2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
evett değişik bi alışveriş olmuş. maşinga ne ola ki? aratınca kuzine görselleri çıktı.
Eş anlamlısı kuzine canım Ya gezerken o soba çarptı gözüme ve kısın icinde ve üstünde neler yapabileceğimi hayal ettim, sobacıyla anlaşıp çıkmış buldum kendimi Çok şık bir şey yaa Ama bugün niyetliyim o makinalar da alınacak.

inanıyorum sana, alacaksın o makineleri

Tsh hariç hepsi iyi Değerlerin gebelikte firettinin düşmesi beklenir düşmezse sıkıntı denir demir bağlamada yüksek olması gerekir kanın yüksek olması iyi ama Tsh düşük onun için doktora gitmen lazım

ödem var mı belli değil ama ben de bu sabah tartıldım 14 kilo almışım kilo fırladı gitti 74 oldu :) 29. hafta daha bu arada
Var var ister istemez vücut su tutuyo doğumdan sonra hemen 8 kilo gidince anlayacaksın yinede kontrollü gitmek lazım tabi herşeye ödem diyemeyiz

benimki de başlarda özene bezene masaj yapıyordu yağlarla filan, şimdi 2 dk masaj yapıyor sonra yoruldum diyor hain tombik, bazen de bilerek sert yapıyor masajı ben bırak diyeyim diye
Sizin yine yapıyo benimki hiç yapmadı tersine ayağında platin var ağrısı olunca ben yapıyorumarada laf sokuyorum ama kuaför akşama kadar ayakta geç geliyo kıyamıyorum

Haftaya randevum var değerleri soracagim. Tsh çok sınırda çıkmış ama bilemedim bu zamana kadar hep iyiymiş

Aaa yeni doğan minik kuzenimin oğlu çok yakışıklı olurlar

Kızlar merhaba . Bende 30.haftama gittim. Temmuzun ilk haftası dogum olucak . Aranızda izmirde ozel hastanede gebelik takibi yaptıran varmi ?
Doğum fiyatları aşırı derecede uçmuş durumda. Başka hastane arayisindayim

Bn yine yeni eve geldim kızlar çok sıcak değil hani kavurucu ama bu bile yeti bitim bitim şimdi yine ev makina temizlik yemek sonra oglusumu traşa götürm günüm 6 da bitiyor buna rağmen uyuyamıyorum zombi gibi etrafta

Benimde cok dusuk cikmis
Crp de cok yuksek
Bi sikayetimde yok engeksiyonla ilgili
İlacimida kullaniyodum demir icin ustelik
Uzuldum

Ne kadar dediler bende sormadım henüz doğum ücretini bende ankaradayim. Geçen sene medicalpark 17k demişti bu sene bakalım ne kadar olmuş iki katına çıkmıştır belki de

30. haftadaysanız Temmuzun ilk haftası nasıl doğum oluyor?
Acaba ben mi yanlış hesaplıyorum bende 29+ 2 deyim ama 22Temmuza denk geliyor.
Yoksa daha mı erken olacak ? Yanlış mı hesaplamışım Yeni bir doğum tarihi şoku mu yükleniyor

Sizin yine yapıyo benimki hiç yapmadı tersine ayağında platin var ağrısı olunca ben yapıyorumarada laf sokuyorum ama kuaför akşama kadar ayakta geç geliyo kıyamıyorum
kuaförse yazık ya, o da yoruluyordur tüm gün ayakta. benim bey bu aralar ev erkeği, neyseki az önce aradı beni, akşama yemek yapacağım yemek derdinden kurtuldun dedi, Allah razı olsun dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…