2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Bugün gidecektim yazdırmaya sağlık ocağına nasıl oluyormuş peki ? Tekrar doktora mı gitmem lazım yani ? Bıktırdılar ya
Gidip sen de sor istersen bana söylenen bu.
Önceki raporda eczacı baya ayrıntılı anlatmıştıücret ödememem için. 3 kadın doğum doktorunun onayıyla çıkması gerekiyor. Önceki tanı 04.04 ve 182.8 yanlış hatırlamıyorsam.

yaştan dolayı değil de rahim kanalı mı ne bişeyde darlık var dedi, ondan ötürü gebelik zehirlenmesi riski var demişti.

Teşekkür ederim canım çıkıyorum birazdan bakalım benim maceram nasıl olacak

Tansiyonum da ilk defa 10-8 oldu da çok çok yüksek değil sınır bile değil. İş yerinde sabit yemek yok ki restoran tarzı düşün. Kanda enfeksiyon yok hatta çok iyi idrardaki enfeksiyon enfeksiyon sayılmaz ilaç bile yazmadı.
Bilemedim kuzucum belki son demleridir kötü olursan bekleme dedi tansiyonuma da bakıcam düzenli gebelik zehirlenmesi olsa zaten haftaya kadar bekletmezdi

Neyse ki oğluşum çok güzel yüzünü gösterdi ve 31+0 bugün Herşey çok yolunda inanıyorum
Sınıra da bişey kalmadı
Ayy artık haftaya çantanın hazır olması gerekiyor. Evi mevi bosver önce çantayı hazırla dursun kenarda. 2 kiloyu gecmesine de bir sey kalmamış. Bak protein kaçağı var diyorsun, inş. zamanında alınır ama ne olur ne olmaz sen yine hazırlıklı ol.

Kızlar ben hastane cantasi listesi yaparken farkettim ki cidden yapılacak çok iş var. Ayrica farkettim ki daha çok eksiğim varmış Bizim hastane eve biraz uzak, araba var ama eşimin arabayla eve gitmesi en az 40dk sürer o yüzden fazla fazla koyacağım her şeyi.

Bu arada aklıma şu geldi. Kiyafetleri ayarlarken doğum sonrası hem yorgun olacagiz hem lohusalik durumları olacak. Dolabını da tüm kiyafetleri kolay şekilde giydirebilecegim şekilde organize etmeye karar verdim. Setler içine birer zibin koyarak dolapta yerleştireceğim.

Evi bir görsen keşke
Yatacak oturacak yer zor buluyoruz (dökmeye başladık eşyaları) banyo desen kalktı gidiyo bir 10 gün hiç bişey yapamam sonra inşallah kuzucum hazırlarım yavaştan kargolarda gelmiş olur donu dependi hastane çıkışı vs

Ev benim de karıştı yaa, yapamıyorum artık. Yarın tatil ya eşime dedim evi sil süpür. Ben de 30+0 bugün ama karnım 36 gibi, oldukça ağırlaştım. Çantayı hazırlasam gerisini düşünmiycem.

Ev benim de karıştı yaa, yapamıyorum artık. Yarın tatil ya eşime dedim evi sil süpür. Ben de 30+0 bugün ama karnım 36 gibi, oldukça ağırlaştım. Çantayı hazırlasam gerisini düşünmiycem.
Bizim evde aynı şekilde. Çamaşırları bile katlayamadım günlerdir Çalışıyorum akşam olduğunda sadece yatmak dinlenmek istiyorum. Eşiminde işleri baya yoğun. İkimizde saldık bu aralar evi barkı

Allah kolaylık versin hepimize cidden. Ne halimiz kaldı ne mecalimiz. Döndükten sonra iyice ağırlaştım bende

Yalnız değilsin Aman yaa toplarız, hani bazen derler ya bırak dağınık kalsın aynen de öyle.

Allah kolaylık versin hepimize cidden. Ne halimiz kaldı ne mecalimiz. Döndükten sonra iyice ağırlaştım bende
Evet ya pil bitik, gece ertesi gün yapacaklarımın hayalini kuruyorum, sabah bir kalkıyorum yapabildiğim sadece yemek ve bulaşık. Hayalimde ev derli toplu tertemiz, ama hayatımda panayır yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…