- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #23.321
Mağaradan çıkmış gibi ikimizi de yeşil örtülere sararlar donsuz monsuz gezeriz artıkYa artık hazırlamaya çalış, 34.haftaya giriyorsun bak. Hiç değilse pijamanı ve hastane çıkışlarını at çantaya, ne olur ne olmaz
Yıkama işi düşündüğümden daha az zaman aldı ya ütüleme de. Zaten her şey o kadar minicik ki dolabın içinde bile kayboldular.Ya artık hazırlamaya çalış, 34.haftaya giriyorsun bak. Hiç değilse pijamanı ve hastane çıkışlarını at çantaya, ne olur ne olmaz
Değerlerim normal sadece çok az yüksek mesela 4,47-5,5 gibi buna ilaç bile vermiyorlar tüm değerler normal iken nodul tespit edildi oysaki hiç bir belirti yoktu memem için dr a gidince meme endokrin cerrahi olduğu için geldiğin için birde troidi nodulu bakalım dedi ve bakınca çıktıTiroidin yüksek mi düşük mü ?
Ben Allah’a havale ettim kendinisini asla düzelmiyor aşırı düşük 0 diyebilirim çok şükür 33. Haftaya giricem yarın
Banada zehirli guatr teşhisi konuldu ancak doğumdan sonra asıl tedavi başlayacak.
Gebeligin başlarında cok yedim ben canim ilk 3 ay icindeydim sanırım sonra canim istememeye basladi bıraktım bi sorun yaşamadım ama bu aylarda duzenli yemedigin sürece birsey olmaz bence arada bir iki tane ye şifa olsunkızzlaaarr iyi haftalar. aranızda söylemesi ayıp, hurma tüketen var mı? ya benim bugün canım çok istedi. biraz abarttım galiba, 4 tane yedim. şuan pişmanlık yaşıyorum. rahim açılması falan diyorlar. ufacık hurma, yediğimiz şey rahim açılması yapar mı ya? gebelik boyunca bunun harici toplasanız 2/3 kere tüketmişimdir. bugün sadece çok canım istedi engelleyemedim kendimi
Ben züberin topçiklerini yiyorum valla canim onlarda da hurma varkızzlaaarr iyi haftalar. aranızda söylemesi ayıp, hurma tüketen var mı? ya benim bugün canım çok istedi. biraz abarttım galiba, 4 tane yedim. şuan pişmanlık yaşıyorum. rahim açılması falan diyorlar. ufacık hurma, yediğimiz şey rahim açılması yapar mı ya? gebelik boyunca bunun harici toplasanız 2/3 kere tüketmişimdir. bugün sadece çok canım istedi engelleyemedim kendimi
İnşallah sonucun tertemiz çıksın gerisi problem değil bizdede tiroid ırsi ananem ameliyat oldu yıllar önce hiç bir sıkıntı yok çok şükür annem ilaç kullanıyor ömür boyu kullanacak onlarda yavaş çalışıyor bende tam tersiDeğerlerim normal sadece çok az yüksek mesela 4,47-5,5 gibi buna ilaç bile vermiyorlar tüm değerler normal iken nodul tespit edildi oysaki hiç bir belirti yoktu memem için dr a gidince meme endokrin cerrahi olduğu için geldiğin için birde troidi nodulu bakalım dedi ve bakınca çıktı
4 tane hurmanın rahim açıcı etkisi olacağını düşünmüyorum düzenli hergün tüketsen neyse canım. Dert etme kendinekızzlaaarr iyi haftalar. aranızda söylemesi ayıp, hurma tüketen var mı? ya benim bugün canım çok istedi. biraz abarttım galiba, 4 tane yedim. şuan pişmanlık yaşıyorum. rahim açılması falan diyorlar. ufacık hurma, yediğimiz şey rahim açılması yapar mı ya? gebelik boyunca bunun harici toplasanız 2/3 kere tüketmişimdir. bugün sadece çok canım istedi engelleyemedim kendimi
