- 30 Kasım 2014
- 638
- 800
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #22.801
30. hafta n.ş.a. temmuzun 2. haftasına denk geliyor, belki sezeryansa ilk hafta olabilir.30. haftadaysanız Temmuzun ilk haftası nasıl doğum oluyor?
Acaba ben mi yanlış hesaplıyorum bende 29+ 2 deyim ama 22Temmuza denk geliyor.
Yoksa daha mı erken olacak ? Yanlış mı hesaplamışımYeni bir doğum tarihi şoku mu yükleniyor
Ay bende yanlış biliyorum sandım30. hafta n.ş.a. temmuzun 2. haftasına denk geliyor, belki sezeryansa ilk hafta olabilir.
tabii ki, her şey normal giderse, erken ya da geç gelmeye karar vermezse :) çünkü 40. haftayı da geçebiliyor bazen.Ay bende yanlış biliyorum sandımNormal düşünüyorsak eğer yine 22Temmuza göre düşünmeliyim heralde değil mi?
Maşallah sizeeee
Teşekkürler cancağızlarımAy çok tatlı olmuşsunmaşallah
Yaaaa bu senin tasarımın mıEki Görüntüle 3424531
Ben kendim PNG’den şöyle bir tasarım yaptım onu bastırdım ayağı da var ya masa arkasına yada masa ayağına koyucam beklediğimden güzel geldi hastane çıkışımız da geldi eksikleri siliyorum yavaştan son 8 kargo
Aldım valla dainanıyorum sana, alacaksın o makineleri
Hazır şablonları sevmedim çok alacalıydı pngde yıldız tutan ayıyı buldum arka planı ayrı bulup ikisini birleştirdim yazıyı ayrı yazdım böyle bişey ortaya çıktıYaaaa bu senin tasarımın mıama ama çok şirin yaa
Oh ne güzel canımkuaförse yazık ya, o da yoruluyordur tüm gün ayakta. benim bey bu aralar ev erkeği, neyseki az önce aradı beni, akşama yemek yapacağım yemek derdinden kurtuldun dedi, Allah razı olsun dedim
Ellerine sağlık canım. O benim de takıntımdır, hoş geldin yazsaydın ya diyecektim ama gerekli açıklama geldi sendenHazır şablonları sevmedim çok alacalıydı pngde yıldız tutan ayıyı buldum arka planı ayrı bulup ikisini birleştirdim yazıyı ayrı yazdım böyle bişey ortaya çıktı
Aramızda Türkçe öğretmenleri varsa biliyorum doğrusu Hoş geldin ama benim gözüme Hoşgeldin daha güzel görünüyor linç etmesinler
Ben de 31. Haftama girdim benim de 10 temmuz görünüyo canım30. haftadaysanız Temmuzun ilk haftası nasıl doğum oluyor?
Acaba ben mi yanlış hesaplıyorum bende 29+ 2 deyim ama 22Temmuza denk geliyor.
Yoksa daha mı erken olacak ? Yanlış mı hesaplamışımYeni bir doğum tarihi şoku mu yükleniyor
10 temmuz görünüyorsa 31 dolup, 32. haftaya girmiş olman lazım.Ben de 31. Haftama girdim benim de 10 temmuz görünüyo canım
Tek sevdiğim yazım yanlışı olabilirEllerine sağlık canım. O benim de takıntımdır, hoş geldin yazsaydın ya diyecektim ama gerekli açıklama geldi sendenKalplerimiz birmiş
Vallahi bilemedim sata göre öyle doktor da 32. Hafta raporumu ayın 20 sinde vercek10 temmuz görünüyorsa 31 dolup, 32. haftaya girmiş olman lazım.
Benim 3 ekim hesaplanan sata göre ve 9 temmuz görünüyor tahmini doğum. 32. haftadayım.Vallahi bilemedim sata göre öyle doktor da 32. Hafta raporumu ayın 20 sinde vercek
Aramızda 1 gün varmış doktor da öyle hesapladı canım ondan dedim senin ultrasonda da mı öyle haftan canımBenim 3 ekim hesaplanan sata göre ve 9 temmuz görünüyor tahmini doğum. 32. haftadayım.
Benim sat 26 Eylül 7 mayısta 32+0 oldumVallahi bilemedim sata göre öyle doktor da 32. Hafta raporumu ayın 20 sinde vercek
Evet ben sat bilmiyorum o yüzden ultrason hesabı bu. Sanırım izin icin 32 haftayı doldurmak gerekiyor, senin haftaya çarşamba doluyor hesaba göre.Aramızda 1 gün varmış doktor da öyle hesapladı canım ondan dedim senin ultrasonda da mı öyle haftan canım
Aynen öyle canım o da o yüzden demek bana 19 u dedi pazar olduğu için de 20sinde vercek şimdi anladımEvet ben sat bilmiyorum o yüzden ultrason hesabı bu. Sanırım izin icin 32 haftayı doldurmak gerekiyor, senin haftaya çarşamba doluyor hesaba göre.
11 kusur. CanimCrp kaç çıkmış sizde bende de yüksek çıkmış ama çok fazla değil.
Benim de 15 inde 32+0 oluyo canım senden 1 hafta geriden geliyorumBenim sat 26 Eylül 7 mayısta 32+0 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?