2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Suan 28 haftadaykm seker yüklemesi yapmak istemedim ama (2 kez dr degisti) dr lar mutlaka yapalım dediler düşünceniz nedir
25 yasindan büyük, ilk gebelik, tiroid ve obezite sorunu, ailede seker hastaligi gecmisi varsa mutlaka yaptirilmali. Ben bunlar olmasa dabyaptirirdim ama. Kimde gebelik sekeri cikacagi belli olmuyor. Ben obezim bende cikmadi 50 kilo arkadasimda cikti hem de cok yuksek 200lerde falan. Ileri haftalarda bebekte ani kalp durmasina neden oluyor. Ayrica bebek cok kilo alabilir. Suyun artacagi icin erken dogum olabilir. Bence yaptirmalisin. 75lik tarama yaptir geç tek seferde.

Ben aynı rüyayı 3 saat sonra görüp tekrar uyanıyorum Lohusalıkta devam ediyor mu ki zaten uyku kalitesi düşecek inşallah rüyalar olmaz
Benim annemin ileri seviye turkiş hurafeleri var lohusalikta ev türbeye dönebilir bu yuzden. Bi kere alkarısı için evi kırmızıya boyar gibi geliyo kesssinnn

Biz de bebek arabasını ikinci el aldık duşa kabinde leke çıkarıcı ve beyaz sabunla lifle yikicaz suyu alınca balkona getiririz dedik

Güle güle kullanın kuzucum

Ben seni ordan görmüştüm inşallah geçer canm yumurta muz kabak çekirdeği çok iyi geliyormuş

Doğru bu konuda haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…