Yok kız o kadarla yapmaz bence. Bende geçen gün ananas yedim o da aynı etkiyi gösteriyormuş. Doğuma yakın abartabiliriz hattakızzlaaarr iyi haftalar. aranızda söylemesi ayıp, hurma tüketen var mı? ya benim bugün canım çok istedi. biraz abarttım galiba, 4 tane yedim. şuan pişmanlık yaşıyorum. rahim açılması falan diyorlar. ufacık hurma, yediğimiz şey rahim açılması yapar mı ya? gebelik boyunca bunun harici toplasanız 2/3 kere tüketmişimdir. bugün sadece çok canım istedi engelleyemedim kendimi
Bnde hiç yok bel ağrısı ama karın ağrım durdundan beri hareket etmiyi o yüzden agrdan değil,ama korkudan acile gidicem eşim glince kuzenim çok korkutu karın ağrısı ile ilgili bir gidem icim rahatlasınBel ağrısı güncellemesi gelen var mı ? Sürekli değil de günde belirli aralıklarla zonklama şeklinde ağrı başladı. Benim dana bugün öyle bir tekme attı ki acıdan iki büklüm kaldım
Yok kız o kadarla yapmaz bence. Bende geçen gün ananas yedim o da aynı etkiyi gösteriyormuş. Doğuma yakın abartabiliriz hatta
4 tane hurmanın rahim açıcı etkisi olacağını düşünmüyorum düzenli hergün tüketsen neyse canım. Dert etme kendine
Hurma topları bazen 3 tane falan yiyorum bende
Ben züberin topçiklerini yiyorum valla canim onlarda da hurma var
ayyy içimi rahatlattınız kızlarr sağolun vallaa:)))) son haftalara gelsekte fazla fazla yesekk. hiç hurma aşereceğimi düşünmemiştimGebeligin başlarında cok yedim ben canim ilk 3 ay icindeydim sanırım sonra canim istememeye basladi bıraktım bi sorun yaşamadım ama bu aylarda duzenli yemedigin sürece birsey olmaz bence arada bir iki tane ye şifa olsun
Korkma da git tabi için rahatlasın canımBnde hiç yok bel ağrısı ama karın ağrım durdundan beri hareket etmiyi o yüzden agrdan değil,ama korkudan acile gidicem eşim glince kuzenim çok korkutu karın ağrısı ile ilgili bir gidem icim rahatlasın
Gidecm Gidecm mutlaka korkudanKorkma da git tabi için rahatlasın canım
ayyyy çok güzelmişşşşşşşş. sayfasına baktım şimdi. siteyi açmıyor. instada gönderi altında fiyatını yazmışlar 2500tl
Ay sabahlık almayan şuna bi baksın ya çekimler için harika olur. Yeni mi alsam diye düşünmedim değil üzdü
Aseren var mı ya? Nerdeyse doğum zamanımız geldi ben resmen hiçbir şeye asermeden bitiriyorum hamileliği. Böyle bazı şeylerden tiksindim sadece ilk aylar o da geçti yani her şeyi yiyorum şuan.ayyy içimi rahatlattınız kızlarr sağolun vallaa:)))) son haftalara gelsekte fazla fazla yesekk. hiç hurma aşereceğimi düşünmemiştim
Canım hiç merak etme ben gebeliğin başından beri 1 tane yiyorum doktoruma da sordum hiç bir sıkıntı yok dedi.Ben düzenli yiyorum başından beri hem seviyorum hemde vitaminli diye.kızzlaaarr iyi haftalar. aranızda söylemesi ayıp, hurma tüketen var mı? ya benim bugün canım çok istedi. biraz abarttım galiba, 4 tane yedim. şuan pişmanlık yaşıyorum. rahim açılması falan diyorlar. ufacık hurma, yediğimiz şey rahim açılması yapar mı ya? gebelik boyunca bunun harici toplasanız 2/3 kere tüketmişimdir. bugün sadece çok canım istedi engelleyemedim kendimi
Hangi lohusa sabahlık takımı ucuz ki dandirik bez parçasına 1000 tl yazıyolar zaten. Dimi yaaaa modeline bende bayıldımayyyy çok güzelmişşşşşşşş. sayfasına baktım şimdi. siteyi açmıyor. instada gönderi altında fiyatını yazmışlar 2500tlçokhoşş ama gereksiz pahalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?