- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #21.881
HD kalitede ruyalarin sebebi progesteron hormonuHiç rüya görmeyen birisiyim gebeyken alakasız rüyalar görüyorum. İki hamileliğimde de bunu gözlemledim. Tedavi olanlarda yada çok kayıp yaşayanlarda ekstra bir bilinçaltı korkusu var haklı olarak onun etkisidir bebeğin hareketleri düzenliyse azına çoğuna bakma canım kendine de eziyet etme Herşey yolunda şükür
Aynen sorunca beni de etiketler misin ?Yaa evet benimde titriyor resmen ve tuhafima gidiyor bende oglumda hic boyle bi hareket hatirlamiyorum bende doktora sormayi düşünüyordum valla
İnşallahPanik yapma kuzucum normal çok sık olursa sıkıntıymış bi kaç gün takip et bakalım benim tamamen geçti mesela
Ben de yaptırmadım oğlumda da yaptırmamıştımSuan 28 haftadaykm seker yüklemesi yapmak istemedim ama (2 kez dr degisti) dr lar mutlaka yapalım dediler düşünceniz nedir
Kız ne alaka otizm tövbe tövbeİnşallahtakip ediyorum kaç sefer oldu da karnıma bakmaya fırsat vermeden bitiyor
Aklıma otizm geldi tövbeler olsun yani niye geldi neden geldi o an yazdım zaten gruba
Umarım bir şey değildir
Geçen gece bende sıçrayarak uyandım baya kan ter içinde kalacak kadar gerçekçiydi evet bende görmüştümHD kalitede ruyalarin sebebi progesteron hormonubununla ilgili bir makale okumustum
Ben aynı rüyayı 3 saat sonra görüp tekrar uyanıyorumGeçen gece bende sıçrayarak uyandım baya kan ter içinde kalacak kadar gerçekçiydi evet bende görmüştüm
O kişinin kendi tercihine kalmış. Yaptıran da var yaptırmayan da. Benim doktorum yaptırmak istemezsen bir hafta evde ölçüm yap dedi. Ben öyle yaptımSuan 28 haftadaykm seker yüklemesi yapmak istemedim ama (2 kez dr degisti) dr lar mutlaka yapalım dediler düşünceniz nedir
Etmemişti benim ancak lohusalıkta uyku diye bişey var mı bilemedimBen aynı rüyayı 3 saat sonra görüp tekrar uyanıyorumLohusalıkta devam ediyor mu ki zaten uyku kalitesi düşecek inşallah rüyalar olmaz
Bu sefer daha güzel geçecek inanıyorum ben.Etmemişti benim ancak lohusalıkta uyku diye bişey var mı bilemedim
Dünyaya adapte olmaya çalışan bebe ev kalabalığı 2 saatte bir emzirme derken zombiye bağlıyor insan
Benim de dün akşam gördüğüm korku filmi gibiydiGeçen gece bende sıçrayarak uyandım baya kan ter içinde kalacak kadar gerçekçiydi evet bende görmüştüm
Çok faydalıysa neden tüm bebeklere yapılmıyor kiAnnem sezaryen hemşiresi canım bu durumdan bahsedip çok tanıdık hatırlı kişilere yaptıklarını söyledi şok oldum o kadar faydalı bişeymiş ki
Ben bazen gofret yerdim kana kana su içebileyim diye soğan da onun gibiymişMesela çiğ soğan ye çok süt yapıyor derler, oysa ki soğan yiyince cayır cayır yanıp çok su içtiğin için sütün artar ama onlar soğana bağlar gibi gibi
Ahaha evet benzer şeylerBen bazen gofret yerdim kana kana su içebileyim diye soğan da onun gibiymiş
Günlük 40 gram almış ki 30 gram bile çok iyi sayılıyor. Ultrason ölçümleri 3. aydan sonra doğru sonuç vermiyor, aşağı yukarı bir sonuç veriyor. Bence boşa canını sıkma,Kizlar merhaba ben haziran annelerinden geliyorum bebeğim bir haftada 280 gram almış ama karın cevresi bir buçuk hafta geride kilosu da bir hafta geride seker için de diyete diyete devam dedi karin cevresi geriliği benim çok canımı sıktı ayni sorunla karsilasaniniz var mi
İnşallah öyledir canim Teşekkür ederimGünlük 40 gram almış ki 30 gram bile çok iyi sayılıyor. Ultrason ölçümleri 3. aydan sonra doğru sonuç vermiyor, aşağı yukarı bir sonuç veriyor. Bence boşa canını sıkma,
Sorma valla birde alakasız şeyler. Rahat yok hiç bi şekilde dün midem yanmadı rüya görmedim bacağımın kramp acısıyla uyandım hala kas ağrısı çekiyorum öyle uzun sürdüBenim de dün akşam gördüğüm korku filmi gibiydiUyandım gezindim sonra başka korku filmine girdim uyuyunca. Ücretsiz sinema keyfimiz başlamış bulunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?