- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #21.821
Ben Salı günü çalışabilir raporumu alıcam.kızlar çalışmak zor geliyor artık sırt ağrım bir yandan iş yoğunluğu bi yandan 37.kadar çalışırım dedim ama bayrama kadar çalışabilsem bari izni aktarmak için. daha bir sürü hazırlık yapılması lazım
Allah kolaylık versin canımCnm beni de çok yoruyor 32. Hafta dolunca ayrılmayı düşünüyorum bende biraz erken oluyor ama napayim
Heh çok güzel bir noktaya parmak basmissin aslında herkesin ihtiyacı farklı. Listeden gitmeyecegim ben o yüzden. Her şehrin havası farklı vs. Uzun kollu zıbın bile benim işimi gormez gibi mesela. Ee niye alayım diyorum öyle oluncaAynen canım herkes ihtiyacı kadar almalı. Ben bizim oturduğumuz yere göre hem yeteri kadar uzun kollu, hem yeteri kadar kısa kollu almak zorundayım mesela. Biz ormanın içinde dağ başında yaşıyoruz. Gündüz sıcak oluyor ama geceleri bahçede oturduğumuzda uzun kollu ve hatta bazen hırka alıyoruz yaz geceleri üzerimize. Evin üst katı güneşe maruz kaldığı için sıcak, evin alt katı klimalı gibi serin oluyor. Bir de ilk aylar sağlık ocağı, doktor kontrolüne çok gidiliyor 2-3 parça da dısarlık aldım bu yüzden. Denize yakın olduğumuz icin 15 günlükken baslarız gitmeye. Yine akşamları orda yemeğe filan kalıyoruz o zaman da serin oluyor. Gündüz için yedek, akşam için yedek almam lazım. Ona göre kıyafet ayarlamam gerekiyordu ve hepsini düşünerek aldım. Güney gibi sürekli sıcak bir yerde otursam ona göre alırdım, ya da doğu gibi yazların daha az yaşandığı yer olsa yine ona göre alırdım. O yüzden herkes bulunduğu konuma göre ayarlamalı alacaklarını.
Zor biraz. Yani görüyorum minicik şişeleri nette filan ya da aktarda fahiş fiyata satıyorlar ama asla orjinal değil onlar. Kendin yapmalısın ama zeytinyağı bile markettekinden kullanmaman lazım, orjinalini bulman lazım. Zor yaniŞu kantron yağı nerde bulabilrim bnde istiyorum
Canım 32de zaten ücretli izne ayrılıyorsun maddi bir kaybın olmaz kigünaydın kızlar. hafta başındayken çarşamba temizlik yaparım diyordum, haftasonu misafirlerim var. sonra çarşamba geldi ve ben tabii ki tüm gün yattım :) şimdi bir pişmanlık sardı ne ara yapıcam temizliği diye. Cuma akşam birlikte yapalım dedim eşime, tamam dedi, yırttım ordan :)
bir an önce izne ayrılmak istiyorum, çalışmaktan sıkıldım artık. daha 30. haftadayım. 37ye kadar bekleyeceğim. eşim şu an kursu ve sınavları bitirdi, iş arayışlarına başladı. denizciliğin handikapı eğer sürekli ailenle olmak istiyorsan maaşlar düşük oluyor, para kazanmak istiyorsan uzakyola gitmen lazım. ben en azından doğuma kadar yakınlarda bir yerde çalışsın istiyorum. inşallah istanbul ve çevresinde bir iş iş bulabilir de az çok kazanır, eve bir katkısı olur. yeni evliyiz, borç-harç, onun kurs masrafları vs derken, bir de üstüne hamilelik, iyice yordu vallahi. şu an çalışıyor olsaydı ne güzel 2 hafta sonra ayrılırdım diye düşünüyorum ama vardır her işte bir hayır. kesin erken ayrılsam daha da hareketsiz kalırım evde, bir de depresyona girerdim kesin. şimdi en azından işe gidip geliyorum da az çok bi hareket oluyor, iş arkadaşlarımı vs görüyorum, değişiklik oluyor.
