- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #21.101
Sagol canimm benim krem alcaktim ama temizligi zor olur diye siyahtan dewamkeGüzel görünüyor güle güle kullan
Eveet
Yaa kıyamamKızlar akşam üstü yemek yerken sancı hissettim o kadar korktum ki. Eşime de çaktırmak istemedim bi yandan o benden panikbiraz bekleyeyim belki gazdır dedim. Gazmış ama bildigin adet sancisi gibiydi ya
Aklımdan milyon tane sey gecti. Hicbir kiyafeti yikanmadi benim herseyim tam degil falan acilen hizlandirmam lazim
Canım Tr'deki tüm hamilelerin gazlarını biriktirsek Rusya'dan doğalgaz almamıza gerek kalmaz o dereceKızlar akşam üstü yemek yerken sancı hissettim o kadar korktum ki. Eşime de çaktırmak istemedim bi yandan o benden panikbiraz bekleyeyim belki gazdır dedim. Gazmış ama bildigin adet sancisi gibiydi ya
Aklımdan milyon tane sey gecti. Hicbir kiyafeti yikanmadi benim herseyim tam degil falan acilen hizlandirmam lazim
İyi akşamlarİyi akşamlar kizlar ..geri sayım başlıyoryıkama seti için hangsini tercih ettiniz ..bu ikis arasinda akldim
Anladım canımHe yok valla sadece vücut losyonunu bazen kullanıyorum karnıma şampuanım aynı
Sağdakini aldım ben.İyi akşamlar kizlar ..geri sayım başlıyoryıkama seti için hangsini tercih ettiniz ..bu ikis arasinda akldim
Çok teşekkürler yarın denicem inşallahKarabugday unu 1 adet yumurta bir ölçü icme suyu biraz limon ve karbonat bu ikisi kabartma tozu yerine kullanılıyor, bir cimdik tuz , varsa karnıyarık otu bu kıvam veriyor yoksa olmasa da olur. Karabugday unu için ölçü vermedim onu deneye yanila kendi damak tadiniza göre ayarlarsiniz. Bütün ölçüleri kendinize revize etmeniz en güzeli kıvamı serte yakin yaş hamur gibi oluyor. Döküm tavanın varsa küçük boy ona döküp arkalı önlü yağsız pisiriceksiniz. Dilerseniz içine ay çekirdeği atabilirsiniz :)
Ben katlanır istiyorumdum yer sıkıntısı yüzünden ama katlanır olan bir süre sonra su sızdırıyor dendi o yüzden soldakinden aldım benİyi akşamlar kizlar ..geri sayım başlıyoryıkama seti için hangsini tercih ettiniz ..bu ikis arasinda akldim
Ayy evet regl sancısı gibiydi ama kendimi de sakinlestirmeye calistım gazdır diye allahtan öyleymisYaa kıyamam
Ben de öyleyim yalnız değilsin öylece duruyor her şey
Ayy sancı nasıl bi sancı acaba regl sancısı gibi mi canım geçende bende de oldu dışarıdaydık hamile olmasam regl oluyorum diyecektim sonra korktum kanamam mi var acaba diye çok şükür geçti ama ben de çaktırmadım eşime hiç
Yaaa çok güzel görünüyor. Ben de krem beğendim bir tane ama çok dağınık bir insanım, zaten 1 aya siyaha döner diye düşündüm sonradan. Ben de bakayım buna
Satıcısına dikkat ederek al ama canım. Bazilarinda askı aparatı yokmusYaaa çok güzel görünüyor. Ben de krem beğendim bir tane ama çok dağınık bir insanım, zaten 1 aya siyaha döner diye düşündüm sonradan. Ben de bakayım buna
Ayy güzel gelmesine sevindim vallaEveetben çok beğendim gayet güzel kumaşı dikişleri. Güle güle kullanalım
Masallah kuzum ya valla sevindim senin adına. Calismamak stresten de uzak tutuyor insani. Dinginligi ozledim ben de gun sayıyorum resmen. Her sey de yolunda giderse insallah bebisten sonra ise donmek icin acele etmeyecegim ben de ücretsiz izne ayrilip biraz tadini cikaracagim bebisin insallahKuzum calistigindan öyle başka hiçbir sebebi yok halin kalmiyor. Allah kolaylık versin. İyi ki ayrilmisim diyorum ben mesela işten. İşim inanılmaz yoğun ve stresliydi. Ki içerde bir sürü de senelik iznim vardı. Şimdi maşallah diyeyim inşallah hep böyle olur da genelde hareketliyimve enerjim hala yerinde. Karnım kocaman değil diye mi bilmiyorum henüz. Bulantılar da kesilince istediğimi pişirir yer oldum. Sadece normalden biraz az yemem gerekiyor ucu kaçınca aşırı bir mide sorunu oluyor. Ona da cozumum doymadan kalkmak oldu sofradan. Akşam işlerini de çamaşır, masa toplanmasi ve bulaşık eşim sagolsun hallediyor genelde
Ohh en guzeli kuzum. Hazir yemege oturmak gibisi yokturEvet ya bi de yemek yapıyorum ben de pil bitiyo arada kaynanamda kalıyoruz işe de yakın yemekle de uğraşmim diye
Ben katlanir aldım kovasi sudan devriliyor gibi bir şikayet geldi bana da ama iki kisiyiz hallederiz bi sekildeİyi akşamlar kizlar ..geri sayım başlıyoryıkama seti için hangsini tercih ettiniz ..bu ikis arasinda akldim
Çok ihtiyaç durumunda başlanabilir tabi ama imkan varsa neden olmasın kuzucum, en güzel ve en hızlı geçen zamanlarinda yakınımızda olsun bebislerMasallah kuzum ya valla sevindim senin adına. Calismamak stresten de uzak tutuyor insani. Dinginligi ozledim ben de gun sayıyorum resmen. Her sey de yolunda giderse insallah bebisten sonra ise donmek icin acele etmeyecegim ben de ücretsiz izne ayrilip biraz tadini cikaracagim bebisin insallah
Valla kuzum azmettim bulup gondereyim diye ama bulamadimKuzum denk gelirsen ativer ama hayırlı olsun. Mutlulukla giy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?