- 25 Haziran 2022
- 2.219
- 1.991
- 83
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #21.241
Anaa kız doğuran var mı hiç baktın mı mayıs ayının yarısı doğurmuş az önce denk geldimAy bizim gurup az konuşuyo normalde bnde gidip haziran annelerini okuyorum çok yakın olduğumuz için herşeyimiz ayni
Bendeki ağrıda bunlar sırt ağrısı 2 gündür yeni eklendi bacakta bıçak saplanır gibi akşamlarıBenim yeni haftamın (31+2) güncellemesi sırt ağrısı ve kalçaya bıçak saplanır gibi olan şu ağrı. İlk haftalarda yaşamıştım mübarek geri geldi
Döndüğünü düşünüyorum Salı günü ne diyecek bakalım doktorHa işte o valla
Yok çok düşmedi midem ayrılma durumu yok kuzucum. Kızımda da çok düşmemişti karnım doğumum başlamıştı ona çok güvenemiyorumGöbeğin aşağı düştü mü?
Renk ayırıcı mendiller eğer düşündüğüm ürün ise pek tavsiye etmem, tüm renkleri karıştırıyor.Yavastan bende etiketleri kesmeye basladim. Renk ayirici mendil aldim. Geldiginde yikicam kiyafetleri. Onceki dogumumdan tecrubelerim Islak mendil kullanacaksaniz bebege en az 2 paket koyun cantaniza. Ben bir paket koymustum yetmemisti.kendimizede kullaniyoruz.
Ay ne güzel yazmışsın canım çok güzel bi pencere açtın bana. Şükürler olsun nerden nereye geldik hep birlikte. Allah isteyen herkese nasip etsin. Güzel enerjin bizlere de geçsin inşallah
Yaa ben de çok istiyorum ama hayvanlarımı kimselere bırakamam. Biz tatil yerinde oturuyoruz ama buralar çok soğuk, güneye kaçmak isterdim açıkçası.Babymoon olmuş sizinkibizde şöyle tatil yerlerine yakın olsaydık keşke. Saatlerce yolculuk yapabilecek durumda hiç değilim ya. Ama bebisten önce bir kaçamak hiç fena olmazmış
Nasıl az konuşuyoruz kız bizden 1 ay önce açılmış haziran grubu ve bizden 270 sayfa gerideler. Ezdirmem grubumuzuAy bizim gurup az konuşuyo normalde bnde gidip haziran annelerini okuyorum çok yakın olduğumuz için herşeyimiz ayni
Burda biri e bebrkten yada lcw almıştı cnmmBu arada Haziran anneleri grubunun 1. Sayfasında çok güzel liste yapmışlar ordan faydalanabiliriz
Listeyi kontrol ettim de hiç Emzirme sutyeni almamışım.
Emzirme sutyeni olarak ne alabiliriz kızlar biraz toparlayici da olsun istiyorum ama önerebileceğiniz ürün var mi?
Şükür oda varKızlar sizde de hd kalite rüyalar başladı mı? Nasıl ayrıntılı rüyalar görüyorum var ya. Sanki rüyalarım gerçek de, uyanınca rüyada gibi oluyorum. Hatlarım karıştı resmen.
Kızlar sizde de hd kalite rüyalar başladı mı? Nasıl ayrıntılı rüyalar görüyorum var ya. Sanki rüyalarım gerçek de, uyanınca rüyada gibi oluyorum. Hatlarım karıştı resmen.
Pentinin toparlayıcı emzirme sütyenlerinden aldım canım. Gayet güzellerBu arada Haziran anneleri grubunun 1. Sayfasında çok güzel liste yapmışlar ordan faydalanabiliriz
Listeyi kontrol ettim de hiç Emzirme sutyeni almamışım.
Emzirme sutyeni olarak ne alabiliriz kızlar biraz toparlayici da olsun istiyorum ama önerebileceğiniz ürün var mi?
Linki varsa atabilir misin canım. Bende bakayımPentinin toparlayıcı emzirme sütyenlerinden aldım canım. Gayet güzeller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?