2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Y
Hastaneden niye koyu renkli istiyorlar
Yani istiyolar derken bir öneri olarak ebemiz siyah lacivert elbise gecelik getirin muayene icin tuvalet icin daha uygun oluyor dedi kanama ihtimaline karsilik da tabi beyazlarin ici de gorunuyo malum uzerine sabahlik giyiyoruz

Bulabilirsen bir de 80C al derim. Cup olayi cok önemli dar gelince dunyada cehennemi yasatiyo

Y
Yani istiyolar derken bir öneri olarak ebemiz siyah lacivert elbise gecelik getirin muayene icin tuvalet icin daha uygun oluyor dedi kanama ihtimaline karsilik da tabi beyazlarin ici de gorunuyo malum uzerine sabahlik giyiyoruz
Hmm anladım. Bana da ebe gecelik/pijamanın yanında önden düğmeli rahat bir elbise getir dedi koridorda yürürken giymek için herhalde

Kızlar sosyal etkinlikler vardı, onlara filan katılıyorum. Konuları kaçırmamak için okuyorum arada. Karnım acayip büyüdü bu hafta. Ya bebek ultrasonda çıkandan daha ağır( 250-400 gram eksik fazla olabiliyor ultrasona göre) ya da rahmim çok büyüdü Kızımda son ayda karnım böyleydi, anaaam 9 aylık gibi geziyorum. Sosyal etkinliklerde çaylar havada uçuşuyor. Eşimden uyarı yedim çay konusunda Ama evde hiç demleyip de öyle içmiyorum, kahve( 2 küçük fincan ona da zaten 1 çay kaşığı koyuyorum) ve ıhlamur içiyorum.

kızlar bebek bakım çantası ne aldınız? trendyoldan filan bakıyorum, herkes çoğu çantanın kullandıktan sonra dikişinin patladığını filan yazmış. var mı güzel bi çanta öneriniz?
Çanta aldım canım ama tavsiye edemem. Kullanmadan patlayıp patlamayacağını bilemiyorum. Sen içine sinen beğendiğin bir şey al bence Daha önce chico bebek arabası almıştım onun bebek bakım çantası da vardı takım olarak o patlamamıştı. Şimdiki nasıldır hiç kestiremiyorum valla.

Ben de seni merak etmiştim maşallah bebişe de sana da yaa tatli bir göbüş olmuştur
iki çayın lafı olmaz ben de evde hiç çay demleyip içmiyorum kahveyi de 6 ayda 2 kere anca içmişimdir. Çay içiyorum sadece ailem falan gelince ama onun da tadini eskisi gibi alamiyorum. Doğumdan sonra hayalim ağız tadıyla çay ve kahve içmek

Ayyy kıyamam nelerden mahrum kaldık değil mi Benim çayla çok aram yok, nadiren canım cekiyor ama kahve öyle değil, çok seviyorum kahveyi.

kızlar bebek bakım çantası ne aldınız? trendyoldan filan bakıyorum, herkes çoğu çantanın kullandıktan sonra dikişinin patladığını filan yazmış. var mı güzel bi çanta öneriniz?
Canım ben Kraft aldım bir arkadaş memnundu o tavsiye etti ama kullanamadığım için nasıl dayanıklı mı tam bilemiyorum

Ayyy kıyamam nelerden mahrum kaldık değil mi Benim çayla çok aram yok, nadiren canım cekiyor ama kahve öyle değil, çok seviyorum kahveyi.
Kızlar ben de çay kahve severim benim doktorum 3 açık bardak çay ve 1 fincan kahve de sıkıntı yok ama tabi en sağlıklısı hiç içmemek ama ben o kadar kasmıyorum açıkçası

Kız bugün aklımdan geçtin ha kulakların çınladı bu kız nerde diye? Haber etmene sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…