- 25 Haziran 2022
- 2.219
- 1.991
- 83
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.401
Ay maşAllah maşAllah çıktın mı hastahanedenÇok tesekkür ederim gayet iyiyim canım
Kaşıntı bi kaç kere oldu 2 kere travazol sürdüm geçtiKaşıntı da var mıydı?
Bende dün gece kalktığımda karnımı şifonyerin köşesine çarptım midemin altına doğru baya ağrıdı sonra geçti baktim bebegin hareketlerinde bir sorun yok onemsemedim sonra.
Çok sağolun kızlar insallah ya iste insan takacak bir şey buluyor sağlıkla gelsinler kuzularÖyle şeylerde bebeğe bişey olmaz suyun içinde güvendeler bizim canımız acır sadece geçmiş olsun kızlar
Artık kiloları var bin maşallahSelam kızlaarrbugün kontrolümüz vardı 27+1 uyumlu çıktı günüyle. 1065gr olmuş bebeğim. Ne kadar büyüdüler dimi. Az evvel fark ettim ocak 2025 anneleri grubu açılmış. Daha dün gibi keseler göründü mü diye burada günleri sayıyorduk… bugün doktorum dedi ki bi dahaki kontrolde nstye alıcam seni. Sonrasında artık iki haftada bir, bir haftada bir görüşmeye başlıycaz. Yani artık doğumu konuşmaya başlıycaz dedi.. o kadar duygusalım ki…. Nasıl da geldik ama bu günlere hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı. Çok güzel ve özel şeyler paylaşıyoruz burada. Bundan sonra da hep güzel şeyler paylaşırız inşallah
Oy kuzu keyfi yerinde duruyor maşallah gözünaydın canımBen de muayeneden çıktım 29+6 ama kafa 30+1, boyu da 28+5 uyumlu her şey normal dedi dr
1380gr oğluşum
Deliksiz uyuyan nadirdir gebelikte. Hormonlar baskılar nefes problemleri ağrılar en basiti çiş bile kaldırıyor. Gece 3 kere kesin uyanıyorum ben. Gebelik öncesi deliksiz uyku hayal gibi bişey. Ancak uyumaktan korkmak panik atak kısmında destek olacak kişi ancak bir doktor olur bence. Tedirginliğini bir uzmanla paylaşman daha doğru olur sürecin çok normal olduğunu bilmelisinKızlar merhabalar, Ağustos annelerinden yazıyorum. Bebeğim önde gittiği ve sezeryan düşündüğüm için temmuzda da doğumunun olma ihtimali çok yüksek.. Yaklaşık bir buçuk aydır uyku problemi çekiyorum, derin uyuyamıyorum saat başı ayaktayım. Her uyandığımda uyumam daha zor oluyor. Günlük 3-5 saat arası ancak uyuyabiliyorum, daha fazlası yok ve bu durum bende iyice strese sebep oldu. Uyumaktan korkuyorum artık, panik atak başlayacak diye de tedirginim. Benim gibi başka olan kişiler var mı merak ediyorum o yüzden yazıyorum..ya da onerebileceginiz bir şeyler var mı
Allah korusun bebeğe zarar gelebilmesi için trafik kazası yüksekten düşme gibi gibi çok sert olaylar yaşamak gerekiyor. Karnını masaya vurmak telefon düşürmek bebişe zarar vermez canım Rahim var Amniyon sıvısı varArkadaşlar selamlar çok saçma bise oldu karnıma telefonu düşürdüm görüntülü konuşma yaparken. tam ortaya değil de sağ alt kasik bölgesine geldi biraz ağrıdı da bi sorun olur mu benim takıntı seviyesini düşününce bunu da taktım tabi ki orasına burasına gelmiş midir diye. Telefon aslında cok ağır da değil ama hafif de değil bilemedim.
Eşeklik baki bazı durumlarda maalesef :) Empati sıfır halden anlama sıfır olduğu gibi birde banane diyen bir kitle var neyseeeee.Kızlar içine Superman kaçmış anne modu ile tüm öğretmenlerle görüştüm. Sadece 1 erkek veli sıra verdi, sırtı yere gelmesinBir tane sırada tek bir sandalye vardı orda hem cinsim gayet rahat oturdu, neyse belki onun da hastalığı vardır bilemeyiz. Kızımla ilgili tüm ögretmenlerden güzel dönütler alınca, adrenalin patlaması yaşadım. Şu an evimin yolundayım, çok özlemişim evi
Aman canım takmıyorum, sıra vermeyenlere beddua etmedim ama sıra verene gereken duayı ettimEşeklik baki bazı durumlarda maalesef :) Empati sıfır halden anlama sıfır olduğu gibi birde banane diyen bir kitle var neyseeeee.
