek gidelim bebekle bişey yapmak zor zaten bende bir tatil istiyorum oğlum durmuyor ama yinede istiyorum 🤣🤣🤣 tam sezon da bitti şöyledir Muğla ya da Antalya tarafına gitmek istiyorum kalabalık gitmiştri denize de girmeyi sevmiyorum zaten gezmek bana yeter 🤣

Birkaç gündür çok huzursuz umarım stresi sıkıntısı neyse geçer, bide insan kendi evinde olmayınca çocuk sorun çıkarınca aşırı geriliyorum başkasının evinde
Bebişler rutini seviyor sende bir süredir evinde değildin zaten annenin evinde bile olsan çocuklar yine kendi evini arıyor ya, ama İstanbul olauı başka tatil gibi düşün bunu yanında birileri olacak bırak birazcık baksınlar

Sanırım ilk çocugu burdakılerın, ben 16 yıllık evlıyım, değişmiyorlar, hepsı aynı, eşim 47 yaşında, yaş ilerledıkçe antropoza grıp daha beter oluyorlar. Tüm kadınları yıldırdılar artık😤
Evet ilk çocuğum ve daha çocuk 2 3 aylıkken bir çocuk daha yapalım diye tutturuyordu, ben korunmak istedim diye kavga ettik en son baktım kendisinin bişey yapacağı yok gidip spiral taktırdım, o aralar çocukla hiç ilgilenmiyordu zaten çocuk biraz herşeyi farkedince baba demeye başlayınca kendisi ile zaman geçirmek isteyince biraz elini taşın altına koydu şimdi o da başka çocuk istemiyor sanki çok bakıyor yoruluyor gibi

Günaydın kızlar, bizimki gece ateşlendi, çok yükselmiyor şu an ama daima var. Umarım diştendir çünkü eli sürekli ağzında ve deli gibi salyası var. Hastalık olmasın da bu kadarına razıyım 😔
Evet canım diş olabilir eğer dişse zaten 38i geçmez. Umarım öyledir kolayca çıkarsın inşallah

Osman doktor da bu aylarda çocuk 10-12 saat uyanmadan uyuyabilir diyor . Var mı öyle çocuk ya. Belki 10 çocukta biri öyledir.
Ben 30 yaşındayım çok nadiren deliksiz uyurum illaki ya suya ya tuvalete bişeye uyanıyorum oğlumunda uyanmasını aslında normal buluyorum ama dön arkanı geri uyu oğlum ağlama artık 🤣🤣

Bir dahs ne zamna geleceksin gerçi biraz zorluğu göze al bunu başarabiliirsin 🤣 nereye gidersek gidelim bebekle bişey yapmak zor zaten bende bir tatil istiyorum oğlum durmuyor ama yinede istiyorum 🤣🤣🤣 tam sezon da bitti şöyledir Muğla ya da Antalya tarafına gitmek istiyorum kalabalık gitmiştri denize de girmeyi sevmiyorum zaten gezmek bana yeter 🤣
Bende çok denize giren bir insan değilim, ama eşim de gezmeyi hiç sevmez bak İstanbul'a gidicez ben gelmeyecem izin vermiyorlar dedi ki hiç inanmıyorum izin vermediklerine 2 aylık yıllık izni var, sırf kafasını dinleyip rahat etmek için sen git diyor, keşke birşeyler yapmayı seven kafa dengim bir adam olsaydı diyorum bazen of çok doluyum 😭

Bebişler rutini seviyor sende bir süredir evinde değildin zaten annenin evinde bile olsan çocuklar yine kendi evini arıyor ya, ama İstanbul olauı başka tatil gibi düşün bunu yanında birileri olacak bırak birazcık baksınlar
Evet 1 haftadır eve geldim kesin oyuncaklarını özlemiştir rahat durur dedim yok gene durmuyor, bide şimdi İstanbul'daki kişileri pek tanımıyor hayatta gitmez yanlarına keşke gitse biraz onlar ilgilense bende azıcık dinlensem 😂

Sultanahmet, topkapı sarayı, yerebatan sarnıcı, gülhane parkı bunlar birbırıne yakın yerler, hem ramazanda degıl çok kalabalık degıldr buralar şimdi
Buraların kalabalık olmadığı bir zaman yok maalesef. Hafta içi bile gitsen tıklım tıkış ve çoğu Türk değil hep turist. Ama müze kartınız varsa sıra beklemeden direk müzelere girebilirsiniz online ve ya kartınız ile kızlar haberiniz olsun

Benimki de öyle kavga ediyoruz ama çocuğa bakmaktan kaçmak değil de Benimki çok üşengeç istiyor ki çocuk yanında otursun onunla akşama kadar tv izlesin hiç bir yeri ellemesin dokunmasın. Öyle eline süpürge alıp süpüryorsa sende al bu durumu fırsata çevir beniöki ben demeden pek yapmaz. Ya bulaşık yıka ya oğlumuzabak de🤣🤣 çocuk bakmak zor değil zagen aynı anda hem evi idare edip hem çocuk bakmaya çalışıyoruz o yüzden yoruluyoruz

Back
X