- 1 Ocak 2024
- 1.218
- 654
- 43
- 34
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.361
Düzenli değil cnm evet yalancı sancı hemşire arkadaşım aradım bahssetun yalanci sancı zatn zorlancaz artk bu aylarda hepimiz Allah yardımcımiz olsun inşallahDüzenli gelmemesi önemli yalancı sancılardır diye düşünüyorum sıklaşırsa doktora gitmek önemli tabi
Yani bir bilgim yok ama yazması gerekiyor bence pazartesi bkleyemesin kiGünaydın kızlar , inşallah herkes iyidir. Stresten uyuyamadım. Ben oksapar kullanıyorum 4 binlik. Dün son iğneyi vurmuşum bitmiş kutu akşam fark ettim. Raporlu olmama rağmen doktorun reçete yazmasını istiyorlar . Acilde bana reçete yazarlar mı bilgisi olan var mı ?
Raporlu olduğunu söylersen, zaten sistemde de çıkar. Yazarlar bence.Günaydın kızlar , inşallah herkes iyidir. Stresten uyuyamadım. Ben oksapar kullanıyorum 4 binlik. Dün son iğneyi vurmuşum bitmiş kutu akşam fark ettim. Raporlu olmama rağmen doktorun reçete yazmasını istiyorlar . Acilde bana reçete yazarlar mı bilgisi olan var mı ?
Çok sevindim ćanm dikkat et ama kendine yinede karnında sertlik varmı senin bnim bu acı geçmiyor uyanınca geçti bir saattir yine aciyoGünaydın kızlar bugün harika hissediyorum, dinlendim. Son muayenem de yapıldı ve taburcu oluyorum. Burdan çıkıp veli toplantısına gideceğim öğleden sonra
Gunaydin canimGünaydın kızlar bugün harika hissediyorum, dinlendim. Son muayenem de yapıldı ve taburcu oluyorum. Burdan çıkıp veli toplantısına gideceğim öğleden sonra
Yok çünkü kasılma engelleyici iğne vurdular sürekli. Şimdi reçetede var bir süre daha kullanacağım. Bence tek başına sertlik bir şey ifade etmez ama için rahat edecekse bir acile git, orda baksınlar canım.Çok sevindim ćanm dikkat et ama kendine yinede karnında sertlik varmı senin bnim bu acı geçmiyor uyanınca geçti bir saattir yine aciyo
Çok tesekkür ederim. Dikkat edeceğim sözGunaydin canim
Masallah masallah
Yalniz hemen hareketlenmesen mi
Dikkat et kendine
Çok sevindim gelmiş geçmiş olsun , inşallah daha güzel olacak her şetGünaydın kızlar bugün harika hissediyorum, dinlendim. Son muayenem de yapıldı ve taburcu oluyorum. Burdan çıkıp veli toplantısına gideceğim öğleden sonra
İnşallah gidiyorum şimdi bakalım, eczaneyi aradım 1040 tlymiş reçetesiz şok oldum yaRaporlu olduğunu söylersen, zaten sistemde de çıkar. Yazarlar bence.
Yazarlar acilde canım. Sonuçta raporlusun sistemde bu çıkar.Günaydın kızlar , inşallah herkes iyidir. Stresten uyuyamadım. Ben oksapar kullanıyorum 4 binlik. Dün son iğneyi vurmuşum bitmiş kutu akşam fark ettim. Raporlu olmama rağmen doktorun reçete yazmasını istiyorlar . Acilde bana reçete yazarlar mı bilgisi olan var mı ?
Maşallah size sıksın dişini biraz daha söyle o sıpayaGünaydın kızlar bugün harika hissediyorum, dinlendim. Son muayenem de yapıldı ve taburcu oluyorum. Burdan çıkıp veli toplantısına gideceğim öğleden sonra
Oyyyy,, inşallah yazar acil cnmİnşallah gidiyorum şimdi bakalım, eczaneyi aradım 1040 tlymiş reçetesiz şok oldum ya
Akıntıma kuzucum hafif sarımtırak ama çooooook fazla akıntım vardı kesti.
Enfeksiyonada çok iyi gliyo idrar yolu özelike
Evet yazarlar 1 kutu. Ama acil kodu farkli. Bir kisi eczanede bir kisi hastanede durursa cözebilirsiniz. Kodlari da hergun degisiyor eziyet gibi her alisim.Günaydın kızlar , inşallah herkes iyidir. Stresten uyuyamadım. Ben oksapar kullanıyorum 4 binlik. Dün son iğneyi vurmuşum bitmiş kutu akşam fark ettim. Raporlu olmama rağmen doktorun reçete yazmasını istiyorlar . Acilde bana reçete yazarlar mı bilgisi olan var mı ?
Juno aldim benKızlar ben bir tane reflu yatagi aldim sevi bebenin daha önce paylaşmıştım. Onu park yatağının içine koyacağım ya da evde herhangi bir yerde uyursa kullanacagim. Ama böyle dışarı çıkarken de goturmelik bir şey daha mı alsam diyorum yoksa çok mu gereksiz olur. 1 yaşına kadar kullanabileceğim bir şey olsa güzel olabilir. Tavsiye edeceğiniz yöntem var mi ? Çünkü ben bazen ofise gidecegim ve bebisi ofise yanımda götüreceğim için orda uyutmam gerekecek. Puset aldik ama yeterli olur mu rahat eder mi bilmiyorum. Bogulmasini ve kusmasini da engelleyici bir şey arıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?