2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kızlar akşam üstü yemek yerken sancı hissettim o kadar korktum ki. Eşime de çaktırmak istemedim bi yandan o benden panik biraz bekleyeyim belki gazdır dedim. Gazmış ama bildigin adet sancisi gibiydi ya
Aklımdan milyon tane sey gecti. Hicbir kiyafeti yikanmadi benim herseyim tam degil falan acilen hizlandirmam lazim

Yaa kıyamam
Ben de öyleyim yalnız değilsin öylece duruyor her şey
Ayy sancı nasıl bi sancı acaba regl sancısı gibi mi canım geçende bende de oldu dışarıdaydık hamile olmasam regl oluyorum diyecektim sonra korktum kanamam mi var acaba diye çok şükür geçti ama ben de çaktırmadım eşime hiç

Canım Tr'deki tüm hamilelerin gazlarını biriktirsek Rusya'dan doğalgaz almamıza gerek kalmaz o derece

İyi akşamlar kizlar ..geri sayım başlıyor yıkama seti için hangsini tercih ettiniz ..bu ikis arasinda akldim

Eklentiler

• Screenshot_2024-04-26-21-04-15-530_trendyol.com.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_2024-04-26-21-04-05-249_trendyol.com.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 71
İyi akşamlar kizlar ..geri sayım başlıyor yıkama seti için hangsini tercih ettiniz ..bu ikis arasinda akldim
İyi akşamlar
Ben aslında sirf yer kaplamasin diye katlanır düşünüyordum ama sonra bi yerde yorumları okuyunca vazgeçtim. O katlanır yerler deforme oluyor bir süre sonra falan diye ne kadar doğru bilmiyorum bu grupta iyi deneyimleyen vardır belki. O yüzden nolur nolmaz sağlam olsun bizim olsun diye soldaki gibi aldım

Çok teşekkürler yarın denicem inşallah

Ayy evet regl sancısı gibiydi ama kendimi de sakinlestirmeye calistım gazdır diye allahtan öyleymis

Masallah kuzum ya valla sevindim senin adına. Calismamak stresten de uzak tutuyor insani. Dinginligi ozledim ben de gun sayıyorum resmen. Her sey de yolunda giderse insallah bebisten sonra ise donmek icin acele etmeyecegim ben de ücretsiz izne ayrilip biraz tadini cikaracagim bebisin insallah

Çok ihtiyaç durumunda başlanabilir tabi ama imkan varsa neden olmasın kuzucum, en güzel ve en hızlı geçen zamanlarinda yakınımızda olsun bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…