- 25 Ekim 2018
- 2.784
- 2.774
- 133
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.861
Valla ben küçük nereyi dürterse orada hissediyorum. Bazen aşağıda bazen göbek deliğimin çevresinde. Değişiyor yani benimkiKızlar bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz ? Ben rahim bölgesinde aşağıda hissediyorum herkesin farklı mı acaba ?
Değişiyor yan yatınca yanlardan sirt ustu yatınca gobek deliğine yakın otururken midemde ayaktayken kasiklardaKızlar bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz ? Ben rahim bölgesinde aşağıda hissediyorum herkesin farklı mı acaba ?
Bende epidural normal dusunuyorum son zamanlarda, 4cm de epidural takılsa hiç agri çekmeden dogursam ne güzel olurBenim açılmam varken ben hissetmemiştim ilk doğum olmasına rağmen suni sancı bile katlanılmaz gelmedi ve 5 cm açıldım imkansız değil yani canım önceki gruptan bi kız hastaneye gittiğinde 7 cmdi açıklığı
7 cm de epidural yapılmiyor ama di mi kuzum ben ondan korkuyorumBenim açılmam varken ben hissetmemiştim ilk doğum olmasına rağmen suni sancı bile katlanılmaz gelmedi ve 5 cm açıldım imkansız değil yani canım önceki gruptan bi kız hastaneye gittiğinde 7 cmdi açıklığı
Benimde böyleValla ben küçük nereyi dürterse orada hissediyorum. Bazen aşağıda bazen göbek deliğimin çevresinde. Değişiyor yani benimki
İdrarda protein baktırdın mı ?Kızlar ben 25+5 im de dün ayaklarım sismisti biraz bugün sabah da elim sisti sonra geçti tuzu azalttim bugün su çok içtim hamur işine de çok takılmıştım bu ara ona da dikkat edeceğim, var mı başka yapmam gereken sizlerin de oluyor mu ödem erken mi başladı acaba biraz benimki. Bi de ben 8 kilo aldım çok mu sizce ya biraz canım sıkıldı.
Evet baktırıyorum düzenli olarak ayda 1 kere en son işte 10 gün önce baktırmıştım. Tansiyonumu da ölçüyorum düzenli olarak şekerimi de ölçüyorum onlarda sıkıntı yok.İdrarda protein baktırdın mı ?
Tam takılacak zaman gerçekten 4-5 cm 1 dakika aralıklarla sancı misss inşallah gönlünden geçen olur. Ama gerçekten 5 cme kadar çok güzel ilerledim ben epiduralsiz güle oynayaBende epidural normal dusunuyorum son zamanlarda, 4cm de epidural takılsa hiç agri çekmeden dogursam ne güzel olurBenim hayaller
Yok kuzucum takıyorlar da 7 cm’den sonra epidural sana ne kadar prenses doğum etkisi yaratır bilemiyorum7 cm de epidural yapılmiyor ama di mi kuzum ben ondan korkuyorumepidurale geç kalmaktan
Asla yemek yemek istemiyorum. Acıkmıyorum zoraki yiyorum sadece meyve yemek istiyorum. Hazır gıdalardan da canım çekmiyor. Soğudum resmen.Doymuyorum doyamıyorum yemelere doyamıyorum ben akşamları sürekli acıkıyorum hemde çok
Ben 20 aldım CnmKızlar ben 25+5 im de dün ayaklarım sismisti biraz bugün sabah da elim sisti sonra geçti tuzu azalttim bugün su çok içtim hamur işine de çok takılmıştım bu ara ona da dikkat edeceğim, var mı başka yapmam gereken sizlerin de oluyor mu ödem erken mi başladı acaba biraz benimki. Bi de ben 8 kilo aldım çok mu sizce ya biraz canım sıkıldı.
Bende asla bu iki gün doymuyorumAsla yemek yemek istemiyorum. Acıkmıyorum zoraki yiyorum sadece meyve yemek istiyorum. Hazır gıdalardan da canım çekmiyor. Soğudum resmen.
Oooohh maşallah dili dışarda mı onunResmen 30+1 den selam kızlarbenim dana erkom 1750 gram olmuş veee şuan doğum pozisyonuna dönmüş ama çok fena döndüğünden beri nefes almam çok zorlaştı tekmeleri sertleşti bide aşağı baskı çok hissediyorum kafasından dolayı sanırım . Sizde durumlar nasıl ?
Yaa teşekkür ederim ben evhamliyim da biraz korkuyorum ya biraz dikkat edeceğim artık çok yiyorum sanki ben de meyve çok seviyorum hele yaz meyvelerinde çıkmaya başladı sadece meyve yesem olur. Ama bu ara inanılmaz hamur işine düştüm ya simit kek börek çörek valla bu gidişle doğuma kadar 10 daha alacağım.Ben 20 aldım Cnmilk aydan yüzüğüm olmuyordu ama benm kullandığım ilaçlar kortizonlu kan sulandırıcı vs vs çok etkiledi birşey olmadı şükür hep ödemliydim yani bişey olmadı
Yok kuzum son 1-1,5 aydır böyleyim herşeyi yeme isteğim bitti bi anda. Oh yarasın ye yeBende asla bu iki gün doymuyorumama canm seninki bu kusmadan sonra mı oldu
Benim değişiyor bazen çok yukarıda midemin olduğu yerde bazen aşırı aşağıda hissediyorumKızlar bebeğin hareketlerini nerede hissediyorsunuz ? Ben rahim bölgesinde aşağıda hissediyorum herkesin farklı mı acaba ?
Sanırım sınır 12 kilo biraz dikkat etsen daha iyi olacak benimde aldığım kilo az mesela 3 kilo almışımKızlar ben 25+5 im de dün ayaklarım sismisti biraz bugün sabah da elim sisti sonra geçti tuzu azalttim bugün su çok içtim hamur işine de çok takılmıştım bu ara ona da dikkat edeceğim, var mı başka yapmam gereken sizlerin de oluyor mu ödem erken mi başladı acaba biraz benimki. Bi de ben 8 kilo aldım çok mu sizce ya biraz canım sıkıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?