- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #21.261
Benim öyle. Zaten normalde de çok fazla rüya görürüm. Hatta rüyamda agladigim, güldüğüm bunu da dışarıya yansittigim çok olur. (Eşim birkaç kere korktu)Kızlar sizde de hd kalite rüyalar başladı mı? Nasıl ayrıntılı rüyalar görüyorum var ya. Sanki rüyalarım gerçek de, uyanınca rüyada gibi oluyorum. Hatlarım karıştı resmen.
Canım penti mama olarak çeşitleri var. Ben kendi göğüs yapıma göre aldım, benim sana atacağım sana uymayabilir. Tavsiyem mağazadan gidip bakman, çünkü ben mağazadan aldım.Linki varsa atabilir misin canım. Bende bakayım
Ben de ben deBenim öyle. Zaten normalde de çok fazla rüya görürüm. Hatta rüyamda agladigim, güldüğüm bunu da dışarıya yansittigim çok olur. (Eşim birkaç kere korktu)Şimdi erkenden uyanıyorum sabahları bebiş hareketli oluyor ona da uyanıyorum.
hahah, önceki akşam duştan çıkınca giyecek bişey bulamadım, eşimin şortunu giydim bişey demeden. gördü beni, şortun güzelmiş dedi, evet dedim yeni aldım beğendin mi :)
Suan marks and spencerde indirim var bence üstüne yok her beden var muthis kaliteliBu arada Haziran anneleri grubunun 1. Sayfasında çok güzel liste yapmışlar ordan faydalanabiliriz
Listeyi kontrol ettim de hiç Emzirme sutyeni almamışım.
Emzirme sutyeni olarak ne alabiliriz kızlar biraz toparlayici da olsun istiyorum ama önerebileceğiniz ürün var mi?
eşim benden zayıf olduğundan olmuyor yaGebelikte en iyi giyisiler koca dolabıdır tartışmaya kapalı güle güle giy
Benimkide benden zayıf ama erkek kalıbı farklı olduğu için oluyor sanırım, birde şortları hep bağcıklı falan gömlekleri de daha salaşeşim benden zayıf olduğundan olmuyor ya
Canm sen hastane çantasını hazırlamaya başladınmiBenimkide benden zayıf ama erkek kalıbı farklı olduğu için oluyor sanırım, birde şortları hep bağcıklı falan gömlekleri de daha salaş
Yooo çok rahat takılıyorumCanm sen hastane çantasını hazırlamaya başladınmi
Bende girişmedim dahada cnm 34 te bitsin eksiklerimiz de var her hafta bir şey istiyorumYooo çok rahat takılıyorum15ine kadar teslim olacak şeylerim var. Daha eve girişmedik eşyalar ortadan kalkmadan valiz işine başlamak istemiyorum yani bi 2 haftam daha var
Evet bende onu diyecektim valiz içi düzenleyici unutulmasın ben takım takım tül keselere koymuştum hazır bir şekilde verdik çok rahat etmiştik hastanede.Bende girişmedim dahada cnm 34 te bitsin eksiklerimiz de var her hafta bir şey istiyorumşimdi yatk çarşaf sipariş verdim onlar bkliyorum valiz içi düzenleyici ve dolap düzenleyici aryom
Evet cnm Kraft sünger olandan çok teşekkür ederim canımEvet bende onu diyecektim valiz içi düzenleyici unutulmasın ben takım takım tül keselere koymuştum hazır bir şekilde verdik çok rahat etmiştik hastanede.
Aa aldın mı yatağı hadi hayırlı uğurlu olsun kuzucum
çantaya baktım da sen hangi satıcıdan almıştın canım? ben de aynısından alayım.Satıcısına dikkat ederek al ama canım. Bazilarinda askı aparatı yokmus
Olmaz mi. Ruyamda esimle tartisip sinir krizi geciriyordum. Kendi sesimle uyandim ve kalbim hala deli gibi çarpıyorduKızlar sizde de hd kalite rüyalar başladı mı? Nasıl ayrıntılı rüyalar görüyorum var ya. Sanki rüyalarım gerçek de, uyanınca rüyada gibi oluyorum. Hatlarım karıştı resmen.
İlk dogumda karistirmasinlar diye ben de buzdolabi posetlerinde her takimi ayri paketlemistim. İlk giydirilecek olani da en uste koymustum. Esim cantayi oldugu gibi hemsirelere vermis. Onlarda sagolsun her poseti acip ayri ayri bisey secip giydirmis. Ustelikte yetmezse yedek olsun diye koydugum seyleri giydirmisler. Agrim olmasa sinirlerim cok bozulurdu ama agridan bisey diyemedimEvet bende onu diyecektim valiz içi düzenleyici unutulmasın ben takım takım tül keselere koymuştum hazır bir şekilde verdik çok rahat etmiştik hastanede.
Aa aldın mı yatağı hadi hayırlı uğurlu olsun kuzucum
Bulamazsan yada düzenleyici alamazsan yakınında tuhafiye varsa Büyük boy Tül keselerde çok güzel iş görüyor sığıyor aklında bulunsunEvet cnm Kraft sünger olandan çok teşekkür ederim canımEvet ya o düzenleyici çok güzel olcaktr
Hey Allahım yarabbim ya nasıl başarmışlar onuİlk dogumda karistirmasinlar diye ben de buzdolabi posetlerinde her takimi ayri paketlemistim. İlk giydirilecek olani da en uste koymustum. Esim cantayi oldugu gibi hemsirelere vermis. Onlarda sagolsun her poseti acip ayri ayri bisey secip giydirmis. Ustelikte yetmezse yedek olsun diye koydugum seyleri giydirmisler. Agrim olmasa sinirlerim cok bozulurdu ama agridan bisey diyemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?