- 1 Ocak 2024
- 1.218
- 654
- 43
- 34
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.201
Dedim gibi ćanm sosyal medya da bir sayfada gördüm ama doktrlarmiza soralmAy nasıl duş alıcaz o zamanben ılık suyla bile üşüten insanım, çabuk çıkmak lazım o zaman duştan
Bebişlerimiz iyi olsun da ağrılar gelip geçecekO çok normal yinde sor ćanm
Yok canım aksine oturarak çalışıyorum. Ama hastayım ya ona bağlı olabilir diye düşünüyorum. hamilelik bel ağrısı gibi değil sancı girip çıkıyor. Gripten yüksek ihtimalÇok mu ayakta kaldın bugün ? Genelde ayakta uzun süre kaldığım zaman oğluma hamileliğimde belimden sancı girerdi korkardım uzanıp oturup dinlenince geçerdi.
O normal kuzucum benim 10 haftadır pelvis ve kasık kemiği ağrım var.Hiç bilmiyorum ilk hamileliğim oldugu için benim de pelvik mi diyolar bilmiyorum adınıvajinanın kemiği ağrımaya başladı bugün . Yarın doktor kontrolüm var sorucam bakalım ne dicek
Yok be kuzucum kaynar kaynar yıkanmicaz sonuçta küvet doldurup yatsak belki dediğin olabilir kasları gevşettiği için falan. Bele sıcak su tutmak çok etki etmez gibiNe kadar doğru bilmiyorum ama sosyal medya da karşıma çıkmıştı sıcak duş son üç ayda kasılmalarıni artıracağı için doğum zamanındn önce tavsiye ediliyorms
Vllha bilmiyorum cnmm öle karşlastm dim dedim ne bilm herşeyden korkuyorm bu arada benYok be kuzucum kaynar kaynar yıkanmicaz sonuçta küvet doldurup yatsak belki dediğin olabilir kasları gevşettiği için falan. Bele sıcak su tutmak çok etki etmez gibi
Ay geçmiş olsun o zaman ama dediğin gibi belli aralıklarda girip çıkıyorsa sürelere dikkat et umarım geçer en kısa süredeYok canım aksine oturarak çalışıyorum. Ama hastayım ya ona bağlı olabilir diye düşünüyorum. hamilelik bel ağrısı gibi değil sancı girip çıkıyor. Gripten yüksek ihtimal
Bilmiyorumki bende hangi doktor diye sordular telefonda ama heralde prof mu değil mi diyedir. Öğrenirsen haber edersin öğrenirsem bende haber ederimBen gebze şubesine gidiyorum canım öğrenmeye çalışrıım inşallah , 2 şube arası çok fark olmaz sanırım doğumu yaptıran doktora göre değişmiyorsa tabii
Sadece nst ücreti miBenim doktorumda %38 indirimli hali 2000 TL. Ankaradan bildiriyoring.
Ben sürekli sıcak su ile duş alıyorum. Ağrım varsa geçiriyor özellikle bel bacak ağrısına çok iyi geliyor. Şu ana kadar bir şey olmadı şükürNe kadar doğru bilmiyorum ama sosyal medya da karşıma çıkmıştı sıcak duş son üç ayda kasılmalarıni artıracağı için doğum zamanındn önce tavsiye ediliyorms
Şükür ćanm inşallah öylede gider bn bu hafta doktora bir sorcm birde bu bele aniden giren sanciyi normaldir blki ama işte maksat ondan duyup içim rahatlasnBen sürekli sıcak su ile duş alıyorum. Ağrım varsa geçiriyor özellikle bel bacak ağrısına çok iyi geliyor. Şu ana kadar bir şey olmadı şükür
NST çok gerekli bir şey mi sizce ya haftada 1 kez girsek zaten doğumdan pahalıya geliyorBenim doktorumda %38 indirimli hali 2000 TL. Ankaradan bildiriyoring.
Yani bilmiyorum ki benim de ilk gebeliğim. Doktorum hastaneden ayrilil muayenehaneye gecti. Geçerken magdur olmayalim diye oradaki listeye göre indirimlerimizi korudu oradan biliyorum.NST çok gerekli bir şey mi sizce ya haftada 1 kez girsek zaten doğumdan pahalıya geliyor
EvetSadece nst ücreti mi
Nasilsin canım geçti mi ağrın ? Benimde ilk gebelik hiç bilmiyorum ama aralıklarla gelmesi gerek dimi sancininYok be kuzucum kaynar kaynar yıkanmicaz sonuçta küvet doldurup yatsak belki dediğin olabilir kasları gevşettiği için falan. Bele sıcak su tutmak çok etki etmez gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?