- 28 Temmuz 2023
- 401
- 470
- 23
- 32
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #20.841
Maşallah kuzu yaResmen 30+1 den selam kızlarbenim dana erkom 1750 gram olmuş veee şuan doğum pozisyonuna dönmüş ama çok fena döndüğünden beri nefes almam çok zorlaştı tekmeleri sertleşti bide aşağı baskı çok hissediyorum kafasından dolayı sanırım . Sizde durumlar nasıl ?
Ama mesela 7 cm e ulaşana kadar zaten farkına varmış olursun herhalde. Sonuçta açılma hemen pat diye olan bir şey değil. Tabi istisnalar olabilir ona bir şey diyememBazı doktorlar geliyor evet Saadet hanım nasıldır bilmiyorum benimde Salı günü randevum detaylı konuşucaz canım
Şöyle bişey var atıyorum gecenin körü sancıyla uyanıp 7 cmle hastaneye gidersem doktora ulaşmaları etmeleri derken benim bide ilki sezaryen kanama riskim varmış o yüzden o aklımı kurcalıyor dur biz seni doğuma almayalım doktoru bekleyelim diyemezler ki bakalım ya tamamen sürpriz nasıl olacak
Oyy maşaallahResmen 30+1 den selam kızlarbenim dana erkom 1750 gram olmuş veee şuan doğum pozisyonuna dönmüş ama çok fena döndüğünden beri nefes almam çok zorlaştı tekmeleri sertleşti bide aşağı baskı çok hissediyorum kafasından dolayı sanırım . Sizde durumlar nasıl ?
Detaylı ultrason yapan doktorumu çok beğendim adam doçentmiş, söyledim kontrollere size gelmek istyorum diye o da , prensip olarak aynı hastanede çalıştıgım doktorların hastalarını almıyorum doğru bulmuyorum ama sen bilirsin gelirsen de sana asla gelme demem gibi bi şeyler söylediDoktorunla iyi konuş kuzucum. Benim ilki sezaryen başıma ne gelecek az çok biliyorum da korkuda değil benimki birazcık sabırsızlık birazcık acaba mı sorusu
Ben hiç pilates yapamadım , biraz yürüsem belim kopuyor hareketsizim gün içinde o yüzden normal yapabilir miyim kendime güvenmiyorum :/ ama bir ebeyle çalışmak bana çok mantıklı geliyor o doğum esnasında sonrasında seninle özel ilgilenen bir profesyonel olması çok rahatlatıcı, ben de düşünüyorum var bi tane yakınlarda takşp ediyorum , inşallah en kolay en hayırlı doğumlar nasip olsun bizlereCanım tecrübe bende de yok. İlk hamileliğim ama ben en başından beri normal doğum istiyorum. Tabi körü körüne değil mecbur kalınırsa ki Allah korusun sezeryan zaten son çare ama önceliğim normal doğum. Korkunun olması çok normal insan bilmediğinden korkar. Ama şu eğitimlere falan katılabilirsen, nerede ne yapacağını bilirsen faydası olur diye düşünüyorum. Sırf o yüzden özel bir ebe ile anlaştım ben. Doktora gelince eğer devlet hastanesine gidiyorsan ne yazıkki kendi doktoruna denk gelmeme ihtimalin çok yüksek ama özelde böyle bir sorun olacağını sanmıyorum. En azından ek bir ücretle doktor geliyor diye biliyorum. Benim doktorum instagram hikayelerinde paylaşıyor görüyorum gecenin bir yarısı, sabaha karşı girdiği doğumlar var. Tabi sonuç olarak tercih senin. Hepimizin hakkın en hayırlısı, sağlıklısı ve kolayı olsun
Ben de bugun tam 26 oldumBen 26 oldum bu sabah Allah ın izniyle30 çok güzel geliyo bana ya inşallah sağ salim geliriz o günlere de
eslem , sen ben aynıyız demek kiBen de bugun tam 26 oldum
Aynen. En geriden gelen biziz. Neyse herkes bize sıra gelene kadar doğurmuş olur. Biz de tecrubelerinden yararlanırızeslem , sen ben aynıyız demek ki
Ay çok uzun süre asla dayanamıyorum ben o kadarOyy maşaallahben en son 22 martta gittim ve bir dahaki randevum 3 mayısta. Meraktan çatlıyorum döndü mü dönmedi mi bilmiyorum ama baskı ben de hissediyorum. Bazen baskı, çoğu zaman sertleşip bir yere toplanmalar falan. Neredeyse son iki haftamız böyle geçiyor ama iyiyiz çok şükür
Oy maşallah yaaaaResmen 30+1 den selam kızlarbenim dana erkom 1750 gram olmuş veee şuan doğum pozisyonuna dönmüş ama çok fena döndüğünden beri nefes almam çok zorlaştı tekmeleri sertleşti bide aşağı baskı çok hissediyorum kafasından dolayı sanırım . Sizde durumlar nasıl ?
