2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Bu hafta doğum çantasını hazırlamam gerek artık. Yarın 32 hafta dolup 33. haftadan gün alıyorum. Doğuma giderken makyajımı yapıp, oje sürmüştüm. Anestezi doktorum kızmıştı bana tırnaklardaki morarmayı nasıl göreceğim demişti, eşim görse uyarırdı o da heyecandan farketmemiş. Doğuma ojeli gitmeyin kızlar Hemşirelerden aseton bulup çıkardıydık ojeleri. Bir de anestezi alma durumunuz olursa nescafe lazım oluyor. Anesteziden sonra baş ağrısı olabiliyor, bunun için de doktor nescafe öneriyor. Ben çantaya sade nescafe poşetleri de atacağım, üçü bir aradalar zararlı biliyorsunuz. Bu hafta doğum katına çıkıp ebelerle de konusacağım, bazı şeyleri hastane karşılıyor çünkü, gereksiz şeyler almayayım diye.

Bnde dün etiketleri renkleri ayirdim bugün yikiyacm insallah benimde yarın 32+6

Bnde dün etiketleri renkleri ayirdim bugün yikiyacm insallah benimde yarın 32+6

Ben ojeli makyajlı gittim çünkü doğuracağımı bilmiyordum rakı beyazı gibiydi şeffaf duruyordu sildirmediler
Yazın doğurmuş biri olarak naçizane tavsiyem soğuk kahve ve kola. 2 tane black roast ve bi tane kolayla tertemiz geçirdim süreci o an sıcak hiç bişeye tahammülüm yoktu
Ben yarın 33+0 arkadaşım ama hangi çanta nerde hiç bişey yok djdjjd

Ben de haftaya anca elbiselerini yıkar ütülerim bi çantaya koyarım daha küveti yok sabunları falan yok onları da alayım çantasını da ayarlim
Kardeşime gönderdim o bu hafta içi yıkayıp ütüleyip geri getirecek elbiselerini
De kargodakileri bekliyorum emzirme sütyeni bugün geldi pijama yakımı da gelirse tamam gibiyim

Ya artık hazırlamaya çalış, 34.haftaya giriyorsun bak. Hiç değilse pijamanı ve hastane çıkışlarını at çantaya, ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…