2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kızlar içine Superman kaçmış anne modu ile tüm öğretmenlerle görüştüm. Sadece 1 erkek veli sıra verdi, sırtı yere gelmesinBir tane sırada tek bir sandalye vardı orda hem cinsim gayet rahat oturdu, neyse belki onun da hastalığı vardır bilemeyiz. Kızımla ilgili tüm ögretmenlerden güzel dönütler alınca, adrenalin patlaması yaşadım. Şu an evimin yolundayım, çok özlemişim evi

Kızlar merhabalar, Ağustos annelerinden yazıyorum. Bebeğim önde gittiği ve sezeryan düşündüğüm için temmuzda da doğumunun olma ihtimali çok yüksek.. Yaklaşık bir buçuk aydır uyku problemi çekiyorum, derin uyuyamıyorum saat başı ayaktayım. Her uyandığımda uyumam daha zor oluyor. Günlük 3-5 saat arası ancak uyuyabiliyorum, daha fazlası yok ve bu durum bende iyice strese sebep oldu. Uyumaktan korkuyorum artık, panik atak başlayacak diye de tedirginim. Benim gibi başka olan kişiler var mı merak ediyorum o yüzden yazıyorum..ya da onerebileceginiz bir şeyler var mı

Bende dün gece kalktığımda karnımı şifonyerin köşesine çarptım midemin altına doğru baya ağrıdı sonra geçti baktim bebegin hareketlerinde bir sorun yok onemsemedim sonra.

Öyle şeylerde bebeğe bişey olmaz suyun içinde güvendeler bizim canımız acır sadece geçmiş olsun kızlar
Çok sağolun kızlar insallah ya iste insan takacak bir şey buluyor sağlıkla gelsinler kuzular

Artık kiloları var bin maşallah
Gözünaydın canım
Ben de muayeneden çıktım 29+6 ama kafa 30+1, boyu da 28+5 uyumlu her şey normal dedi dr
1380gr oğluşum
Oy kuzu keyfi yerinde duruyor maşallah gözünaydın canım

Deliksiz uyuyan nadirdir gebelikte. Hormonlar baskılar nefes problemleri ağrılar en basiti çiş bile kaldırıyor. Gece 3 kere kesin uyanıyorum ben. Gebelik öncesi deliksiz uyku hayal gibi bişey. Ancak uyumaktan korkmak panik atak kısmında destek olacak kişi ancak bir doktor olur bence. Tedirginliğini bir uzmanla paylaşman daha doğru olur sürecin çok normal olduğunu bilmelisin

Allah korusun bebeğe zarar gelebilmesi için trafik kazası yüksekten düşme gibi gibi çok sert olaylar yaşamak gerekiyor. Karnını masaya vurmak telefon düşürmek bebişe zarar vermez canım Rahim var Amniyon sıvısı var

Eşeklik baki bazı durumlarda maalesef :) Empati sıfır halden anlama sıfır olduğu gibi birde banane diyen bir kitle var neyseeeee.
Sevindim canım çok şükür

Eşeklik baki bazı durumlarda maalesef :) Empati sıfır halden anlama sıfır olduğu gibi birde banane diyen bir kitle var neyseeeee.
Sevindim canım çok şükür
Aman canım takmıyorum, sıra vermeyenlere beddua etmedim ama sıra verene gereken duayı ettim evet canım çok şükür, bin şükür şu anı yaşayabildiğim için

Aman canım takmıyorum, sıra vermeyenlere beddua etmedim ama sıra verene gereken duayı ettim evet canım çok şükür, bin şükür şu anı yaşayabildiğim için
Yok canım ne diyeceksin günaha girmeye bile değmeyecek insanlara beddua bile haketmiyolar bence
Aynen öyle gerisi boş

Ben bu arada sinsi sinsi hediyeliklerimi sipariş ettim isimli hastane çıkışını sipariş ettim çikolatayı mayısta söylicem böylece eksiklerim azaldı. Bir bebek bakım ürünlerim kaldı
Ahahah sinsi sinsi Göster bakalım neler aldın?

Çok geçmiş olsun canım valla çok iyi anlıyorum bazen kolumuzu kaldrcsk halimiz olmyo

Canım zaten alerjik astımım var, nefes almakta zorlanıyordum buhar makinesiyle idare ediyorum. Şimdi mide yanmaları da başlıyor yavas yavaş. Tuvalete zaten normalde bile gece uyanirdim bir iki kere şimdi saymayı biraktim. Bu kadar az uykunun bebeğe zarar vereceginden korkuyorum ve uykusuz işe gitme stresi yoruyor. İki farklı kadın doğum uzmanı ve psikiyatristle görüştüm olabilir uykusuzluk dediler. Başka hiçbir şey söylemiyorlar. Ben ilerlemesinden korkuyorum. Çevremdekilerin bunlar iyi günlerin şimdi bol bol uyu sonra uyuyamayacaksin demesi, ben hamileyken sürekli uyurdum sen niye böylesin demesi de yoruyor. Normal olduğunu soylemen bile çok iyi geldi, çok teşekkür ederim canım

Hayır kuzucum asla yalnız değilsin. Biz çok uyuyorduk bu iyi günlerin diye pompalamalar bitmez. Herkes nasıl süreci aynı geçirebilir ki zaten. Doğuracaksın bu sefer sen toparlanamadın biz kalkıp iş yapmıştık diyecekler emzireceksin senin sütün mü az ben mememi bir sıkıyordum karşı duvara fışkırtıyordum diyecekler sonu yok yani
Bebeğin iyi süreç normal hiç kendini strese sokma hepimiz aynıyız

Aaaaa çok tatlılar canım, çok zevkli bir seçim olmuş ki zaten ne kadar zevkli olduğunu biliyordum Güle güle gününde kullanmak ve dağıtmak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…