- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #22.101
Bizimde burasi bir yağmurlu bir güneşli. Bu hafta başlayım dedim.Bende yıkıyım diyorum hava cok kötü ya güneş te mis gibi kururdu hep yağmurlu burası Şuan
Mecbur kalinca yapiyorsun kuzum. Benim de son 1 haftam cuma gunu dogum iznine cikmayi iple cekiyorum. Ben de cogunlukla ev islerini salladim simdiye kadar. Simdi bir badana boya halilari gondermekle ise baslamayi dusunuyorum. Ev hem bahar hem dogum temizligi acisindan ok olunca hastane cantasi hazirligi buzluk hazirligi falan o heyecanlardayim simdiBen siz çalışan anne adaylarına saygı duruşunda bulunuyorum her seferinde vallaben ev işini zor toparlıyorum bu dönem çalışsaydım düşünemiyorum yani yapamazdm
Benim bebek dönmeden önce öle hissediyordum dönünce yukarda hisetim artık hep özellikle 29 haftadaBizimde burasi bir yağmurlu bir güneşli. Bu hafta başlayım dedim.
Birde kızlar ben bebegin hareketlerini 2 gündür çok farklı bir yerde hissediyorum. Gobek dediğimin altında hissediyorum daha çok ve sanki vajina bölgemde hareket ediyor bebek. Bu normal mi? Agri filan yok ama garip bir his.
Benim bebis baş aşağı duruyordu. Sonra karar mi değiştirdi naptiBenim bebek dönmeden önce öle hissediyordum dönünce yukarda hisetim artık hep özellikle 29 haftada
Hepimizde ayni telaşeler. Ben de evde tamirat tadilat boya islemlerini bi bitirsem dogum hazirligina başlayacağım insallah. Hepimize kolay gelsin.Mecbur kalinca yapiyorsun kuzum. Benim de son 1 haftam cuma gunu dogum iznine cikmayi iple cekiyorum. Ben de cogunlukla ev islerini salladim simdiye kadar. Simdi bir badana boya halilari gondermekle ise baslamayi dusunuyorum. Ev hem bahar hem dogum temizligi acisindan ok olunca hastane cantasi hazirligi buzluk hazirligi falan o heyecanlardayim simdi
Canım ben direkt mustelanın setini aldım bebiş için. Masaj yağı, şampuan ve pişik kremi var set içinde.Kızlar bakım ürünlerini hiç almadım şampuan bişik yağ losyon siz aldiysaniz ne tercih etiniz
Ben doktorumun önerisiyle cocuk doktoruyla ön görüşmeye gittim. Hoca sebamed önerdi. Ondan aldim.Kızlar bakım ürünlerini hiç almadım şampuan bişik yağ losyon siz aldiysaniz ne tercih etiniz
Rabbim hayra getirsinKızlar yeni uyandım birkaç dk ya kadar rüyamda ikiz erkek bebek doğurduğumu gördüm hayırlara vesile olsun. Kuvöz ve erken doğum geçmişim yüzünden tüm rüyalarım bu yönde bebekleri küvöze almışlardıama iyilerdi
Robot için de önden yerdeki oyuncak ıvır zıvırları kaldırmak gerek. Bana o bile zor geliyo bu araÖyle valla benim robot var açıyorum o temizliyor ama diğer işleri yapana kadar canım çıkıyor
johnson's baby ürünlerini kullandım hem yağ hem şampuanKızlar bakım ürünlerini hiç almadım şampuan bişik yağ losyon siz aldiysaniz ne tercih etiniz
Bende mustela set aldım canimKızlar bakım ürünlerini hiç almadım şampuan bişik yağ losyon siz aldiysaniz ne tercih etiniz
