2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kızlar sizde de hd kalite rüyalar başladı mı? Nasıl ayrıntılı rüyalar görüyorum var ya. Sanki rüyalarım gerçek de, uyanınca rüyada gibi oluyorum. Hatlarım karıştı resmen.
Benim öyle. Zaten normalde de çok fazla rüya görürüm. Hatta rüyamda agladigim, güldüğüm bunu da dışarıya yansittigim çok olur. (Eşim birkaç kere korktu) Şimdi erkenden uyanıyorum sabahları bebiş hareketli oluyor ona da uyanıyorum.

Linki varsa atabilir misin canım. Bende bakayım
Canım penti mama olarak çeşitleri var. Ben kendi göğüs yapıma göre aldım, benim sana atacağım sana uymayabilir. Tavsiyem mağazadan gidip bakman, çünkü ben mağazadan aldım.

Ben de ben de Hatta eşim uyanıksa bana sorular soruyormuş cevaplıyormuşum, sabah söylüyor. Adam bütün iç dünyama hakim bu yüzden

hahah, önceki akşam duştan çıkınca giyecek bişey bulamadım, eşimin şortunu giydim bişey demeden. gördü beni, şortun güzelmiş dedi, evet dedim yeni aldım beğendin mi :)

Suan marks and spencerde indirim var bence üstüne yok her beden var muthis kaliteli

Yooo çok rahat takılıyorum 15ine kadar teslim olacak şeylerim var. Daha eve girişmedik eşyalar ortadan kalkmadan valiz işine başlamak istemiyorum yani bi 2 haftam daha var
Bende girişmedim dahada cnm 34 te bitsin eksiklerimiz de var her hafta bir şey istiyorum şimdi yatk çarşaf sipariş verdim onlar bkliyorumvaliz içi düzenleyici ve dolap düzenleyici aryom

Bende girişmedim dahada cnm 34 te bitsin eksiklerimiz de var her hafta bir şey istiyorum şimdi yatk çarşaf sipariş verdim onlar bkliyorumvaliz içi düzenleyici ve dolap düzenleyici aryom
Evet bende onu diyecektim valiz içi düzenleyici unutulmasın ben takım takım tül keselere koymuştum hazır bir şekilde verdik çok rahat etmiştik hastanede.
Aa aldın mı yatağı hadi hayırlı uğurlu olsun kuzucum

Evet cnm Kraft sünger olandan çok teşekkür ederim canım Evet ya o düzenleyici çok güzel olcaktr

Kızlar sizde de hd kalite rüyalar başladı mı? Nasıl ayrıntılı rüyalar görüyorum var ya. Sanki rüyalarım gerçek de, uyanınca rüyada gibi oluyorum. Hatlarım karıştı resmen.
Olmaz mi. Ruyamda esimle tartisip sinir krizi geciriyordum. Kendi sesimle uyandim ve kalbim hala deli gibi çarpıyordu

İlk dogumda karistirmasinlar diye ben de buzdolabi posetlerinde her takimi ayri paketlemistim. İlk giydirilecek olani da en uste koymustum. Esim cantayi oldugu gibi hemsirelere vermis. Onlarda sagolsun her poseti acip ayri ayri bisey secip giydirmis. Ustelikte yetmezse yedek olsun diye koydugum seyleri giydirmisler. Agrim olmasa sinirlerim cok bozulurdu ama agridan bisey diyemedim

Hey Allahım yarabbim ya nasıl başarmışlar onu
Ben ilk bunu vereceksiniz dedim kız kardeşim Tül keseyle vermişti hiç karışıklık yaşamadık. 3 takım koymuştum yetti bize kan bulaştı diye gece üstünü değiştirdik birde sabah değiştirdik aldık evimize geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…