Çok küçükken rahat oluyor kuzum fileli bence özellikle bebek bakımı konusunda yalnız kalacak anneler için iyi olur gibime geliyor deneyimleyip göreceğizAslında geniş olması sebebiyle leğen küvetten daha rahat yıkama konusunda. Annem kardeşimi leğende çok daha rahat yıkardı ama yeğenimi yıkaken küvette zorlanıyordu dar diye. Baktığın zaman ikisi de plastik zaten kaliteli plastik bir leğen de iş görür ama yine de elimiz küvete gidiyor
Kolaylıklar dilerim canımBen Salı günü çalışabilir raporumu alıcam.
37. Haftam da 11 hazirana geliyor inşallah Allah güç kuvvet verirse devam
Bugün 31+2Görüş günüSağlıkla gelsin insallah cnmm kaç haftaliksin
Ayda bir görünce iple çekiyorum napimAhaha bende görüş günü diyorum muayenelere, resmen hasretlik çekiyoruzmaşallah büyümüş bebiş kuzum
Aman ne takıyosun milleti ayıp değil günah değil.Yani otomatik girerim ayaklarım gider zatenama bakışları hayal etim
Uyumlu gidiyor bizimkilerBugün görüş günümüzdü 42 cm 1790 gr olmuş yavrumDoktorum bendeki panik halini görünce 39 da sezeryanla alalım dedi ama ben biraz daha bekleyelim belki normal doğuma ikna olurum diye düşünüyorum Bebiş doğum pozisyonundaymış Haziran sonu bekliyor doğumu
Annem sezaryen hemşiresi canım bu durumdan bahsedip çok tanıdık hatırlı kişilere yaptıklarını söyledi şok oldum o kadar faydalı bişeymiş kiYok ama şöyle bir video gördüm. Bunu talep edersek doktor ne der sizce
Sanırım gün olarak da aynılar. Şükür sayılı günler kaldıUyumlu gidiyor bizimkilermaşallah kuzuya
Benimde 25i falan olabilir en geç bakalım saldım hayırlısı
UZor biraz. Yani görüyorum minicik şişeleri nette filan ya da aktarda fahiş fiyata satıyorlar ama asla orjinal değil onlar. Kendin yapmalısın ama zeytinyağı bile markettekinden kullanmaman lazım, orjinalini bulman lazım. Zor yani
İnşallah koca neneler otur otur dogurcan demez karnmda çok büyüdü yAAman ne takıyosun milleti ayıp değil günah değil.
Benim düğünümde 3 hamile vardı gayet oynadılar,
Ben görümcemin nişanında 15 haftalık hamileydim kocam kayınvalidemler annemler kovalamaca oynadık gerçi ben girdim onlar tuttu oturttu
Oy maşallah canm aynıyız bnden bir gün öndesinBugün 31+2
Ayda bir görünce iple çekiyorum napimevet ben de görünce bi heyecanlandım yanaklar tombiş tombiş duruyor
Derler desinler bütün düğünün bulaşığını yıkasan hamilesin otur demezler ama boşver o yüzden keyfine bakİnşallah koca neneler otur otur dogurcan demez karnmda çok büyüdü yA
Evet 30+0da gittim bende 1820 gr 42 cm çıktıSanırım gün olarak da aynılar. Şükür sayılı günler kaldı
İnşHeh çok güzel bir noktaya parmak basmissin aslında herkesin ihtiyacı farklı. Listeden gitmeyecegim ben o yüzden. Her şehrin havası farklı vs. Uzun kollu zıbın bile benim işimi gormez gibi mesela. Ee niye alayım diyorum öyle oluncasende kendi ihtiyacini belirlemişsin ona göre yapıyorsun alışverişini güzel gunlerde kullanalım kuzum
Hepsini alacaksın diye bir şey yok ki kendine mantıklı gelen neyse onu al bu sadece listeTüm bunları almak için ufak çaplı bir servet yazmayı unutmuşlarYa bazı şeyler gerçekten alışveriş çılgınlığı ve çok gereksiz.
Bu haftalar da kusma vs tansiyona bağlıyorlar ya ondan dedimHiç ölmedim cnm o kadar yorgundum hastane gidip sıra bulmam gerekiyor du ama iki servis verirlermi vermezlermi diye gitmedim mecbur kalmadıkça acilede gitmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?