- 19 Mayıs 2024
- 3.860
- 2.201
- 53
Evet çocuktan sonra hak verdim ama öncesinde dünyanın ucuna giderdim öyle enerjim vardıAyy o kadar
Kusura bakma ama adam bu kez haklı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çocuktan sonra hak verdim ama öncesinde dünyanın ucuna giderdim öyle enerjim vardıAyy o kadar
Kusura bakma ama adam bu kez haklı![]()
Çok geçmiş olsun cano, b nimki de öksürüyor, gündüz çok yok ama gece resmen boğuluyor çocukBzde gce uyumadık, saat başı aglayarak uyandı, hem memede durmk istedı, hafif ateşli, ve öksuruyor sanki balgam var gbı, şurup aldı babası bakalım
Güle güle gidip gelin inşallahBu dediğin yerleri de çok merak ediyorum aslında, büyükçekmeceye yakın mı
15 yıllık ben altına kaşeli imzamı atarımSanırım ilk çocugu burdakılerın, ben 16 yıllık evlıyım, değişmiyorlar, hepsı aynı, eşim 47 yaşında, yaş ilerledıkçe antropoza grıp daha beter oluyorlar. Tüm kadınları yıldırdılar artık![]()
A Alliswell23 benim üni oradaydı 2002 senesi okula gittiğimde otobüs minibüs muavinleri "İstanbul, İstanbul" diye bağırıyorduBüyükçekmece genel olarak İstanbula uzak bir yer![]()
Ne zormuş bu İstanbul'da gezmek yaGüle güle gidip gelin inşallahBüyükçekmece bu söylenen yerlere baya baya uzak... Şahsi arabanızla İstanbul trafiğinde saatleriniz geçebilir, gideceğiniz yere varsanız bile park sorunu yaşayacaksınız... Toplu taşıma ise bebekle zor olabilir. İn, bin ve tıkış tıkış.
Ve bence nereye gidersen git bebek arabası seninle olsun... Sürekli bebek taşıyamazsın veya sabah çıktım öğle uykusuna yetişirim gibi bir ihtimal olamaz. Büyükçekmece sahile gidebilirsiniz, Çatalca taraflarında at çiftlikleri var kahvaltı, yemek mekanları...saydığın yerlerden Florya, akvaryum en yakını o da trafiksiz 35-40 dakika sürer.
İstanbul baya baya soğukmuş canım, ona göre valiz hazırla. Tabi bir iki tişörtte at, hiç belli de olmaz.
Kızlar yazmasaydı ben hiç yazmayacaktım. Hevesin kırılmasın diye ama bilerek gidersen daha iyi olur.
MalasefNe zormuş bu İstanbul'da gezmek yagaliba gezmeden döneceğim
Ya gitmişken de gezmek istiyordunMalasefistanbulda gezmek için tek tabanca olmak gerek ve erkenden yollara düşmek gerek
ama büyükçekmece birçok avm var, dediğim gibi sahili var ve baya bi düzenlemeler yapılıyordu. Arkadaşım var o bahsetmişti. Oraları değerlendirebilirsiniz.
Gerçekten zor. Bebek arabasız bencede çıkma ama bebek arabasıyla da gezmek zor onu da bil. Şöyle bişey var sakin bir ana denk gelirsen istanbulda gezmek kadar keyiflisi de bence yoktur yanına yemeğini içeceğini bezini hwr şeyini al sarj aletini falanda gerçekren dışarıda çok zaman geçiyor. Yanına birini almadan da gitme. Merak etme illaki gezersin ya biz bıkmışız artık her şey kötü geliyor gözümüze belki senşn kısmetine rahat olur havalar serinledi ya inşallah millet evinde otururNe zormuş bu İstanbul'da gezmek yagaliba gezmeden döneceğim
Şu zamansız kaka yapmalarıBu saat oldu yine uyumadık öğlen uykusu çok fena oldu benim oğlum ya. İlk yatırdım uyumadı baya zorladı en son aklıma geldi aç mısın dddim nam nam deid gittim yemej yedirdim yedi de normalde çığlık kıyamet 1 kaşık yedirememneyae geldik yatıcaz yine indi yataktan şimdi de kaka yapıyor
Gece olanındanArı mama hangisinde veriyorsunuz
Yeterki uyumasın yemeğini yerBu saat oldu yine uyumadık öğlen uykusu çok fena oldu benim oğlum ya. İlk yatırdım uyumadı baya zorladı en son aklıma geldi aç mısın dddim nam nam deid gittim yemej yedirdim yedi de normalde çığlık kıyamet 1 kaşık yedirememneyae geldik yatıcaz yine indi yataktan şimdi de kaka yapıyor
Yaaa inşallahGerçekten zor. Bebek arabasız bencede çıkma ama bebek arabasıyla da gezmek zor onu da bil. Şöyle bişey var sakin bir ana denk gelirsen istanbulda gezmek kadar keyiflisi de bence yoktur yanına yemeğini içeceğini bezini hwr şeyini al sarj aletini falanda gerçekren dışarıda çok zaman geçiyor. Yanına birini almadan da gitme. Merak etme illaki gezersin ya biz bıkmışız artık her şey kötü geliyor gözümüze belki senşn kısmetine rahat olur havalar serinledi ya inşallah millet evinde otururama araplar durmadan geziyor
Oyalayamazsın canım bence uyuyorsa 1 saatte olsa uyut, yoksa sorun çıkarıyorlar uykusuzluktanO kadar uykusu varki kafasını koltuğa koyuyor yerlere yatıyor alıp yatağa götürüyorum deli gibi hareketlenşyor böyke bşşey yok ya saat 2 oldu daha da hu saatten sonra uyutmıciam bugün bütün gün beni sinir edecek
Ayyy uyudu muuu benimki de dışarıda olduğumuz için 2.30da uyudu hala uyuyorO kadar uykusu varki kafasını koltuğa koyuyor yerlere yatıyor alıp yatağa götürüyorum deli gibi hareketlenşyor böyke bşşey yok ya saat 2 oldu daha da hu saatten sonra uyutmıciam bugün bütün gün beni sinir edecek
Özellikle dışarı çıkarken yapmayı seviyo giyinmişim çıkıcaz koku gelmeye başlıyoŞu zamansız kaka yapmalarıBu cümleye güldüm istemsizce
![]()
Çok daraldın mı her yerde bebek bakım odası bulu3sun camiye girersin uyutursun napalım başka türlü olmuyorYaaa inşallahbak iyi ki söyledin ha unuturdum ben birşeyler almayı yanıma, neyse bakalım nereleri gezebilicem hani hiç yoktan bari oğlumu akvaryuma götüreyim ona da razıyım
![]()
Unutmadım zayen çol huysuz ağlayıp duruyor yapacak bişey yok bekleyecekOyalayamazsın canım bence uyuyorsa 1 saatte olsa uyut, yoksa sorun çıkarıyorlar uykusuzluktan