Benim açılmam varken ben hissetmemiştim ilk doğum olmasına rağmen suni sancı bile katlanılmaz gelmedi ve 5 cm açıldım imkansız değil yani canım önceki gruptan bi kız hastaneye gittiğinde 7 cmdi açıklığıAma mesela 7 cm e ulaşana kadar zaten farkına varmış olursun herhalde. Sonuçta açılma hemen pat diye olan bir şey değil. Tabi istisnalar olabilir ona bir şey diyemembakalım hayırlısı inşaallah Rabbim gönlüne göre versin
İçine sindiyse boşver etik metik takma sen ve bebişin önemlisinizDetaylı ultrason yapan doktorumu çok beğendim adam doçentmiş, söyledim kontrollere size gelmek istyorum diye o da , prensip olarak aynı hastanede çalıştıgım doktorların hastalarını almıyorum doğru bulmuyorum ama sen bilirsin gelirsen de sana asla gelme demem gibi bi şeyler söyledidoktor konusunu netleştrmem lazım ya
Canım maşallah sizeResmen 30+1 den selam kızlarbenim dana erkom 1750 gram olmuş veee şuan doğum pozisyonuna dönmüş ama çok fena döndüğünden beri nefes almam çok zorlaştı tekmeleri sertleşti bide aşağı baskı çok hissediyorum kafasından dolayı sanırım . Sizde durumlar nasıl ?
Boylede net altına imzamı atarımİçine sindiyse boşver etik metik takma sen ve bebişin önemlisiniz
Netleştir kafanda korkularını da sil inan süreç daha güzel geçecek
Oyy maşaallahBenim açılmam varken ben hissetmemiştim ilk doğum olmasına rağmen suni sancı bile katlanılmaz gelmedi ve 5 cm açıldım imkansız değil yani canım önceki gruptan bi kız hastaneye gittiğinde 7 cmdi açıklığı
Ben de bir haftadır falan anca başladım. Anlaştığım ebenin tavsiye ettiği videolar var onları yapıcam. Bir de bir doula var o haftada iki akşam egzersiz yaptırıyor zoomdan ona katılıcam inşaallahBen hiç pilates yapamadım , biraz yürüsem belim kopuyor hareketsizim gün içinde o yüzden normal yapabilir miyim kendime güvenmiyorum :/ ama bir ebeyle çalışmak bana çok mantıklı geliyor o doğum esnasında sonrasında seninle özel ilgilenen bir profesyonel olması çok rahatlatıcı, ben de düşünüyorum var bi tane yakınlarda takşp ediyorum , inşallah en kolay en hayırlı doğumlar nasip olsun bizlere
30+3Günaydın biz bugün 30 olduk kızlar kimler kacta bu gurupta en önde kim var
Dönüşünü hissettin mi canımResmen 30+1 den selam kızlarbenim dana erkom 1750 gram olmuş veee şuan doğum pozisyonuna dönmüş ama çok fena döndüğünden beri nefes almam çok zorlaştı tekmeleri sertleşti bide aşağı baskı çok hissediyorum kafasından dolayı sanırım . Sizde durumlar nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?