- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #21.541
Gerçekten tahmin edebiliyorum çünkü pazartesi mecburen gittiğim eğitim araştırma hastanesinde gördüm beni aldıkları yer servis değil doğumhaneydi. Nst yatağı 2 tane Yanyana doktor odasında bir çatal bir sedye 2 ultrason var beni yan tarafa aldı bebeğe bakayım diye arada perde varda yok kadına dediki sende soyun çatala çık. Dedim napıyosunuz çok pardon da hani mahremiyet ? Ben görmek zorunda mıyım kanamayı açılmayı. Bekle biraz dedi almadı kadını kadının ağrısı var kanaması var 8,5 aylık gebe. Allah yardımcın olsun 9 sene geçmiş belki düzelmiştir gittiğin yeray keşke kamera kayit olaydı doğum yaptım zaman ki o kalabalık odayı ataydım mezba dedin aklima geldi offf sinirlerim bozuldu Bn nasıl doğum yapcm ama yeniledi şimdiki yer için iyi şeyler söylüyorlar bklm
Bebeklerimin hareketleri dışında 2 gebeliğimide asla özlemem. Hamilelik halini ben sevmiyorum. Çok mucizevi gerçekten inanılmaz bir süreç o ayrı konu. Doğurduktan sonra o karındaki kıpırtıları ararım sadeceAy di mi? Sanki daha çok var gibi geliyor doğuma ama aslında geldi çattı. Deneyimledigim en mükemmel şey bu ama sanırım hayatımda. Hamile olmayı da özleyeceğim sanırımilkler gercekten çok güzel. Aylarca beni kusturan, böbrek ağrısından ölecegim sanırım dediğim anlarda bile büyüsüne kapıldım bu sürecin sanki hiç kötü hisler yaşanmamış gibi. Doğumu da çok mucizevi görmeye başladım normal olanı deneyimlemek istiyorum kısmet olursa tabi. Kendimi bıraktım doktorumun ellerine o ne derse o sonra yeni hayatimizla yeni hayatlarimiz başlayacak sağlıcakla gelsinler
Süreç çok acayipti hala gebelik testinde pozitif gördüğüm zaman için çok kafasını yaşayamadım şaşkınlıktan diyorumBebeklerimin hareketleri dışında 2 gebeliğimide asla özlemem. Hamilelik halini ben sevmiyorum. Çok mucizevi gerçekten inanılmaz bir süreç o ayrı konu. Doğurduktan sonra o karındaki kıpırtıları ararım sadece
Ben doğum anını çok daha fazla sevdim ve sabırsızım
Benim niyetim öyle inşaallahBahçeli bir evim olsaydı kesinlikle alır gömer üzerine fidan dikerdim çocuğum büyüdükçe o da büyüsün diye çınar çam yada zeytin ağacı gibi
Gerçekten tahmin edebiliyorum çünkü pazartesi mecburen gittiğim eğitim araştırma hastanesinde gördüm beni aldıkları yer servis değil doğumhaneydi. Nst yatağı 2 tane Yanyana doktor odasında bir çatal bir sedye 2 ultrason var beni yan tarafa aldı bebeğe bakayım diye arada perde varda yok kadına dediki sende soyun çatala çık. Dedim napıyosunuz çok pardon da hmahremiyet ? Ben görmek zorunda mıyım kanamayı açılmayı. Bekle biraz dedi almadı kadını kadının ağrısı var kanaması var 8,5 aylık gebe. Allah yardımcın olsun 9 sene geçmiş belki düzelmiştir gittiğin yer
İnşallah cnm İnşallah doğum zaten başlı başına büyük bir olay kimseye ekstra travma olarak kalmaz İnşallah eğitim,ve sağlık herkesin eşit haklara sahip olduğu güzel günlere inşallahGerçekten tahmin edebiliyorum çünkü pazartesi mecburen gittiğim eğitim araştırma hastanesinde gördüm beni aldıkları yer servis değil doğumhaneydi. Nst yatağı 2 tane Yanyana doktor odasında bir çatal bir sedye 2 ultrason var beni yan tarafa aldı bebeğe bakayım diye arada perde varda yok kadına dediki sende soyun çatala çık. Dedim napıyosunuz çok pardon da hani mahremiyet ? Ben görmek zorunda mıyım kanamayı açılmayı. Bekle biraz dedi almadı kadını kadının ağrısı var kanaması var 8,5 aylık gebe. Allah yardımcın olsun 9 sene geçmiş belki düzelmiştir gittiğin yer
32 ay emzirmis biri olarak Benimde ilk aldigim sey gumus kapak oldu bu seferAynen ağlaya ağlaya emzirdigim gunleri biliyorum. Bir gun kan kustu cocugum. Hemen acile gittik. Meger benim gogsumden pompaliyormus. Oyuzden ilk aldigim sey gumus kapak oldu inşallah bu sefer becerebilirim bu emzirme isini.
