- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.881
Kuzum ya inşallah düzelirsinYok kuzum son 1-1,5 aydır böyleyim herşeyi yeme isteğim bitti bi anda. Oh yarasın ye ye
Bende doymuyorum ama allahtan midenin alanı daraldiğı için şişiyorum hemen rahatsız olucam diye yiyemiyorm. Yoksa tabaklarca yerimDoymuyorum doyamıyorum yemelere doyamıyorum ben akşamları sürekli acıkıyorum hemde çok
Ooo ben ödem reis olarak 3 aydan sonra ýüzük takamaz hale geldimKızlar ben 25+5 im de dün ayaklarım sismisti biraz bugün sabah da elim sisti sonra geçti tuzu azalttim bugün su çok içtim hamur işine de çok takılmıştım bu ara ona da dikkat edeceğim, var mı başka yapmam gereken sizlerin de oluyor mu ödem erken mi başladı acaba biraz benimki. Bi de ben 8 kilo aldım çok mu sizce ya biraz canım sıkıldı.
Ben de kendi kendime böyle söylemeye çalışıyorım yoksa başkaları adına düşünmek, utanmak gibi huylarım yüzünden hayatım zorlaşıyor gereksiz yereİçine sindiyse boşver etik metik takma sen ve bebişin önemlisiniz
Netleştir kafanda korkularını da sil inan süreç daha güzel geçecek
Benimde bu şeker tutuyor yoksa ayyyyBende doymuyorum ama allahtan midenin alanı daraldiğı için şişiyorum hemen rahatsız olucam diye yiyemiyorm. Yoksa tabaklarca yerim
Bana da 1 saat önce oldu karnımın altı sancıdı , sinir bozucu gerçekten Allah yardım etsin bizeBenim gittikçe sinirlerim bozulmaya başladı karnıma adet sancısı gibi sancı giriyoryarın randevu aldım söylicem artık sinirlerim bozuluyor bu halime geçen gün ağladım yani niye geçmiyor diye dayanılmicak bir ağrı değil ama hareketlerimi kısıtlıyor midem desen boğazıma gele gele tahriş edip duruyor faranjit oluyorum devamlı antibiyotik yazıyorlar kullanmak istemiyorum artık offf çıldırıcam artık ya
Yaa tamamdır teşekkür ederim ben de bugün ilk defa olunca korktum biraz dikkat edeceğim artık suya falan :)Ooo ben ödem reis olarak 3 aydan sonra ýüzük takamaz hale geldimnormalde bile hemen ödem tutan vücudum var zaten sallamıyorum o yüzden
Doktorum da 12-15 dedi umarım toparlarım dikkat edeceğim daha çok. Siz de çok az almışsınız ama bebeğin kilosu önemli olan zaten o sizden alıyordur alacağını.Sanırım sınır 12 kilo biraz dikkat etsen daha iyi olacak benimde aldığım kilo az mesela 3 kilo almışım
İnşallah yaBenim kızımda 27+5 inşallah doğum zamanımızı da görürüz
Her konuda evet haklısın ama bu konu başka insan kaç kere doğurabilir kaç kez anne olabilir ki ? Tabiki o an en içine sinen doktorla devam etmelisin boşvermelisin canımcımBen de kendi kendime böyle söylemeye çalışıyorım yoksa başkaları adına düşünmek, utanmak gibi huylarım yüzünden hayatım zorlaşıyor gereksiz yere
Ben buna çok takılmıyorum ya. Daha kilolu hamile kalanlar az daha zayıf hamile kalanlar fazla kilo alabiliyor. Tamam sağlıksız beslenmeyelim kesinlikle protein karbonhidrat vitamin dengesi önemli ama kendimizi çok kısıtlamayada gerek yok bence. İlk gebeliğimde 58le kaldım kusmaktan 54e düştüm 74 ile doğurdum. Şimdi 61-62 ile kaldım desem 71 kiloyum 5-6 kilo daha alabilecek 2 ay var önümde. Dikkat et ama çokta zehir etme kendineDoktorum da 12-15 dedi umarım toparlarım dikkat edeceğim daha çok. Siz de çok az almışsınız ama bebeğin kilosu önemli olan zaten o sizden alıyordur alacağını.
Epidural normal dogum muydu canim senin?Tam takılacak zaman gerçekten 4-5 cm 1 dakika aralıklarla sancı misss inşallah gönlünden geçen olur. Ama gerçekten 5 cme kadar çok güzel ilerledim ben epiduralsiz güle oynaya
İyi bence benim hep öyle gidiyorKızlar size bir şey soracağım 11 e 6 tansiyon iyi mi sizce?
Ben de norma kaldım kendime göre bi kaç kilo fazlam vardı tüp bebek sürecinde almıştım kendi kilomun üstüne 3 kilo falan ama boyum 175, 69-70 kiloydum transfer sürecinde şimdi 78 oldum işte. Bi 5 kilo daha alsam yeterli olur ama işte son aylarda çok alınıyormuş bakalım artık kısmet. Biraz karbonhidrata dikkat edeceğim su ödemden korktum çünkü.Ben buna çok takılmıyorum ya. Daha kilolu hamile kalanlar az daha zayıf hamile kalanlar fazla kilo alabiliyor. Tamam sağlıksız beslenmeyelim kesinlikle protein karbonhidrat vitamin dengesi önemli ama kendimizi çok kısıtlamayada gerek yok bence. İlk gebeliğimde 58le kaldım kusmaktan 54e düştüm 74 ile doğurdum. Şimdi 61-62 ile kaldım desem 71 kiloyum 5-6 kilo daha alabilecek 2 ay var önümde. Dikkat et ama çokta zehir etme kendine
Evet kilo almak kadar almamakta sıkıntı sağlığım bozuluyor benimde o bakımdan sıkıntı alsam en az 5 veya 6 kilo tamam normal dicem ama zor evin içinde devamlı koşturmaca benim kide sağlıksız bakma vücud olarak çöküyorum oğlumda 64 le Hamile kaldım aynı kiloda doğurdum doğumdan sonra 58 kiloydum ve dahada verdim doğumdan sonra hastalıklar vitamin eksikliği vs baş etmesi daha zor yeni doğan çocukla ki bu sefer birtek eşim var yanlız kaldım herkes kurbanda olacak bakalım hayırlısı ya çok kafama taktım sanırım.Doktorum da 12-15 dedi umarım toparlarım dikkat edeceğim daha çok. Siz de çok az almışsınız ama bebeğin kilosu önemli olan zaten o sizden alıyordur alacağını.
Normal maşallahKızlar size bir şey soracağım 11 e 6 tansiyon iyi mi sizce?
Yok yok benim 5 cm çok hızlı ilerledi açılmam durunca doktor bir sıkıntı var diyip sezaryene aldı çünkü o açılmaya sancıya kanala girmedi doktor imkansız olduğunu söyledi . İki kere kolunun altından bi kere boynundan kordona dolanmış yavrum sezaryene döndükEpidural normal dogum muydu canim senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?