- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #22.821
Tamam raporunu 32+0da yazması gerekiyor kuzucumBenim de 15 inde 32+0 oluyo canım senden 1 hafta geriden geliyorum
Niye benim hain doktor öyle yaptıTamam raporunu 32+0da yazması gerekiyor kuzucum
yaa izin için 32+1de gitmek lazımmış evet, ben de bugün IK ile görüştüm. ama benim 32+1 ctesi gününe geliyor, ondan ötürü cuma gidin dedi bizim IKdaki kız. +1,-1 gitsem ne olacak ki, değişik değişik uygulamalar. bazen anlamlandıramıyorum.Evet ben sat bilmiyorum o yüzden ultrason hesabı bu. Sanırım izin icin 32 haftayı doldurmak gerekiyor, senin haftaya çarşamba doluyor hesaba göre.
Sen beni gör 29+5 +11 kgBen de çok iyi gidiyordum ama, erken doğum tehtidinden sonra hareketleri kısıtladım. Görünüşte kollarım bacaklarım aynı, şimdi aile hekiminden çıktım 9 kilo 31+1Nereye aldım bu kiloyu hiç bir fikrim yok.
biraz öyle yağıyorum dün geceden beriBu haftalarda diyet yapmak cok zor canim iştah hep açık.
Sadece seni uzun süre tok tutabilecek seyler tüketebilirsin avokado yulaf yumurta ceviz muz kefir vs hem bebise kilo aldirir bunlar. Ekmeksiz karbonhidratsiz tatlisiz devam edebilirsen iyi kurtabilirsin
Ben 31 haftadaysan benim doktor 32 göstermişti rapor aldımyaa izin için 32+1de gitmek lazımmış evet, ben de bugün IK ile görüştüm. ama benim 32+1 ctesi gününe geliyor, ondan ötürü cuma gidin dedi bizim IKdaki kız. +1,-1 gitsem ne olacak ki, değişik değişik uygulamalar. bazen anlamlandıramıyorum.
Canım tamam da 32de çalışabilir yada çalışamaz almazsan analık ödeneğinden düşüyorNiye benim hain doktor öyle yaptıneyse artık zaten ayın 18 ine kadar çalışıcam patron yurtdışına gidicek tamamlim dedim ben de o haftayı
O nerden çıktı yayaa izin için 32+1de gitmek lazımmış evet, ben de bugün IK ile görüştüm. ama benim 32+1 ctesi gününe geliyor, ondan ötürü cuma gidin dedi bizim IKdaki kız. +1,-1 gitsem ne olacak ki, değişik değişik uygulamalar. bazen anlamlandıramıyorum.
Bu adam benim satı mı yanlış kaydetti acaba ya ben sorayım ozaman 15inde hafta bitmesin deCanım tamam da 32de çalışabilir yada çalışamaz almazsan analık ödeneğinden düşüyorkar değil yani
Seninki doğru tam 40 haftaya denk benim de 40 hafta 19 Temmuz. Ama doktor 38 e varalım alırız dedi30. haftadaysanız Temmuzun ilk haftası nasıl doğum oluyor?
Acaba ben mi yanlış hesaplıyorum bende 29+ 2 deyim ama 22Temmuza denk geliyor.
Yoksa daha mı erken olacak ? Yanlış mı hesaplamışımYeni bir doğum tarihi şoku mu yükleniyor
Valla IKcı ne derse onu yapıyorum, zaten benim cuma olduğu için 32+0'a denk geliyor. Kendi işi sonuçta, biliyordur herhaldeO nerden çıktı ya
32+1 değil canım 32+0
Herkesin kafası niye karışıyo anlamıyorum 32de çalışamaz/çalışabilir, 37+0da çalışamaz raporu alınır
yapmadı hain doktor, beni çok görmek istediyse demek :)Ben 31 haftadaysan benim doktor 32 göstermişti rapor aldım
Doktora bağlı canım isterse yapar
32+1i yanlış biliyor amaValla IKcı ne derse onu yapıyorum, zaten benim cuma olduğu için 32+0'a denk geliyor. Kendi işi sonuçta, biliyordur herhalde
yapmadı hain doktor, beni çok görmek istediyse demek :)
Randevu yok ama32+1i yanlış biliyor ama
Öyle bişey yok aksine 32de çalışabilir çalışamaz almadığın geciktirdiğin hergün analık ödeneğinden düşer
Kötü denk gelmişte kontrol süren bitiyor mu muayaneyse başka doktora al yada asistanıyla görüş istersen uzaktan da çok güzel hallediyorlar işlerine gelinceRandevu yok ama
Dr yokmus 32+0 da
32+3 e aldım
Kesilecek o zaman
Onceki gune alsam nasil olur acaba
başka doktor da yazar ya, illa kendi doktoruna görünmek zorunda değilsin, 2 hafta sonra da normal muayeneye gidersin zaten.Randevu yok ama
Dr yokmus 32+0 da
32+3 e aldım
Kesilecek o zaman
Onceki gune alsam nasil olur acaba
Bitiyor evet israrla gelmen lazim dediKötü denk gelmişte kontrol süren bitiyor mu muayaneyse başka doktora al yada asistanıyla görüş istersen uzaktan da çok güzel hallediyorlar işlerine gelince
Bosbosuna 2 kere muayne parasi bayilcambaşka doktor da yazar ya, illa kendi doktoruna görünmek zorunda değilsin, 2 hafta sonra da normal muayeneye gidersin zaten.
Evet çıkarıyorlar kuzum benimkinide doktor değil asistanı halletti zaten en son kaşe imza yapıyor onu da yapar telefonla bile halledersin.Bitiyor evet israrla gelmen lazim dedi
Halbuki muhasebeci gerek yok
Sekretere soylersin cikarir dedi
Ya dönüp donup gel dedi bideEvet çıkarıyorlar kuzum benimkinide doktor değil asistanı halletti zaten en son kaşe imza yapıyor onu da yapar telefonla bile halledersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?