Sevindim canım çok şükür
Yok canım ne diyeceksin günaha girmeye bile değmeyecek insanlara beddua bile haketmiyolar benceAman canım takmıyorum, sıra vermeyenlere beddua etmedim ama sıra verene gereken duayı ettimevet canım çok şükür, bin şükür şu anı yaşayabildiğim için
Ahahah sinsi sinsiBen bu arada sinsi sinsi hediyeliklerimi sipariş ettim isimli hastane çıkışını sipariş ettim çikolatayı mayısta söylicem böylece eksiklerim azaldı. Bir bebek bakım ürünlerim kaldı
Çok geçmiş olsun canım valla çok iyi anlıyorum bazen kolumuzu kaldrcsk halimiz olmyoValla benim evin hali yani Allah affetsin ama artık afakanlar basıyor ama yemin ederim halim olsa bir dakika durmam ama napiyim nefes bile zor alıyorum gripten eşim uyansa bir daha acile gidicem parolda fayda etmiyor artık gidip serum olarak parol vurun dicem doktora adamda yazık kaldırmaya kıyamıyorum 12 nöbetten geldi onu da hali zor bu arada inşallah güzel haberler al bebişinden maşallah diyim nazar etmiyim
Canım zaten alerjik astımım var, nefes almakta zorlanıyordum buhar makinesiyle idare ediyorum. Şimdi mide yanmaları da başlıyor yavas yavaş. Tuvalete zaten normalde bile gece uyanirdim bir iki kere şimdi saymayı biraktim. Bu kadar az uykunun bebeğe zarar vereceginden korkuyorum ve uykusuz işe gitme stresi yoruyor. İki farklı kadın doğum uzmanı ve psikiyatristle görüştüm olabilir uykusuzluk dediler. Başka hiçbir şey söylemiyorlar. Ben ilerlemesinden korkuyorum. Çevremdekilerin bunlar iyi günlerin şimdi bol bol uyu sonra uyuyamayacaksin demesi, ben hamileyken sürekli uyurdum sen niye böylesin demesi de yoruyor. Normal olduğunu soylemen bile çok iyi geldi, çok teşekkür ederim canımDeliksiz uyuyan nadirdir gebelikte. Hormonlar baskılar nefes problemleri ağrılar en basiti çiş bile kaldırıyor. Gece 3 kere kesin uyanıyorum ben. Gebelik öncesi deliksiz uyku hayal gibi bişey. Ancak uyumaktan korkmak panik atak kısmında destek olacak kişi ancak bir doktor olur bence. Tedirginliğini bir uzmanla paylaşman daha doğru olur sürecin çok normal olduğunu bilmelisin
Hayır kuzucum asla yalnız değilsin. Biz çok uyuyorduk bu iyi günlerin diye pompalamalar bitmez. Herkes nasıl süreci aynı geçirebilir ki zaten. Doğuracaksın bu sefer sen toparlanamadın biz kalkıp iş yapmıştık diyecekler emzireceksin senin sütün mü az ben mememi bir sıkıyordum karşı duvara fışkırtıyordum diyecekler sonu yok yaniCanım zaten alerjik astımım var, nefes almakta zorlanıyordum buhar makinesiyle idare ediyorum. Şimdi mide yanmaları da başlıyor yavas yavaş. Tuvalete zaten normalde bile gece uyanirdim bir iki kere şimdi saymayı biraktim. Bu kadar az uykunun bebeğe zarar vereceginden korkuyorum ve uykusuz işe gitme stresi yoruyor. İki farklı kadın doğum uzmanı ve psikiyatristle görüştüm olabilir uykusuzluk dediler. Başka hiçbir şey söylemiyorlar. Ben ilerlemesinden korkuyorum. Çevremdekilerin bunlar iyi günlerin şimdi bol bol uyu sonra uyuyamayacaksin demesi, ben hamileyken sürekli uyurdum sen niye böylesin demesi de yoruyor. Normal olduğunu soylemen bile çok iyi geldi, çok teşekkür ederim canım
Ayyyy çok güzel ćanm güle güle kullanınHızlı oldu valla
hastane çıkışı taslak aşamasında daha önce yıldızlı model çalışmamışlar bende bilmiyorum nasıl bişey ortaya çıkacak
Eki Görüntüle 3417250
Bubble mum yaptırıyorum
Eki Görüntüle 3417252
Kapı süsü böyle
Aaaaa çok tatlılar canım, çok zevkli bir seçim olmuşHızlı oldu valla
hastane çıkışı taslak aşamasında daha önce yıldızlı model çalışmamışlar bende bilmiyorum nasıl bişey ortaya çıkacak
Eki Görüntüle 3417250
Bubble mum yaptırıyorum
Eki Görüntüle 3417252
Kapı süsü böyle
Çok teşekkür ederim güzellikAaaaa çok tatlılar canım, çok zevkli bir seçim olmuşki zaten ne kadar zevkli olduğunu biliyordum Güle güle gününde kullanmak ve dağıtmak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?