2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ben Salı günü çalışabilir raporumu alıcam.
37. Haftam da 11 hazirana geliyor inşallah Allah güç kuvvet verirse devam

Heh çok güzel bir noktaya parmak basmissin aslında herkesin ihtiyacı farklı. Listeden gitmeyecegim ben o yüzden. Her şehrin havası farklı vs. Uzun kollu zıbın bile benim işimi gormez gibi mesela. Ee niye alayım diyorum öyle olunca sende kendi ihtiyacini belirlemişsin ona göre yapıyorsun alışverişini güzel gunlerde kullanalım kuzum

Şu kantron yağı nerde bulabilrim bnde istiyorum
Zor biraz. Yani görüyorum minicik şişeleri nette filan ya da aktarda fahiş fiyata satıyorlar ama asla orjinal değil onlar. Kendin yapmalısın ama zeytinyağı bile markettekinden kullanmaman lazım, orjinalini bulman lazım. Zor yani

Canım 32de zaten ücretli izne ayrılıyorsun maddi bir kaybın olmaz ki

Çok küçükken rahat oluyor kuzum fileli bence özellikle bebek bakımı konusunda yalnız kalacak anneler için iyi olur gibime geliyor deneyimleyip göreceğiz

Yani otomatik girerim ayaklarım gider zaten ama bakışları hayal etim
Aman ne takıyosun milleti ayıp değil günah değil.
Benim düğünümde 3 hamile vardı gayet oynadılar,
Ben görümcemin nişanında 15 haftalık hamileydim kocam kayınvalidemler annemler kovalamaca oynadık gerçi ben girdim onlar tuttu oturttu

Uyumlu gidiyor bizimkiler maşallah kuzuya
Benimde 25i falan olabilir en geç bakalım saldım hayırlısı

U
Üzüldüm ya

İnşallah koca neneler otur otur dogurcan demez karnmda çok büyüdü yA

İnş Evet sana uzun kollu lazım olmaz pek yazın. Ankara'nın havasını çok iyi biliyorum. Ama kışın astronot mont kesin lazım olur sana, indirimde filan görürsen al bizim burası da Ankara gibi oluyor kışın, ben indirimde yakalayıp hemen almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…