- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.321
Baktm güzelmişbabymallde
hastane çıkış setleri 1 alana 1 bedava
Birde 3 al 2 öde var. Belki almamış olan ihtiyacı olan vardır diye söyleyeyim dedim
Yani evet gerçekten yaAl benden de o kadar 10 dk yürüsem pertim çıkıyo belim kalçam bıçak saplaniyo sanki evi spururken güç uygulayamiyorum resmen bu ağrılar ne olacak boyle daha da cok var dogmalarına
Evet bnimm ilk gebelik öyleydiBende ilk gebelikte zıpır zıpırmışım simdi anlıyorumbenimde bi oglum var yatmak ne mümkün gercekten ilk gebelik prenseslikmiş
Aynı hareketleri bnde öle hissediyorm dün ilk kez sert vurdu 29 haftalıgmMerhaba arkadaşlar, ben bugün 25. Haftaya girdim sizlerin tecrübelerden yararlanmak istiyorum :) bugün biraz ayakta fazla dolandim hemen karnımda baskı oldu asagi doğru sanki çok idrarim varmış gibi de oluyor normal mi acaba bi de tabi çok sırt ağrısı oldu başka ağrım vs yok. Yattım dinleniyorum şimdi ama korkuyorum ya azcik iş yapsam ya da yürüsem falan bir şey olacak diye ödüm kopuyor. Bir de bebek hareketlerini gün içinde çöm az hissediyorum tekme şeklinde değil de daha çok yer değiştirme gibi oluyor sadece belli bir saatten sonra ve yatarken vuruyor gibi daha çok bu da normal mi acaba ?
Ay ben hepsini yaptım ama evde oldum için sen çalışıyorsun çok normal yarında salonumu boşaltcm eyer dünkü gibi enerjik hisedersemHiç umrumda değiller çoraplara kadar ütüleyen ben 4 aydır ütü yapmadım gardrobum halay çekiyor üstlere uzanamadığım için mutfak dolaplarım kan ağlıyor ama halledilir acelesi yok
Ayyyy rabim herkesin evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar yan odalardan yenidoğan ağlama sesleri geliyor, yaaa cok tatlı sesleri bileBu arada tam nst odasının karşısındayım, arada kalp sesleri geliyor. Sanırım bu gece bir doğum olacak yine, hareketlilik var
Canım bebek hareketlerini sen hareket ederken hissetmen zaten zor. Tatlı bir şey ayıp ağzına soluna uzanirsan daha net hissedebilirsin. Baskı hissetmenin sebebi de bence vücudunun otur uzan dinlen diye uyarı vermesi. O durumda varsa imkanın şöyle ayaklarını uzatsan geçer. Daha salı günü doktorla bende bu konuyu görüştüm bunları söyledi.Merhaba arkadaşlar, ben bugün 25. Haftaya girdim sizlerin tecrübelerden yararlanmak istiyorum :) bugün biraz ayakta fazla dolandim hemen karnımda baskı oldu asagi doğru sanki çok idrarim varmış gibi de oluyor normal mi acaba bi de tabi çok sırt ağrısı oldu başka ağrım vs yok. Yattım dinleniyorum şimdi ama korkuyorum ya azcik iş yapsam ya da yürüsem falan bir şey olacak diye ödüm kopuyor. Bir de bebek hareketlerini gün içinde çöm az hissediyorum tekme şeklinde değil de daha çok yer değiştirme gibi oluyor sadece belli bir saatten sonra ve yatarken vuruyor gibi daha çok bu da normal mi acaba ?
Hastaneden bile tatlı haberler veren koca yürekli arastaKızlar yan odalardan yenidoğan ağlama sesleri geliyor, yaaa cok tatlı sesleri bileBu arada tam nst odasının karşısındayım, arada kalp sesleri geliyor. Sanırım bu gece bir doğum olacak yine, hareketlilik var
Vllha tam benim tarzımBu arada bir şey daha ekleyeyim, ailem şu an hastanede yattığımı bilmiyor. Eşime de kızı al eve git rahat etsin dedim. Odada yalnızım, nasıl güzel dinleniyorum şu an bir görseniz. Ekmek elden su gölden resmen
Aynen kasık ağrısı ve bel ağrıları devamlı yatmak istiyorum bende bunuda şükür amaAlt tarafı bulaşık makinesini boşalttım karnım taş kesti belim koptu. Hangimiz iyiyiz ki balım bugünümüze çok şükür diyelim
Valla canım prenses moduyum bugün. Süper dinleniyorumVllha tam benim tarzımen iyisi dinlen bol bol yarın sabaha çok daha iyi olcksin bize yaz sklirsan bn zatn Gecce kuşuym şuram ağrdi buram ağrdi ile geçiyor
Ohhh bnnde oğlumun soruları ile cebeleşiyorm rüzgar çok ağlamaz demi kaç yaşında yürür bana abi dicrk Eylül de ilk okul günü beni ziyarete gelin okulda teneffüs te yanlz kalınca onun için cook dua ediyorum daha neler nelerValla canım prenses moduyum bugün. Süper dinleniyorum
Eeeee ben dedim herşeye kısa bir mola verdirdi sana oh aç en sevdiğin diziyi filmi dinlen güzelceBu arada bir şey daha ekleyeyim, ailem şu an hastanede yattığımı bilmiyor. Eşime de kızı al eve git rahat etsin dedim. Odada yalnızım, nasıl güzel dinleniyorum şu an bir görseniz. Ekmek elden su gölden resmen
Gündelik işleri tabi ki yapıyorum mutfak dolaplarının altını da sildim mesela süpürge açıyorum gardrobu oturduğum yerden katladım kocam yerleştirdi vs de cam silemem mutfak dolaplarının üstüne tırmanamam o kadar da değilAy ben hepsini yaptım ama evde oldum için sen çalışıyorsun çok normal yarında salonumu boşaltcm eyer dünkü gibi enerjik hisedersem
Ben bunu 10 haftadır çekiyorum boşuna demiyorum 4. Aydan beri son aya girdim diyeO değilde hepimiz bir anda nasıl bomba gibi üçüncü trimestrer girdik ağrılar sancılar acı vurmalarhepimize bir anda yüklendi sanki
Vllha dinlene dinlene hata bnim halimi duyunca memleketi arkadaşlar senmi diye şaşıryolar çünkü girince kaptran biriydim ama şuan hiç bir şey ondan kıymetli değil azıcık azalsn ki piskolijim de düzelsin yoksa elimde olmadan strs oluyordum onların odası biti ya geriside giderGündelik işleri tabi ki yapıyorum mutfak dolaplarının altını da sildim mesela süpürge açıyorum gardrobu oturduğum yerden katladım kocam yerleştirdi vs de cam silemem mutfak dolaplarının üstüne tırmanamam o kadar da değil
Dinlene dinlene yap yorma kendini bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?