2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Bende 6:30 da kalkıyorum. Tatile gittik haftasonu güneş doğmadan uyandık bebisle Tatil bile dinlemedi vucut
Babymoon olmuş sizinki bizde şöyle tatil yerlerine yakın olsaydık keşke. Saatlerce yolculuk yapabilecek durumda hiç değilim ya. Ama bebisten önce bir kaçamak hiç fena olmazmış

Babymoon olmuş sizinki bizde şöyle tatil yerlerine yakın olsaydık keşke. Saatlerce yolculuk yapabilecek durumda hiç değilim ya. Ama bebisten önce bir kaçamak hiç fena olmazmış
Bizde 2 gün gittik ama şöyle soyleyim eskisi gibi tad alamadım. Havuza 1 kez girdim o da 5dk. Çok temizdi ama soğuktu hasta olmaktan korktum. Deniz çok daha soğuktu hiç giremedim. Otelde bebege zararlı diye hiçbir şey yiyip içemedim rahatça. Arkadaslarimizla gittigimiz icin herkes baya eglendi su kaydiragi filan kayarlarken ben oyle oturdum izledim. Normalde cok severim Zaten enerjim o kadar dusuk oluyor ki aksamlari saat 10 da uykum geliyor. Bence en güzeli bebis doğduktan sonra onunla birlikte gitmek olacak. Hamileyken tatil pek önermem yani

Bu arada haftaya hastane çantasını hazırlamaya başlayacağız kızlar. 29. Hafta olmuş olacak yani. Aslinda ben 30 dan sonra hazırlamayı düşünüyordum. Ailemdeki herkes şimdiden hazırla dedi. Erken dogum yasayan cok olduğu icin. Kıyafetlerini yıkayıp utuleyip hazırlayacağız insallah çok heycanli. Bu arada hastane çantasını eşime hazırlatacağım çünkü benden çok onun eşyaların yerlerini bilmesi gerekiyor
Bebegin eşyaları tamam zaten. Kendime bugün bir gecelik şeklinde elbise daha aldim. 2 çeşit pijama oldu yeterli olur diye düşünüyorum. Sadece depend almam lazim ama ondada beden konusunda ne alacagim bilmiyorum. Karnım çok fazla büyümeye başladı. L mi alsam XL mi alsam bilemedim. Şu anki bedenime göre L olur gibi ama o zamanlar nolur bilmiyorum.

Bugün bir arkadaş daha hazrlyom dedi erken degilmi

Posttaki bütün hamileler uyku ayına girmiş gibi sezdim bugün ne yazan var doğru düzgün ne konuşan kdkdkd kendimden diyim başımı kaldıramadım bugün yattım durdum valla ldldl

Ay ne güzel yazmışsın canım çok güzel bi pencere açtın bana. Şükürler olsun nerden nereye geldik hep birlikte. Allah isteyen herkese nasip etsin. Güzel enerjin bizlere de geçsin inşallah

Bambu bi yatak vardı, markasını hatırlamıyorum ondan aldım. İyi çıkar inşallah.

Çok geçmiş olsun canım. Benim o kadar şiddetli bir ağrı değil ve sadece yatarken oluyor ilginç bir şekilde. Sürekli yan yatmaktan diye düşünüyorum ama bakalım kontrolde anlaşılır.

Posttaki bütün hamileler uyku ayına girmiş gibi sezdim bugün ne yazan var doğru düzgün ne konuşan kdkdkd kendimden diyim başımı kaldıramadım bugün yattım durdum valla ldldl
Ay bizim gurup az konuşuyo normalde bnde gidip haziran annelerini okuyorum çok yakın olduğumuz için herşeyimiz ayni

Bugün bir arkadaş daha hazrlyom dedi erken degilmi
Aslında erken ama sürekli kimle konuşsam erken doğum yapmış çevremde, ne olur ne olmaz moduna girdim. Bir de eşim gemiye gidecek, doğumda burda olabilir olamaz, birlikte alışverişini yapalım, çantayı hazırlayalım istedim açıkçası. Ondan erkenden hazırladım çantayı ben. Yoksa ben de 32yi bekleyecektim

Anladım canm bnde 34 te başlarm benim eksiklerde var daha ama biri hazırlamaya başlayacağız diyince dehşet bir heyecan sardı beni ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…