- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #23.301
Bnde dün etiketleri renkleri ayirdim bugün yikiyacm insallahBu hafta doğum çantasını hazırlamam gerek artık. Yarın 32 hafta dolup 33. haftadan gün alıyorum. Doğuma giderken makyajımı yapıp, oje sürmüştüm. Anestezi doktorum kızmıştı bana parmaklarındaki morarmayı nasıl göreceğim demişti, eşim görse uyarırdı o da heyecandan farketmemiş. Doğuma ojeli gitmeyin kızlarHemşirelerden aseton bulup çıkardıydık ojeleri. Bir de anestezi alma durumunuz olursa nescafe lazım oluyor. Anesteziden sonra baş ağrısı olabiliyor, bunun için de doktor nescafe öneriyor. Ben çantaya sade nescafe poşetleri de atacağım, üçü bir aradalar zararlı biliyorsunuz. Bu hafta doğum katına çıkıp ebelerle de konusacağım, bazı şeyleri hastane karşılıyor çünkü, gereksiz şeyler almayayım diye.
Bnde dün etiketleri renkleri ayirdim bugün yikiyacm insallahBu hafta doğum çantasını hazırlamam gerek artık. Yarın 32 hafta dolup 33. haftadan gün alıyorum. Doğuma giderken makyajımı yapıp, oje sürmüştüm. Anestezi doktorum kızmıştı bana parmaklarındaki morarmayı nasıl göreceğim demişti, eşim görse uyarırdı o da heyecandan farketmemiş. Doğuma ojeli gitmeyin kızlarHemşirelerden aseton bulup çıkardıydık ojeleri. Bir de anestezi alma durumunuz olursa nescafe lazım oluyor. Anesteziden sonra baş ağrısı olabiliyor, bunun için de doktor nescafe öneriyor. Ben çantaya sade nescafe poşetleri de atacağım, üçü bir aradalar zararlı biliyorsunuz. Bu hafta doğum katına çıkıp ebelerle de konusacağım, bazı şeyleri hastane karşılıyor çünkü, gereksiz şeyler almayayım diye.
Hıçkırı nasıl anlyon cnmBenim minnoşu sabahlari hep hıçkırık tutuyor yaa kıyamam dün yine bu saatlerde hıçkırıyordu 10 dk falan sürmüştür az buz da degilsimdi yine başladı
Karnım duzenli ve ritmik sekilde pıt pıt atıyor canım hareketleri kadar sert degil ve yeri değişmiyor. Oglumda cok hıçkırırdı ondan tecrubeliyimHıçkırı nasıl anlyon cnm
Ay kolay gelsin canimcim bende ütüye baslayacagim bugun yıkama işini bitirdimGünaydın kızlar
Ben de ya Allah bismillah deyip başlıyorum
Teşekkür ederim caniimm sana da kolay gelsinAy kolay gelsin canimcim bende ütüye baslayacagim bugun yıkama işini bitirdim
Benimki geçen öyle uzun süre hıçkırdı sonra sinirlendi galiba arkasından tekme savurdu banaBenim minnoşu sabahlari hep hıçkırık tutuyor yaa kıyamam dün yine bu saatlerde hıçkırıyordu 10 dk falan sürmüştür az buz da degilsimdi yine başladı
Cok haklııı ne o öyle ici dışına çıkıyor bebelerın hık hıkBenimki geçen öyle uzun süre hıçkırdı sonra sinirlendi galiba arkasından tekme savurdu bana
Bnde dün etiketleri renkleri ayirdim bugün yikiyacm insallahbenimde yarın 32+6
Kolay gelsin kızlar,en tatlı hazırlıklar bunlarGünaydın kızlar
Ben de ya Allah bismillah deyip başlıyorum
Vallahi yaCok haklııı ne o öyle ici dışına çıkıyor bebelerın hık hık
Ben ojeli makyajlı gittim çünkü doğuracağımı bilmiyordum rakı beyazı gibiydi şeffaf duruyordu sildirmedilerBu hafta doğum çantasını hazırlamam gerek artık. Yarın 32 hafta dolup 33. haftadan gün alıyorum. Doğuma giderken makyajımı yapıp, oje sürmüştüm. Anestezi doktorum kızmıştı bana tırnaklardaki morarmayı nasıl göreceğim demişti, eşim görse uyarırdı o da heyecandan farketmemiş. Doğuma ojeli gitmeyin kızlarHemşirelerden aseton bulup çıkardıydık ojeleri. Bir de anestezi alma durumunuz olursa nescafe lazım oluyor. Anesteziden sonra baş ağrısı olabiliyor, bunun için de doktor nescafe öneriyor. Ben çantaya sade nescafe poşetleri de atacağım, üçü bir aradalar zararlı biliyorsunuz. Bu hafta doğum katına çıkıp ebelerle de konusacağım, bazı şeyleri hastane karşılıyor çünkü, gereksiz şeyler almayayım diye.
Bi yandan kiracılar çıkmadı onları bekliyorum taşınmak için evi de toplamaya başlıcam dahaBen de haftaya anca elbiselerini yıkar ütülerim bi çantaya koyarım daha küveti yok sabunları falan yok onları da alayım çantasını da ayarlim
Kardeşime gönderdim o bu hafta içi yıkayıp ütüleyip geri getirecek elbiseleriniBen de haftaya anca elbiselerini yıkar ütülerim bi çantaya koyarım daha küveti yok sabunları falan yok onları da alayım çantasını da ayarlim
Ya artık hazırlamaya çalış, 34.haftaya giriyorsun bak. Hiç değilse pijamanı ve hastane çıkışlarını at çantaya, ne olur ne olmazBen ojeli makyajlı gittim çünkü doğuracağımı bilmiyordum rakı beyazı gibiydi şeffaf duruyordu sildirmediler
Yazın doğurmuş biri olarak naçizane tavsiyem soğuk kahve ve kola. 2 tane black roast ve bi tane kolayla tertemiz geçirdim süreci o an sıcak hiç bişeye tahammülüm yoktu
Ben yarın 33+0 arkadaşım ama hangi çanta nerde hiç bişey yok djdjjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?