- 19 Haziran 2013
- 468
- 461
- 303
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.161
İstersen bir ara sor belki yanlışlık vardır tekrar baksın ne için ne kadar ödeme aldınız diye canım aklında kalmasıntourch testini daha öncede yaptırdık 400 civarı ödemiştik ona. Zam gelmş desem 600 olsa 2 bin lira NST için bana da fazla geldi bir sorun var heralde.
Yok yok kesin bir hata var mümkün değil fatura isteyin bence detaylı fatura versinler sonra gerekirse şikayet edintourch testini daha öncede yaptırdık 400 civarı ödemiştik ona. Zam gelmş desem 600 olsa 2 bin lira NST için bana da fazla geldi bir sorun var heralde.
Şimdi baktım bazı hastaneler 2800 bile almış. Şikayet.com nst fiyat şikayetleriyle doluYok yok kesin bir hata var mümkün değil fatura isteyin bence detaylı fatura versinler sonra gerekirse şikayet edin
Oyyyy.sadece nst ya doğum yapaydik birŞimdi baktım bazı hastaneler 2800 bile almış. Şikayet.com nst fiyat şikayetleriyle dolu
GirmemŞimdi baktım bazı hastaneler 2800 bile almış. Şikayet.com nst fiyat şikayetleriyle dolu
Havucu da hic duymamıştım teşekkürler. İnşallah bi sorun olmaz. SağolArkadaşların saydıklarına ek olarak olarak Havuç diyebilirim duyduğumda şaşırmıştım . Günde 1-2 tane yiyebilirsin,birde kafana takma son 8 haftada öyle güzel kilo alacak ki şaşırıp kalacaksın
Bende oyle dusundim ya 2 bin tl ise gerek yokGirmem
Ne doğuruyoruz şehzade falan mı ya ben anlarım kendi sancımı
İçini ferah tut iyi beskenirsen çok kolay atlatacign birşey bn hiç bir vitamin almymyorm ama dikkatli beslleniyrm pazartesi bnde buraya yazarımHavucu da hic duymamıştım teşekkürler. İnşallah bi sorun olmaz. Sağol
Teşekkür ederimKaşar peyniri öncelikli olmak üzere tulum peyniri, fıstık ezmesi, kefir, yoğurt, köy tavuğu, köy yumurtası, yulaf, ıspanak enteresan şekilde ve maden suyu bu da çok enteresan. Avokado tabi ki ve ceviz fındık badem üzüm. Hurma için erken tüketmeyin.
Ayy sutle hic aram yok. Hassas bagirsak hastayim. Pek iyi gelmiyor banaİçimin proteinli sütleri var alabilirisn tadları da çok güzel ara öğün olarak içiyorum ben :)
İnşallah. Ben de daha dikkatli olacağım beslenme konusunda. Senin de iyi gidiyor inşaallah hersey.İçini ferah tut iyi beskenirsen çok kolay atlatacign birşey bn hiç bir vitamin almymyorm ama dikkatli beslleniyrm pazartesi bnde buraya yazarım
Şeker var işte o beni çok korkutuyor birde pleseta aşağıda pazartesi kontrol var inşallah iyi geçerİnşallah. Ben de daha dikkatli olacağım beslenme konusunda. Senin de iyi gidiyor inşaallah hersey.
Büyük kızım sut alerjisiydi. Altini değiştirmek bisey degildi de her kakadan sonra inceleme yapıyordum. Kan var mi diye. İtiraf ediyorum cok eglenceli degildi.lazımlık fikri bana da hiç sempatik gelmiyor. midem çok çabuk bulanıyor. bazen kedim kusuyor ondan bile midem bulanıyor. mesela yeğenime 4-5 saat kadar ben bakmıştım, çişini yapmıştı bezi değiştirebilmiştim ama kakasını yapınca annemi beklemiştim. kendi çocuğumda nasıl olacak hiç bilmiyorum, başlarda neyse de büyüdükçe bebek kakasından insan kakasına dönüşüyor. 2-3 yaşına kadar bekleyemem galiba
İnşallah sorunsuz gecer canimŞeker var işte o beni çok korkutuyor birde pleseta aşağıda pazartesi kontrol var inşallah iyi geçer
Büyük kızım sut alerjisiydi. Altini değiştirmek bisey degildi de her kakadan sonra inceleme yapıyordum. Kan var mi diye. İtiraf ediyorum cok eglenceli degildi.Ama insan kendi cocugu olunca herseyi tolere edebiliyor.
Çok değil ama bir tık yüksek. Karbonhidratı kes hemen canım. Toparlar merak etmeKızlar bugün şeker yüklemesi yaptırdım 50 g. Sonuç 144 çıktı sınır 140mış. Doktoruma sordum 1 hafta sonra aç karnına 75 gr yaptır dedi. Çok mu yüksek sizce tedirginim sabahtan beri
Tourch testi ne onu ilk defa duydumKızlar bu arada dün ilk kez NST'ye bağlandım doktor sancım var mı diye baktı. NST ücretine 2 bin TL ödedik. Sizin oralarda da bu şekilde mi ? Son haftalarda sürekli bağlanacak diye biliyorum. Eşim yapmıştı ödemeyi acaba bir yanlışlık mı var diye merak ettim açıkcası. Tourch testi + NST 2600 TL ödemiş eşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?