- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #21.221
Babymoon olmuş sizinkiBende 6:30 da kalkıyorum. Tatile gittik haftasonu güneş doğmadan uyandık bebisleTatil bile dinlemedi vucut
Ha işte o vallaSelam kızlarcım 2 gündür okuyamadım inşallah herkes iyidir. Her an doğuracakmış hissi çöktü mesanemde korkunç bir baskı var çişim olmasada çişim var rahimde bebekte sanki kasıklarıma indi.
Bizde 2 gün gittik ama şöyle soyleyim eskisi gibi tad alamadım. Havuza 1 kez girdim o da 5dk. Çok temizdi ama soğuktu hasta olmaktan korktum. Deniz çok daha soğuktu hiç giremedim. Otelde bebege zararlı diye hiçbir şey yiyip içemedim rahatça. Arkadaslarimizla gittigimiz icin herkes baya eglendi su kaydiragi filan kayarlarken ben oyle oturdum izledim. Normalde cok severimBabymoon olmuş sizinkibizde şöyle tatil yerlerine yakın olsaydık keşke. Saatlerce yolculuk yapabilecek durumda hiç değilim ya. Ama bebisten önce bir kaçamak hiç fena olmazmış
Bugün bir arkadaş daha hazrlyom dedi erken degilmiBu arada haftaya hastane çantasını hazırlamaya başlayacağız kızlar. 29. Hafta olmuş olacak yani. Aslinda ben 30 dan sonra hazırlamayı düşünüyordum. Ailemdeki herkes şimdiden hazırla dedi. Erken dogum yasayan cok olduğu icin. Kıyafetlerini yıkayıp utuleyip hazırlayacağız insallah çok heycanli. Bu arada hastane çantasını eşime hazırlatacağım çünkü benden çok onun eşyaların yerlerini bilmesi gerekiyor
Bebegin eşyaları tamam zaten. Kendime bugün bir gecelik şeklinde elbise daha aldim. 2 çeşit pijama oldu yeterli olur diye düşünüyorum. Sadece depend almam lazim ama ondada beden konusunda ne alacagim bilmiyorum. Karnım çok fazla büyümeye başladı. L mi alsam XL mi alsam bilemedim. Şu anki bedenime göre L olur gibi ama o zamanlar nolur bilmiyorum.
Benim ailemdeki herkes daha hazırlamadin mi diye şoka girdi.Bugün bir arkadaş daha hazrlyom dedi erken degilmi
Ay ne güzel buraya kadar gldikBenim ailemdeki herkes daha hazırlamadin mi diye şoka girdi.Bende normalde 32 de filan hazirlayacaktim. Onların baskısı ile haftaya hazirlayacagiz
Tuvalete bekçi niyetine dikseler beni hiç yadırgamam gün içince bile zor yetişir oldum vallaKızlar bebek sanki idrar torbamın üstünde sanki heran afedersiniz altıma yapacak gibi hissediyorum böyle baskı gibi bi his var korktum normal mi sizce ?
Göbeğin aşağı düştü mü?Selam kızlarcım 2 gündür okuyamadım inşallah herkes iyidir. Her an doğuracakmış hissi çöktü mesanemde korkunç bir baskı var çişim olmasada çişim var rahimde bebekte sanki kasıklarıma indi.
Bende ayniyim. Yarin dra sorcam. Bakalim Ne dicekKızlar bebek sanki idrar torbamın üstünde sanki heran afedersiniz altıma yapacak gibi hissediyorum böyle baskı gibi bi his var korktum normal mi sizce ?
Ay ne güzel yazmışsın canım çok güzel bi pencere açtın bana. Şükürler olsun nerden nereye geldik hep birlikte. Allah isteyen herkese nasip etsin. Güzel enerjin bizlere de geçsin inşallahGünaydın, günaaaaydın, günnnnnaydııınBöyle neşe saçan bir dj edasıyla girmek istedim.
Aynı bedende son haftalarımıza geldik. Çok mutlu ve heyecanlıyımOnunla çıkacağımız yeni yolda neler yapacağımızın hayallerini kuruyorum. Nasıl bir mizaçla, nasıl bir insan doğacak merak ediyorum. Sevgili yaradan isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Dünyaya gelmek için bizi seçtikleri için tüm bebişlerimize teşekkürler İyi ki varlar, şükürler olsun
Geceleri bizi uyandıran çok tatlı sebeplerimiz var
Tuvalete bekçi niyetine dikseler beni hiç yadırgamam gün içince bile zor yetişir oldum valla
Bambu bi yatak vardı, markasını hatırlamıyorum ondan aldım. İyi çıkar inşallah.Hava kapalı olunca bnde öle şimdiden ütüye başladınmi cnm bnde park yatak aldm içine kraft sünger yatak aldm içinde ki olmazdı gerçekten sen hangi yatak aldın cnmm reflü de mutlaka alcm sevi bebek te mavi olan alcm yada çantalı olan burda arkadaşlar aldı memnun kaldı
Çok geçmiş olsun canım. Benim o kadar şiddetli bir ağrı değil ve sadece yatarken oluyor ilginç bir şekilde. Sürekli yan yatmaktan diye düşünüyorum ama bakalım kontrolde anlaşılır.En temiz söyle anlatayım kuzum hazır ol duruşunda tam dirseğin olduğu yere denk gelen yer ağrıyordu kemik ağrısıydı daha çok ama sorun böbreğim çıktı bende şaşırdım. İnşallah taş vs değildir. Hızlıca bir ultrason ile radyolog bakıyor dayanılmaz ise. Bana nefes dahi aldırmıyordu malesef o yüzden randevumu bekleyememistim
Ay bizim gurup az konuşuyo normalde bnde gidip haziran annelerini okuyorum çok yakın olduğumuz için herşeyimiz ayniPosttaki bütün hamileler uyku ayına girmiş gibi sezdim bugün ne yazan var doğru düzgün ne konuşan kdkdkd kendimden diyim başımı kaldıramadım bugün yattım durdum valla ldldl
Aslında erken ama sürekli kimle konuşsam erken doğum yapmış çevremde, ne olur ne olmaz moduna girdim. Bir de eşim gemiye gidecek, doğumda burda olabilir olamaz, birlikte alışverişini yapalım, çantayı hazırlayalım istedim açıkçası. Ondan erkenden hazırladım çantayı ben. Yoksa ben de 32yi bekleyecektimBugün bir arkadaş daha hazrlyom dedi erken degilmi
Anladım canm bnde 34 te başlarm benim eksiklerde var daha ama biri hazırlamaya başlayacağız diyince dehşet bir heyecan sardı beni yaAslında erken ama sürekli kimle konuşsam erken doğum yapmış çevremde, ne olur ne olmaz moduna girdim. Bir de eşim gemiye gidecek, doğumda burda olabilir olamaz, birlikte alışverişini yapalım, çantayı hazırlayalım istedim açıkçası. Ondan erkenden hazırladım çantayı ben. Yoksa ben de 32yi bekleyecektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?