- 30 Kasım 2014
- 638
- 800
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #22.781
evett değişik bi alışveriş olmuş. maşinga ne ola ki? aratınca kuzine görselleri çıktı.Çamaşır, kurutma makinası almaya çıkıp hiç hesapta yokken maşinga soba almayı nasıl başardım bilmiyorum
Eş anlamlısı kuzine canımevett değişik bi alışveriş olmuş. maşinga ne ola ki? aratınca kuzine görselleri çıktı.
inanıyorum sana, alacaksın o makineleriEş anlamlısı kuzine canımYa gezerken o soba çarptı gözüme ve kısın icinde ve üstünde neler yapabileceğimi hayal ettim, sobacıyla anlaşıp çıkmış buldum kendimi Çok şık bir şey yaa Ama bugün niyetliyim o makinalar da alınacak.
Doğumdan sonra kız şişko az ye sağlıklı beslen o göbek ne diyince küsmek yok ama şimdi motivasyon daha sonra zorbalamaya dönüşcekIşte aradığım motivasyon keske doktorlar da ayni seyi soylese
Tsh hariç hepsi iyi Değerlerin gebelikte firettinin düşmesi beklenir düşmezse sıkıntı denir demir bağlamada yüksek olması gerekir kanın yüksek olması iyi ama Tsh düşük onun için doktora gitmen lazımKızlar kan değerlerim biraz absürt çıktı. Bu sekilde olan var mı? Sanırım kansızlık başlamış doktoruma soracagim ama ilk defa Serbest T4 düşüklüğü çıkmış. Alt sınıra cok yakın ama önemli mi acaba
Var var ister istemez vücut su tutuyo doğumdan sonra hemen 8 kilo gidince anlayacaksın yinede kontrollü gitmek lazım tabi herşeye ödem diyemeyizödem var mı belli değil ama ben de bu sabah tartıldım 14 kilo almışım kilo fırladı gitti 74 oldu :) 29. hafta daha bu arada
Sizin yine yapıyo benimki hiç yapmadı tersine ayağında platin var ağrısı olunca ben yapıyorumbenimki de başlarda özene bezene masaj yapıyordu yağlarla filan, şimdi 2 dk masaj yapıyor sonra yoruldum diyor hain tombik, bazen de bilerek sert yapıyor masajı ben bırak diyeyim diye
Haftaya randevum var değerleri soracagim. Tsh çok sınırda çıkmış ama bilemedim bu zamana kadar hep iyiymişTsh hariç hepsi iyi Değerlerin gebelikte firettinin düşmesi beklenir düşmezse sıkıntı denir demir bağlamada yüksek olması gerekir kanın yüksek olması iyi ama Tsh düşük onun için doktora gitmen lazım
Aaa yeni doğan minik kuzenimin oğlu çok yakışıklı olurlarEki Görüntüle 3424531
Ben kendim PNG’den şöyle bir tasarım yaptım onu bastırdım ayağı da var ya masa arkasına yada masa ayağına koyucam beklediğimden güzel geldi hastane çıkışımız da geldi eksikleri siliyorum yavaştan son 8 kargo
Benimde cok dusuk cikmisbenim kan değerlerim de çok düşük çıktı bu kez, doktor vitaminleri, takviyeleri kullanıp kullanmadığımı sordu. tekrar başladım ben de. doğum zaten kanlı geçiyor, o sebeple kan değerlerin önemli demişti. konuş kesinlikle doktorunla, ihmal etme.
Ne kadar dediler bende sormadım henüz doğum ücretini bende ankaradayim. Geçen sene medicalpark 17k demişti bu sene bakalım ne kadar olmuş iki katına çıkmıştır belki deKızlar merhaba . Bende 30.haftama gittim. Temmuzun ilk haftası dogum olucak . Aranızda izmirde ozel hastanede gebelik takibi yaptıran varmi ?
Doğum fiyatları aşırı derecede uçmuş durumda. Başka hastane arayisindayim
Crp kaç çıkmış sizde bende de yüksek çıkmış ama çok fazla değil.Benimde cok dusuk cikmis
Crp de cok yuksek
Bi sikayetimde yok engeksiyonla ilgili
İlacimida kullaniyodum demir icin ustelik
Uzuldum
30. haftadaysanız Temmuzun ilk haftası nasıl doğum oluyor?Kızlar merhaba . Bende 30.haftama gittim. Temmuzun ilk haftası dogum olucak . Aranızda izmirde ozel hastanede gebelik takibi yaptıran varmi ?
Doğum fiyatları aşırı derecede uçmuş durumda. Başka hastane arayisindayim
kuaförse yazık ya, o da yoruluyordur tüm gün ayakta. benim bey bu aralar ev erkeği, neyseki az önce aradı beni, akşama yemek yapacağım yemek derdinden kurtuldun dedi, Allah razı olsun dedimSizin yine yapıyo benimki hiç yapmadı tersine ayağında platin var ağrısı olunca ben yapıyorumarada laf sokuyorum ama kuaför akşama kadar ayakta geç geliyo kıyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?