2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Geceliklerin kalitesi yerlerde en pahalısı da 5 para etmez olmuş niye oyle hepsi iç gösteriyor hiç anlamadım. Doğumdan sonra ne kadar küçülecegiz acaba ben 38 beden oversize kıyafetlerin içinde 10 tur atabiliyorum hala doğuma kadar giyerim bir de tulum aldım 38 beden bir bu kadar daha büyüse karnım sigarim gibi hala içine eşim gülmekten ölüyor ama tulumlu halime hep tulum giy diyor

Şöyle oluyor(yani bende öyle olmuştu) Ödem gidince küçülüyorsun ama büyüyen rahmin eski haline dönmesi biraz zaman aldığı için karnın büyük oluyor. Bu yüzden 1 ay kadar eski kıyafetlere sığmak zor. Emzirme işlemi çok kalori gerektirdiği için vücut çok çabuk yağ yakıyor. Süt olsun diye etrafını dinleyip çok yiyenler kilo alıyor, ama yemek yerine sıvı tüketenlerde hem daha çok süt oluyor, hem de yine fit bir görüntüye kısa sürede ulaşıyor. Yani normal beslenip, sıvıyı çok tüketirsen bol sütün ve zayıf bir görüntün olur hatta kilon eskiye göre azalır bile.

Süper açıklama oldu kafama oturdu bayağı. Doktorum ödem olabileceğini söyledi de ne zaman başlar bilmiyorum her yerim eski halinde kuzum benim.

Emzirme konusunda da o kadar haklısın ki şunu ye bunu ye diye fikirler gelebiliyor başkalarından. Hamileyken bile öyle. Geçen ay yemekteydik eşimin ailesinde. Az yedin toruna yarasın falan muhabbetleri oldu. Ölçüyü kaçırınca ne kadar rahatsız eden bir şişkinlik oluyor gebelikte. Ben bu kadar yiyorum dedim kalktım sofradan. 20 kg almanın bebeğe hiçbir faydası olmadığıni çok iyi anladım. Doktor söyler zaten herhalde çok iyi gidiyorsun deyip duruyor. İki haftaya muayenem var bakalım o zaman ne diyecek

O yüzden pijama değil de sanirim gecelik alacağım hastane için ya da evde. Şuan bile şort üstüne eşimin tisortlerini giyiyorum evde çünkü uzun pijama altı ile ben bile pişik olabilirim
Oh alttan püfür püfür hastanede gecelikle rahatsız olmadım ben ki asla gecelik insanı değilim
Evde Kayınvalidemler varken de şortla gezerim kayınpederim çok anlayışlıydı ben iyileşene kadar uğramadı hastanede bi kere gördü torununu beni o kadar hiç sıkıntı olmadı o yüzden

Eski kiloma hemen indim de göbeğimden kotlarım asla kapanmadı. 1 sene sonra falan eski kotların içine girebildim. O göbek olayı başka bir boyut gerçekten kilolu değilsin ama deforme şiş sarkık bir karın var

Bende gecelik insanı değilim kuzum ama sanki daha rahat ederim gibi gecelikle. Bizimkilerin durumu ne olur hiç bilmiyorum. Normalde anlayislilardir ama konu torun olunca kişilikleri değişiyor gibi geldi hal ve tavırlarından ilk torun heyecanına veriyorum şimdilik ama kış olsa hepimiz daha rahat ederdik gibi bebiş doğduktan sonra hastaneye gelin dedim ama yok yani illa orda olmak istiyorlar. Bir de doğuma gider gitmez o ameliyat kıyafetini mi giydiriyorlar yoksa bir süre kendi kıyafetimizle mi kaliyoruz bilen varsa söylesin ya

Yaaa annemin tabiri de seydi sıcakta beklemiş havası inmiş balon gibi oluyor derdi hamilelikten önce karın kasları göbek piercingi olan bana çok fazla bu

Mesela çiğ soğan ye çok süt yapıyor derler, oysa ki soğan yiyince cayır cayır yanıp çok su içtiğin için sütün artar ama onlar soğana bağlar gibi gibi

Odaya çıktıktan ilk emzirmeden sonra üstünü değiştirebiliyorsun ben sezaryenli ve spinalli olduğum için üstüme emzirme atleti incecik bir hırka geçirdim bacaklarımı örtüyle kapattım 5-6 saat öyle kaldım (altta hasta bezi oluyor sonrasında hemen depend taktım)
Hastane odası bunaltmadı kuzucum havadardı temmuzda doğurmama rağmen. Uyuşukluğum geçince kısa kollu geceliği giydim ertesi gün çekim geceliğimi giydim

Ya maalesef işte ben korse takmıştım kaynar sıcakta, daha çabuk toparladı ama tabi kurt döktüm resmen

Mesela çiğ soğan ye çok süt yapıyor derler, oysa ki soğan yiyince cayır cayır yanıp çok su içtiğin için sütün artar ama onlar soğana bağlar gibi gibi
Yaaa bir tane tanıdığımız çocuğu kocaman olana kadar emzirmiş bayağı bayağı her şeyi konuşuyormus çocuğu. Annesine soğan yediği için kızmış süt kokuyor diye o geldi aklıma

Benim daha nasıl doğum yapacagim belli değil, sezeryan olursa aklımda bulunsun sağol kuzum

Görümcem doğurmamış gibi sımsıkı anlattığına bakarsak bence sende çabuk sıkılaşırsın canımcım
Ay inşallah çatlaklar için pehlivan gibi geziyorum şuan için. O da olmazsa zaten belki dedigin gibi olur. Bizde de genetik herkes zayıf top top karinlarla doğuma girip çıktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…