Bende doktordan elimde kesenin görüntüsüyle çıktığım anı unutmicam birde kocamla baş başa verip hangi ara oldu acaba diye düşünmemiziSüreç çok acayipti hala gebelik testinde pozitif gördüğüm zaman için çok kafasını yaşayamadım şaşkınlıktan diyorumo an tüm duygular aynı anda yüklenmisti
İnşallah canı gönülden çoooook aminİnşallah cnm İnşallah doğum zaten başlı başına büyük bir olay kimseye ekstra travma olarak kalmaz İnşallah eğitim,ve sağlık herkesin eşit haklara sahip olduğu güzel günlere inşallah
Benimde tepinerek çığlık çığlığa emzirdiğim anlar olduğu için gümüş kapak göğüs ucu kremi ilk aldıklarım oldu32 ay emzirmis biri olarak Benimde ilk aldigim sey gumus kapak oldu bu sefer
Her an gelmeler söz konusuHaklısın vllha dün diyordum 34 ten sonra gece yaşadığım ağrı sancı 6 kez lavabo ve bebek bacak armda ilk kez öle hissetim gözüm çok korktu bnde kargolarim gelince baslyacam
Eşime kalsa her şeyim tamamYa iyi düşün iyi olsun. Zamanında gelsin hayırlısıyla. Eksikler 2-3 saatlik alışverişle tamamlanıyor, bazı şeyleri internet alışverişi ile halledersin zaten. Ben de telaş yapıyordum eksik çok eksik çok diye, hepsini eşimle çıktığım 2-3 saatlik alışverişle ve internet alışverişleriyle hallettim. Hiç tedirgin olma bu yüzden. Sadece listen olsun ve biraz araştır öncesinde yeterli.
Maşallah maşallah dim ben bebeğimi kucağıma aldm emzirmek için 40 günlük gibi emdi yati sankii 2 çocuk emzirmis gibi rahatımBenimde tepinerek çığlık çığlığa emzirdiğim anlar olduğu için gümüş kapak göğüs ucu kremi ilk aldıklarım oldu
İnşallah ağrısız sancısız güzel emzirmeli süreçlerimiz olsun
Benim eşime göre hal olur ya mod7nda sürekli 60 gün ne demek diyo çok varEşime kalsa her şeyim tamam
Bnde sabahın köründe test yapıp pozitif görünce heee diyp çöpe atışmBende doktordan elimde kesenin görüntüsüyle çıktığım anı unutmicam birde kocamla baş başa verip hangi ara oldu acaba diye düşünmemizi
Gogus kremini ufaktan kullanmaya baslasak mi diye dusunuyorumBenimde tepinerek çığlık çığlığa emzirdiğim anlar olduğu için gümüş kapak göğüs ucu kremi ilk aldıklarım oldu
Ben gümüş kapak almadım yaa. Göğüs kremi, pişik kremi, vücut kremi, çatlak kremi benim hepsi bir üründe toplandı o da kendi yaptığım kantaron yağı. Ben hayatımda böyle mucize bir şey görmedim gerçekten, ona çok güveniyorum. Anlatılmaz yaşanır.Benimde tepinerek çığlık çığlığa emzirdiğim anlar olduğu için gümüş kapak göğüs ucu kremi ilk aldıklarım oldu
Annemle babam kantaron yagi yapmisti. Yillandikca etkisinin cogalacagini soyluyorlardi. Kizima vermislerdi Ben hala mutfak dolabinda sakliyorum. 5 6 yil oldu. Sence kullanilir mi artikBen gümüş kapak almadım yaa. Göğüs kremi, pişik kremi, vücut kremi, çatlak kremi benim hepsi bir üründe toplandı o da kendi yaptığım kantaron yağı. Ben hayatımda böyle mucize bir şey görmedim gerçekten, ona çok güveniyorum. Anlatılmaz yaşanır.
Güneş görmediyse kullanılır canım.Annemle babam kantaron yagi yapmisti. Yillandikca etkisinin cogalacagini soyluyorlardi. Kizima vermislerdi Ben hala mutfak dolabinda sakliyorum. 5 6 yil oldu. Sence kullanilir mi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?