Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benimki emer çok darlandıysa ama uyku konusunda bende çol sprun yaşıyorum şu zamana kadar öyle dışarıda durmadım zayen ya sabah çoltım ya öğleden sonra uykularını evde yaptırıyorum ama mecbur kalınca çıkıcaz artkl büyüyorlar alışmaları lazım
Yok okdr degıl günde 2-3 kez öksuruyor fakt sureklı ateşli hafıf ates hep var, burnu hafıf akıyor bide, zaten gece uyanmalarından bısey old anlıyorum hep
Kızlar bir şey soracağım YouTube'da poster modunu açmak için premium üyelik mi gerekiyor yani bu Instagram'da falan instamamlarda görüyordum ama ben denemeye çalıştım olmadı cahilliğime verin de size sormak istedim
Kızlar bir şey soracağım YouTube'da poster modunu açmak için premium üyelik mi gerekiyor yani bu Instagram'da falan instamamlarda görüyordum ama ben denemeye çalıştım olmadı cahilliğime verin de size sormak istedim