Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar iyiyim bişeyim yok heo olumsuz konuştuğum için girmek istemedim kimsenin motivasyonunu bozmak istemiyorum hep olumsuz yaza yaza iyice modum düşüyor
Kızlar bu kendi kendine uyuyan bebeler nasıl uyuyor benimki artık sallamaya falan müsaade etmiyor o yüzden yatıp uyumaya çalışıyoruz yanına yatıp ama 1 saat 15 dakikadır uğraşıyorum sağa gidiyoruz sola gidiyor iniyor ağlıyor nasıl uyuyacak bu çocuk çok uzun bir süre değil ya bu zaman
Oğlum kendi kendine uyumuyor. Beraber yatıyoruz.bebekliginde beri saçımı okşayarak mama yer 30dksonra uyur .1yasinda sonra şimdiye kadar 5kere kendi kendine uyudu.bensiz yatamiyor. Babasına yanına gitmiyor
Oğlum kendi kendine uyumuyor. Beraber yatıyoruz.bebekliginde beri saçımı okşayarak mama yer 30dksonra uyur .1yasinda sonra şimdiye kadar 5kere kendi kendine uyudu.bensiz yatamiyor. Babasına yanına gitmiyor
Kızlar benim oğlana ben dis fircalama rutini olusturamadım cunku fircayi dişleri disinsa her yere suruyordu tahammulum kalmadi.Ama gecenlerde bi baktim sanki arka dislerinde minicik siyahlik var nokta gibi ve endise ettim.ama hala bir rutinimiz yokgec mi kaldim acaba yada sizde durumlar nedir.22 aydan bildiriyorum
Kızlar benim oğlana ben dis fircalama rutini olusturamadım cunku fircayi dişleri disinsa her yere suruyordu tahammulum kalmadi.Ama gecenlerde bi baktim sanki arka dislerinde minicik siyahlik var nokta gibi ve endise ettim.ama hala bir rutinimiz yokgec mi kaldim acaba yada sizde durumlar nedir.22 aydan bildiriyorum
Gnde 2 kere fırçalamak lazım. Ben günde 1 kere oda yatarken fırçalıyorum uyku rutini oldu oda bizde. Gündüz genelde yoğunluktan unutuyorum. Fırçayı arada eline veriyorum düzgün yapamasada biraz fırçalıyor çabalıyor ama her yere sürüyor fırçayı. Bir ara ön dişlerinde baya sararma vardı bende çürüme olavak sandım ama antibiyotikten olmuş fırçaladıkça gitti