- 27 Ağustos 2023
- 1.966
- 8.806
- 78
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #21.281
işlerine nasıl geliyorsa öyle yapıyorlar o zaman da ne prosedür kalıyor nede birşeyKızlar doğum ücretini şimdiden ödeyen var mı? Bugün görüştüğümüzde hastane prosedür gereği böyle bir şey yapmiyormuş son kontrole geldiğinizde yapabilirsiniz ancak dendi.
Halbuki biz geçen ay gittiğimizde Nisan sonu gelin, mayısta fiyatlar güncellenecek yardımcı oluruz demişlerdi şaka gibi
Böyle bir durum yaşamamak için hastane çantaısnı eşime hazırlatacağımİlk dogumda karistirmasinlar diye ben de buzdolabi posetlerinde her takimi ayri paketlemistim. İlk giydirilecek olani da en uste koymustum. Esim cantayi oldugu gibi hemsirelere vermis. Onlarda sagolsun her poseti acip ayri ayri bisey secip giydirmis. Ustelikte yetmezse yedek olsun diye koydugum seyleri giydirmisler. Agrim olmasa sinirlerim cok bozulurdu ama agridan bisey diyemedim
tedide vardı valiz içi düzenleyici, ben onlardan aldım bir tane. fazla fazla yetiyor. 2 takım, bi uzun bi de kısa kollu zıbın koydum ben de. hastane çıkışlarını üçlesem mi ki? bir de bez ne kadar koymuştunuz?Bulamazsan yada düzenleyici alamazsan yakınında tuhafiye varsa Büyük boy Tül keselerde çok güzel iş görüyor sığıyor aklında bulunsun
Türkiye hastanesi'ne gidiyordun sen di mi canım? ben de cuma günü gideceğim sorayım bi, ama zaten mayıs fiyatları güncellenmiş olacak. Hastaneler bana hiç iyi niyetli gelmiyor artık, hem de hiç biri.Kızlar doğum ücretini şimdiden ödeyen var mı? Bugün görüştüğümüzde hastane prosedür gereği böyle bir şey yapmiyormuş son kontrole geldiğinizde yapabilirsiniz ancak dendi.
Halbuki biz geçen ay gittiğimizde Nisan sonu gelin, mayısta fiyatlar güncellenecek yardımcı oluruz demişlerdi şaka gibi
Canım onlar göğüs ucunu belli ediyor mu, o görüntüden oldukça rahatsızım daPentinin toparlayıcı emzirme sütyenlerinden aldım canım. Gayet güzeller
Neatsvor offical store olandan aldim canimçantaya baktım da sen hangi satıcıdan almıştın canım? ben de aynısından alayım.
Bende disarda giymek icin Pentiden aldım cok memnunum.Pentinin toparlayıcı emzirme sütyenlerinden aldım canım. Gayet güzeller
Yok süngerli canim belli etmiyorCanım onlar göğüs ucunu belli ediyor mu, o görüntüden oldukça rahatsızım da
Bende girişmedim dahada cnm 34 te bitsin eksiklerimiz de var her hafta bir şey istiyorumşimdi yatk çarşaf sipariş verdim onlar bkliyorum valiz içi düzenleyici ve dolap düzenleyici aryom
Benim tatillerde kullandığım valiz içi düzenleyicim var almicam o yüzden. 3 takım hastane çıkışı olsun canım doğumdan sonra giydirdiklerinin beresine iç zıbınına falan kan bulaşıyor yıkamıyorlar çünkü siliyorlar sadece. 10lu olmasına gerek yok 5li bere eldivenli bir takım daha olsun yeter.tedide vardı valiz içi düzenleyici, ben onlardan aldım bir tane. fazla fazla yetiyor. 2 takım, bi uzun bi de kısa kollu zıbın koydum ben de. hastane çıkışlarını üçlesem mi ki? bir de bez ne kadar koymuştunuz?
Yaaa aradım cokkk tesekür ederim :)))))))Eki Görüntüle 3420661
Ben bundan aldım canim gayet güzel geldi
Dolap ici duzenleyici olarak da ikeadan aldim 6li olandan
Bende hastane çıksı set degilde takım alıp koycm olurmu acaba 4 takım yeterli olur benceBenim tatillerde kullandığım valiz içi düzenleyicim var almicam o yüzden. 3 takım hastane çıkışı olsun canım doğumdan sonra giydirdiklerinin beresine iç zıbınına falan kan bulaşıyor yıkamıyorlar çünkü siliyorlar sadece. 10lu olmasına gerek yok 5li bere eldivenli bir takım daha olsun yeter.
Bez 20 tane koymuştum ne kadar kalacağımızı bilmediğim için. İhtiyaç halinde hemen marketten alınır zaten.
Bu yüzden acaba güzelim takımı hemşireye vermesem mi diye düşünüyorum. Biraz gözden çıkarılabilir bir şey mi versem acaba?Benim tatillerde kullandığım valiz içi düzenleyicim var almicam o yüzden. 3 takım hastane çıkışı olsun canım doğumdan sonra giydirdiklerinin beresine iç zıbınına falan kan bulaşıyor yıkamıyorlar çünkü siliyorlar sadece. 10lu olmasına gerek yok 5li bere eldivenli bir takım daha olsun yeter.
Bez 20 tane koymuştum ne kadar kalacağımızı bilmediğim için. İhtiyaç halinde hemen marketten alınır zaten.
Yok yok çıkıyo kan lekesi merak etmeBu yüzden acaba güzelim takımı hemşireye vermesem mi diye düşünüyorum. Biraz gözden çıkarılabilir bir şey mi versem acaba?
Olur tabi ki kuzum iç zıbınları unutma şapkalı eldivenli battaniyeli olsun yeter. Yenidoğanlar zaten 5li satılıyor geneldeBende hastane çıksı set degilde takım alıp koycm olurmu acaba 4 takım yeterli olur bence
Kalın battaniye koysak mi acaba ? Antalya çok sıcak ama ameliyathane de filan üşür mu bebek acabaYok yok çıkıyo kan lekesi merak etme
1 tane 10lu olsun bi tane yedek battaniye iç zıbınları yedekli koyarsın 2 tanede 5li takım yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?