2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kızlar doğum ücretini şimdiden ödeyen var mı? Bugün görüştüğümüzde hastane prosedür gereği böyle bir şey yapmiyormuş son kontrole geldiğinizde yapabilirsiniz ancak dendi.
Halbuki biz geçen ay gittiğimizde Nisan sonu gelin, mayısta fiyatlar güncellenecek yardımcı oluruz demişlerdi şaka gibi

işlerine nasıl geliyorsa öyle yapıyorlar o zaman da ne prosedür kalıyor nede birşey

Böyle bir durum yaşamamak için hastane çantaısnı eşime hazırlatacağım

Bulamazsan yada düzenleyici alamazsan yakınında tuhafiye varsa Büyük boy Tül keselerde çok güzel iş görüyor sığıyor aklında bulunsun
tedide vardı valiz içi düzenleyici, ben onlardan aldım bir tane. fazla fazla yetiyor. 2 takım, bi uzun bi de kısa kollu zıbın koydum ben de. hastane çıkışlarını üçlesem mi ki? bir de bez ne kadar koymuştunuz?

Türkiye hastanesi'ne gidiyordun sen di mi canım? ben de cuma günü gideceğim sorayım bi, ama zaten mayıs fiyatları güncellenmiş olacak. Hastaneler bana hiç iyi niyetli gelmiyor artık, hem de hiç biri.

Benim tatillerde kullandığım valiz içi düzenleyicim var almicam o yüzden. 3 takım hastane çıkışı olsun canım doğumdan sonra giydirdiklerinin beresine iç zıbınına falan kan bulaşıyor yıkamıyorlar çünkü siliyorlar sadece. 10lu olmasına gerek yok 5li bere eldivenli bir takım daha olsun yeter.
Bez 20 tane koymuştum ne kadar kalacağımızı bilmediğim için. İhtiyaç halinde hemen marketten alınır zaten.

Bende hastane çıksı set degilde takım alıp koycm olurmu acaba 4 takım yeterli olur bence

Bu yüzden acaba güzelim takımı hemşireye vermesem mi diye düşünüyorum. Biraz gözden çıkarılabilir bir şey mi versem acaba?
Söyle bir şey almistim eğer kan filan bulasirsa ben bunu vereyim hemşireye. Diğer takımı çok güzel o batmasin

Eklentiler

• 1000028992.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 84
Bu yüzden acaba güzelim takımı hemşireye vermesem mi diye düşünüyorum. Biraz gözden çıkarılabilir bir şey mi versem acaba?
Yok yok çıkıyo kan lekesi merak etme
1 tane 10lu olsun bi tane yedek battaniye iç zıbınları yedekli koyarsın 2 tanede 5li takım yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…