2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Evet ben sat bilmiyorum o yüzden ultrason hesabı bu. Sanırım izin icin 32 haftayı doldurmak gerekiyor, senin haftaya çarşamba doluyor hesaba göre.
yaa izin için 32+1de gitmek lazımmış evet, ben de bugün IK ile görüştüm. ama benim 32+1 ctesi gününe geliyor, ondan ötürü cuma gidin dedi bizim IKdaki kız. +1,-1 gitsem ne olacak ki, değişik değişik uygulamalar. bazen anlamlandıramıyorum.

Sen beni gör 29+5 +11 kg
biraz öyle yağıyorum dün geceden beri
Ama canım aşırı avut çukur çekiyor

Ben 31 haftadaysan benim doktor 32 göstermişti rapor aldım
Doktora bağlı canım isterse yapar

O nerden çıktı ya
32+1 değil canım 32+0
Herkesin kafası niye karışıyo anlamıyorum 32de çalışamaz/çalışabilir, 37+0da çalışamaz raporu alınır

Seninki doğru tam 40 haftaya denk benim de 40 hafta 19 Temmuz. Ama doktor 38 e varalım alırız dedi

Bu adam benim satı mı yanlış kaydetti acaba ya ben sorayım ozaman 15inde hafta bitmesin de
Bak benim çalışabilir raporunun ekranını atayım
Başlama tarihi 05.07.24 yani 32+0
İzin başlama tarihi 11.06.24 37+0
Tahmini bebiş doğum tarihi de tam 40+0

Eklentiler

• IMG_3146.webp
    38 KB · Görüntüleme: 44
O nerden çıktı ya
32+1 değil canım 32+0
Herkesin kafası niye karışıyo anlamıyorum 32de çalışamaz/çalışabilir, 37+0da çalışamaz raporu alınır
Valla IKcı ne derse onu yapıyorum, zaten benim cuma olduğu için 32+0'a denk geliyor. Kendi işi sonuçta, biliyordur herhalde
Ben 31 haftadaysan benim doktor 32 göstermişti rapor aldım
Doktora bağlı canım isterse yapar
yapmadı hain doktor, beni çok görmek istediyse demek :)

Valla IKcı ne derse onu yapıyorum, zaten benim cuma olduğu için 32+0'a denk geliyor. Kendi işi sonuçta, biliyordur herhalde

yapmadı hain doktor, beni çok görmek istediyse demek :)
32+1i yanlış biliyor ama
Öyle bişey yok aksine 32de çalışabilir çalışamaz almadığın geciktirdiğin hergün analık ödeneğinden düşer

Randevu yok ama
Dr yokmus 32+0 da
32+3 e aldım
Kesilecek o zaman
Onceki gune alsam nasil olur acaba
Kötü denk gelmişte kontrol süren bitiyor mu muayaneyse başka doktora al yada asistanıyla görüş istersen uzaktan da çok güzel hallediyorlar işlerine gelince

Kızlar biraz önce iki kere çok değişik bir şey oldu sanki bebek içimde çırpınıyormuş gibi hareket etti korktum değişik geldi çok. Var mı yaşayan aranızda sanki elleri kolları ayaklarıyla aynı anda tepiniyormus gibi biraz tedirgin oldum. Normal hareketleri devam ediyor. Ama biraz korkuttu karnım da sanki titredi baya bi. Buarada B BirNBirE L Lafavosk sordum bugün hocaya kasılmaları çok sık oluyor sabaha kadar oldu dedim o da öyle olsaydı şimdiye doğurmuş olurdun öyle olmaz dedi. Kaşıklara doğru basınç hissi de olacakmış öyle oluyorsa sıkıntı dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…