2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kızlar bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz ? Ben rahim bölgesinde aşağıda hissediyorum herkesin farklı mı acaba ?

Kızlar bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz ? Ben rahim bölgesinde aşağıda hissediyorum herkesin farklı mı acaba ?
Değişiyor yan yatınca yanlardan sirt ustu yatınca gobek deliğine yakın otururken midemde ayaktayken kasiklarda Benim bebek baş geliş pozisyonda duruyor şu an

Bende epidural normal dusunuyorum son zamanlarda, 4cm de epidural takılsa hiç agri çekmeden dogursam ne güzel olur Benim hayaller

7 cm de epidural yapılmiyor ama di mi kuzum ben ondan korkuyorum epidurale geç kalmaktan

Kızlar ben 25+5 im de dün ayaklarım sismisti biraz bugün sabah da elim sisti sonra geçti tuzu azalttim bugün su çok içtim hamur işine de çok takılmıştım bu ara ona da dikkat edeceğim, var mı başka yapmam gereken sizlerin de oluyor mu ödem erken mi başladı acaba biraz benimki. Bi de ben 8 kilo aldım çok mu sizce ya biraz canım sıkıldı.

İdrarda protein baktırdın mı ?

Bende epidural normal dusunuyorum son zamanlarda, 4cm de epidural takılsa hiç agri çekmeden dogursam ne güzel olur Benim hayaller
Tam takılacak zaman gerçekten 4-5 cm 1 dakika aralıklarla sancı misss inşallah gönlünden geçen olur. Ama gerçekten 5 cme kadar çok güzel ilerledim ben epiduralsiz güle oynaya

Ben 20 aldım Cnm ilk aydan yüzüğüm olmuyordu ama benm kullandığım ilaçlar kortizonlu kan sulandırıcı vs vs çok etkiledi birşey olmadı şükür hep ödemliydim yani bişey olmadı

Oooohh maşallah dili dışarda mı onun etli etli olmuş doğum pozisyonu alması güzel inşallah istediğin gibi güzel güzel doğurursun ay hepimize inşallah

Ben 20 aldım Cnm ilk aydan yüzüğüm olmuyordu ama benm kullandığım ilaçlar kortizonlu kan sulandırıcı vs vs çok etkiledi birşey olmadı şükür hep ödemliydim yani bişey olmadı
Yaa teşekkür ederim ben evhamliyim da biraz korkuyorum ya biraz dikkat edeceğim artık çok yiyorum sanki ben de meyve çok seviyorum hele yaz meyvelerinde çıkmaya başladı sadece meyve yesem olur. Ama bu ara inanılmaz hamur işine düştüm ya simit kek börek çörek valla bu gidişle doğuma kadar 10 daha alacağım.

Sanırım sınır 12 kilo biraz dikkat etsen daha iyi olacak benimde aldığım kilo az mesela 3 kilo almışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…