2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Günaydın kızlar , inşallah herkes iyidir. Stresten uyuyamadım. Ben oksapar kullanıyorum 4 binlik. Dün son iğneyi vurmuşum bitmiş kutu akşam fark ettim. Raporlu olmama rağmen doktorun reçete yazmasını istiyorlar . Acilde bana reçete yazarlar mı bilgisi olan var mı ?

Düzenli gelmemesi önemli yalancı sancılardır diye düşünüyorum sıklaşırsa doktora gitmek önemli tabi
Düzenli değil cnm evet yalancı sancı hemşire arkadaşım aradım bahssetun yalanci sancı zatn zorlancaz artk bu aylarda hepimiz Allah yardımcımiz olsun inşallah

Yani bir bilgim yok ama yazması gerekiyor bence pazartesi bkleyemesin ki

Raporlu olduğunu söylersen, zaten sistemde de çıkar. Yazarlar bence.

Günaydın kızlar bugün harika hissediyorum, dinlendim. Son muayenem de yapıldı ve taburcu oluyorum. Burdan çıkıp veli toplantısına gideceğim öğleden sonra
Çok sevindim ćanm dikkat et ama kendine yinede karnında sertlik varmı senin bnim bu acı geçmiyor uyanınca geçti bir saattir yine aciyo

Günaydın kızlar bugün harika hissediyorum, dinlendim. Son muayenem de yapıldı ve taburcu oluyorum. Burdan çıkıp veli toplantısına gideceğim öğleden sonra
Gunaydin canim
Masallah masallah
Yalniz hemen hareketlenmesen mi
Dikkat et kendine

Son düzenleme:
Çok sevindim ćanm dikkat et ama kendine yinede karnında sertlik varmı senin bnim bu acı geçmiyor uyanınca geçti bir saattir yine aciyo
Yok çünkü kasılma engelleyici iğne vurdular sürekli. Şimdi reçetede var bir süre daha kullanacağım. Bence tek başına sertlik bir şey ifade etmez ama için rahat edecekse bir acile git, orda baksınlar canım.

Yazarlar acilde canım. Sonuçta raporlusun sistemde bu çıkar.

Kızlar ben bir tane reflu yatagi aldim sevi bebenin daha önce paylaşmıştım. Onu park yatağının içine koyacağım ya da evde herhangi bir yerde uyursa kullanacagim. Ama böyle dışarı çıkarken de goturmelik bir şey daha mı alsam diyorum yoksa çok mu gereksiz olur. 1 yaşına kadar kullanabileceğim bir şey olsa güzel olabilir. Tavsiye edeceğiniz yöntem var mi ? Çünkü ben bazen ofise gidecegim ve bebisi ofise yanımda götüreceğim için orda uyutmam gerekecek. Puset aldik ama yeterli olur mu rahat eder mi bilmiyorum. Bogulmasini ve kusmasini da engelleyici bir şey arıyorum.

Evet yazarlar 1 kutu. Ama acil kodu farkli. Bir kisi eczanede bir kisi hastanede durursa cözebilirsiniz. Kodlari da hergun degisiyor eziyet gibi her alisim.

Juno aldim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…