Canım benim yegenlerim var iki tane erkek. Biri 4 diğeri 1 yaşında. İlk bebisi 3 aylıkken ikinci bebisi 40 i çıkınca sünnet ettirdi kardeşim. Çok rahat ve kolay geçmiş süreci. İki erkek kardeşim var onlarda erken erken oldular. Biri 3 aylık diğeri 1.5 yaşındaydi. Benimde oğlum olacak erkenden yaptırmayı düşünüyorum valla.Kızlar aranızda oğlu olup erken sünnet ettiren var mı acaba ne kadar zorlandınız oğlum en enfeksiyon kaptı antibiyotik verdiler doktor sünnet olması lazım demiş çocuk cerrahisine randevu aldık sanırım sünnete gerek yok desede biz sünnet ettirelim diyoruz Ağlicam yani korkuyorum ağlicak hepten korkucak bilinçlendi çünkü artık bizim aklımızda okul öncesi yaptırmak vardı hem o zaman acısa çağre olurum ilaçla vs diye şimdi acısa anlamasam diye kahroluyorum yanlış mı düşüncem kendi kendimi üzüyorum
Canım ben mustellanın 4 lü setini aldım.şampuan,vücut nemlendirici,yağı ve pişik kremiKızlar bakım ürünlerini hiç almadım şampuan bişik yağ losyon siz aldiysaniz ne tercih etiniz
Allah nasip ederse ben de erken düşünüyorumCanım benim yegenlerim var iki tane erkek. Biri 4 diğeri 1 yaşında. İlk bebisi 3 aylıkken ikinci bebisi 40 i çıkınca sünnet ettirdi kardeşim. Çok rahat ve kolay geçmiş süreci. İki erkek kardeşim var onlarda erken erken oldular. Biri 3 aylık diğeri 1.5 yaşındaydi. Benimde oğlum olacak erkenden yaptırmayı düşünüyorum valla.
Kızlar bir de son 20 gündür ben hiç kilo almadım 31+1 deyiz bugün.Hamileligimin başından beri 7 kg almışım. 57den 64 e. Görenler 4-5 aylık hamile sanıyorlar. Ekmek gibi şeyleri kestim çünkü midemi acayip yakıyor. Sabahları mutlaka yumurta ve meyve yiyorum. Ekmek hiç yok. Karbonhidratı da tahıl şeklinde alıyorum. Bebişin hareketleri güçlendiği için ufak kaldigini düşünmüyorum ama 14 ünde muayenem var iple çekiyorum o günü.
Bizde doğar doğmaz 7 gün geçtikten sonra yaparız dedik ama oğlum eve geldiğimiz gece sarıldıktan yoğun bakıma alındı ilk 1 haftam hastahanede geçti topuk kanı verdik ertesi gün çağırdılar bu seferde tiroidi 8 16 32 olarak çıktı 3ünde de hop bir daha hastahaneye gittik üzerine işitme Göz kalça testine gittik üzerine 2. Ay enfeksiyon kaptı hop ilaçlar derken 1.5 yaşına kadar böyle devam ettik bu süre içinde 1 kere hastahaneye bile yattı bağdemciği varmış meğersem 3 ayda bir antibiyotik kullandık hatta çevrem verme bünye kendini toparlasın dedi ama olmuyor düşün o hastahane döneminde 3 kere antibiyotik değiştirdi bağışıklık için ayrı iğne yedi 12 saatte bir eşim bu ayın 15ine randevu bakalım dedi sünnet için biz randevu almadan çocuk mikrop kaptı 3 yaşında şuan biliyorum çabuk iyileşicek 15 günde toparlıyor deniyor korkuyorum ya aşırı endişeliyim bu konuda endişem aslında sünnet değil enfeksiyon geçirip sünnet olacak olmasıCanım benim yegenlerim var iki tane erkek. Biri 4 diğeri 1 yaşında. İlk bebisi 3 aylıkken ikinci bebisi 40 i çıkınca sünnet ettirdi kardeşim. Çok rahat ve kolay geçmiş süreci. İki erkek kardeşim var onlarda erken erken oldular. Biri 3 aylık diğeri 1.5 yaşındaydi. Benimde oğlum olacak erkenden yaptırmayı düşünüyorum valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?