2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Valla çanta hazırlayan canlarım hiçte erken değil tamda zamanı 30a merdiven dayadık kimimiz geçtik ben son iki ayda ilk bebemde bir ayağım hastahanedeydi valla ne olacağı hiç belli olmaz

Yavastan bende etiketleri kesmeye basladim. Renk ayirici mendil aldim. Geldiginde yikicam kiyafetleri. Onceki dogumumdan tecrubelerim Islak mendil kullanacaksaniz bebege en az 2 paket koyun cantaniza. Ben bir paket koymustum yetmemisti. kendimizede kullaniyoruz.

Aksam saatlerinde Surekli bir wc cikma istegi geliyo ve sanki cimdikliyo arada mesanemi sirt agrisi basladi bu Hafta bende 28+5. Hani su iki Kuregimin arasini bi yatsamda cignetsem tum dertlerim bitecek gibi arada da belime vuruyo agri ama cok siddetli degil simdilik. Hicbir pozisyonda yatamama yatsanda Rahat edememe levelimde acildi. Evde kucuk cocuk olunca sorumluluklarin da oluyo zaten yatamiyosun ilk hamilelikteki gibi

Renk ayırıcı mendiller eğer düşündüğüm ürün ise pek tavsiye etmem, tüm renkleri karıştırıyor.
Islak mendil tavsiyesini not aldım

Babymoon olmuş sizinki bizde şöyle tatil yerlerine yakın olsaydık keşke. Saatlerce yolculuk yapabilecek durumda hiç değilim ya. Ama bebisten önce bir kaçamak hiç fena olmazmış
Yaa ben de çok istiyorum ama hayvanlarımı kimselere bırakamam. Biz tatil yerinde oturuyoruz ama buralar çok soğuk, güneye kaçmak isterdim açıkçası.

Günaydınlar bugün ben uyandım oda bnle minik minik döndü yicem ya nasl bir duygu gecede birde 3 te 5 te uyandryo uyku düzenini olstrdu bnide alştryo 7 den sonra asla uyuyamıyorum uykum geldi halde

Bu arada Haziran anneleri grubunun 1. Sayfasında çok güzel liste yapmışlar ordan faydalanabiliriz
Listeyi kontrol ettim de hiç Emzirme sutyeni almamışım.
Emzirme sutyeni olarak ne alabiliriz kızlar biraz toparlayici da olsun istiyorum ama önerebileceğiniz ürün var mi?

Burda biri e bebrkten yada lcw almıştı cnmm

Kızlar sizde de hd kalite rüyalar başladı mı? Nasıl ayrıntılı rüyalar görüyorum var ya. Sanki rüyalarım gerçek de, uyanınca rüyada gibi oluyorum. Hatlarım karıştı resmen.

Kızlar sizde de hd kalite rüyalar başladı mı? Nasıl ayrıntılı rüyalar görüyorum var ya. Sanki rüyalarım gerçek de, uyanınca rüyada gibi oluyorum. Hatlarım karıştı resmen.
Şükür oda var

Pentinin toparlayıcı emzirme sütyenlerinden aldım canım. Gayet güzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…