- 8 Ekim 2023
- 1.796
- 923
- 43
- 35
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #21.061
Ee cup degistirmemissin ki sadece sırt ölçüsünü değiştirmiş olmuyo musun bu şekildeYok bir kac beden büyük aldimnormalde 75b giyiyorum 95b aldim sütyeni simdiden kullanmaya basladim cok rahat oldu emzirirken göğüsler bayagi büyüyor 1 bedenden daha fazla atleti de L beden aldim oda cok üstüme yapışsın istemedim normal bedenim S
Ben mis dünya lissanın bi tane hamile kıyafetini aldım bi yıkamada gittiTrendyoldan miss dünya lisa diye bi markadan beyaz 3lü pijama aldım çekim için. Sonrasinda ve öncesinde giyerim diye pentiden 2 tane pijama almistim ama hastanede mutlaka koyu renkli elbise/gecelik istiyorlarmış. Şimdi bi de onu alıcam.
Göğüslerim 80D. Minimum 1 cup ve 1 ölçü büyüyeceklerini düşünerek 1 adet 85DD/E ve 1 adet 90DD/E almayi düşünüyorum. Süngersiz düşündüğüm için de sadece marks and spencerda buldum oradan alıcam.
Ben hapşırınca
Ay içim rahat etti ama ya ilk gebelikte yaşıyormuydum hatırlamıyorum garipsedim bir anBen artık saymıyorum gece bile kaç kere kalkıyorum
Toplanmasından dolayı demiştir takip edelim diye Sancın varmı onu takip edecektir bence doktorunu dinleHanımlar ben 30+5oldum bu hafta çok az hareket oldu. Sürekli kasılıyor toplanıyor ama. Eski tekmeler vs yok da arada gezinti hareketi gibi bir şey var. Dr yazdım 1 gece yatırıp takip edebiliriz demiş sadece başka hiç bir şey dememiş normal, anormal... Ne olabilir sizde var mı? Yeri daralmıştır diye pek takılmamıştım ama ne bileyim
Evet evet kaç kere tuvalletten hemen sonra hapşırdım ona rağmen kaçırma oldu yani gayet normal. İlerleyen zamanlarda hava da bırakıyormuşsun ben o döneme yetişmediğim için bilmiyorum inşallah bu sefer yetişir tecrübe ederimAy içim rahat etti ama ya ilk gebelikte yaşıyormuydum hatırlamıyorum garipsedim bir an
Kendin için de kullanıyor musun mustelayı? Bebek için değil de kendim için arıyorum şu anBen musteladan başlicam canım yinekızıma da hala vücut losyonu güneş kremini falan kullanıyorum
Evet ya bi de yemek yapıyorum ben de pil bitiyo arada kaynanamda kalıyoruz işe de yakın yemekle de uğraşmim diyeAynen canim. Kac gundur disarda yiyoruz. Evde yemek yapayim dedim. 2 cesit yemek yaptim. Salata yapmaya da yaptigim yemegi yemegi yemeye de halim kalmadi gittim yattim
Evet ben de sık gidiyorum hele bu gecem kötü geçti, kan ter içinde uyandım nefes nefese kalmışım korktum resmen. Bi susamışım ki sanki çölde kalmışım, içtm içtim tabii 2 de oldu bunlar 3:30 da anca uyuyabildim wc ye gidiyorum su içtikçeKızlar çok afedersiniz ama birşey sorucam sizdede idrarınızı tutamama durumu var mı? Tuvalete gidiyorum 10 dkda bir ya hayret ettim
Geçen benimki de korkuttu beni her zamanki saatlerinde hareket etmedi biraz uğraştım az bişey hareket etti ogün çok stres oldum ama ertesi gün kendine geldi kudurmaya devamYa benim de sanki dünden beri bebeğin hareketi önceki günlere göre azaldı korkuyorum sürekli uyarıyorum
Hadi inşallah benim de düzelir hareketleriGeçen benimki de korkuttu beni her zamanki saatlerinde hareket etmedi biraz uğraştım az bişey hareket etti ogün çok stres oldum ama ertesi gün kendine geldi kudurmaya devam
Bilmiyorum ki e bebektekilerin hepsi b ydi baska secenek yoktu. Oglumda da yine ordan almıştım kapsiz olanlarindan 95b onlarda cok rahatti emzirme sürecinde simdi kaplısını aldım aynı beden. Eski sutyenlerim(75b olanlar) küçük geliyor hem sırt olarak hem göğüs olarak ama bu cok iyi olduEe cup degistirmemissin ki sadece sırt ölçüsünü değiştirmiş olmuyo musun bu şekilde
Hastaneden niye koyu renkli istiyorlarTrendyoldan miss dünya lisa diye bi markadan beyaz 3lü pijama aldım çekim için. Sonrasinda ve öncesinde giyerim diye pentiden 2 tane pijama almistim ama hastanede mutlaka koyu renkli elbise/gecelik istiyorlarmış. Şimdi bi de onu alıcam.
Göğüslerim 80D. Minimum 1 cup ve 1 ölçü büyüyeceklerini düşünerek 1 adet 85DD/E ve 1 adet 90DD/E almayi düşünüyorum. Süngersiz düşündüğüm için de sadece marks and spencerda
Benim geçti ya geçen haftalarda çok kaçıyordu öyle bir iki damlaBen hapşırınca
Karabugday unu 1 adet yumurta bir ölçü icme suyu biraz limon ve karbonat bu ikisi kabartma tozu yerine kullanılıyor, bir cimdik tuz , varsa karnıyarık otu bu kıvam veriyor yoksa olmasa da olur. Karabugday unu için ölçü vermedim onu deneye yanila kendi damak tadiniza göre ayarlarsiniz. Bütün ölçüleri kendinize revize etmeniz en güzeli kıvamı serte yakin yaş hamur gibi oluyor. Döküm tavanın varsa küçük boy ona döküp arkalı önlü yağsız pisiriceksiniz. Dilerseniz içine ay çekirdeği atabilirsiniz :)Karabuğday ekmeğini nasıl yapıyosunuz acaba? Ben bi türlü tutturamadım
Kuzum calistigindan öyle başka hiçbir sebebi yok halin kalmiyor. Allah kolaylık versin. İyi ki ayrilmisim diyorum ben mesela işten. İşim inanılmaz yoğun ve stresliydi. Ki içerde bir sürü de senelik iznim vardı. Şimdi maşallah diyeyim inşallah hep böyle olur da genelde hareketliyimAynen canim. Kac gundur disarda yiyoruz. Evde yemek yapayim dedim. 2 cesit yemek yaptim. Salata yapmaya da yaptigim yemegi yemegi yemeye de halim kalmadi gittim yattim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?