- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #23.341
Ahaha el kadarlar kız ne olacak ki zaten. Ütünün tabanı kadar kıyafetleriYıkama işi düşündüğümden daha az zaman aldı ya ütüleme de. Zaten her şey o kadar minicik ki dolabın içinde bile kayboldular.
Canım haber ver bize de bir şey çıkmaz inşallahBnde hiç yok bel ağrısı ama karın ağrım durdundan beri hareket etmiyi o yüzden agrdan değil,ama korkudan acile gidicem eşim glince kuzenim çok korkutu karın ağrısı ile ilgili bir gidem icim rahatlasın
İnşallah güzel haberlerle gelGidecm Gidecm mutlaka korkudanağrıynca gelmedim korkunca geldim dicm
valla bu aşermeme mi yoksa benim açlığım mı bilmiyorum. hurma paketi gözümün önünde durdukça yiyesim geliyor ki normalde hiç aklıma gelmez yani hurmanın varlığıAseren var mı ya? Nerdeyse doğum zamanımız geldi ben resmen hiçbir şeye asermeden bitiriyorum hamileliği. Böyle bazı şeylerden tiksindim sadece ilk aylar o da geçti yani her şeyi yiyorum şuan.Aserme için yemezsen ölecek gibi oluyormussun öyle dediler hiç öyle bişi olmadı bende.
çok sevindiimm, ben de aklıma pek gelen yiyecek değildir ama nedense bugün otursam bi paket yerim modundayım :))Canım hiç merak etme ben gebeliğin başından beri 1 tane yiyorum doktoruma da sordum hiç bir sıkıntı yok dedi.Ben düzenli yiyorum başından beri hem seviyorum hemde vitaminli diye.
Verirm cnm ama iyidir ya iki gece şiddetli bir karın ağrısı yaşadım karın ağrım hafifledi hata şuan iyi ama uyandım dan beri hissetmedim hiç karnımda sanki bir indi içim rahat etsin diye sadce gidicem hareket etmese akşama kadarCanım haber ver bize de bir şey çıkmaz inşallah
Bir seycik olmaz ye gitsinçok sevindiimm, ben de aklıma pek gelen yiyecek değildir ama nedense bugün otursam bi paket yerim modundayım :))
1insalah cnm iyidir ama yinde randevu gününü bekleyemem zaten daha sırada bulamdmİnşallah güzel haberlerle gel
orası öyle canım da işte ne bileyim, mantıklı mantıklı konuşup aklıma girme kızçeme harcayabilirim o parayıHangi lohusa sabahlık takımı ucuz ki dandirik bez parçasına 1000 tl yazıyolar zaten. Dimi yaaaa modeline bende bayıldım
bugünlük hakkımı doldurmuş olabilirim, ama belki akşam kahve hakkımın yanında bi tanecik daha ekleyebilirim minnacık yanii sonuçta :)))))))Bir seycik olmaz ye gitsin
Seni ikna etmeye çalışıyor bakma sen düşme 2500 bebeğe bir şey alırsınorası öyle canım da işte ne bileyim, mantıklı mantıklı konuşup aklıma girme kızçeme harcayabilirim o parayı
Boşveeer yiaaaaa hem ben kızımda giydiğim takımı giyicem çokta elzem değil güzel de değil gibi (çarpıldı )orası öyle canım da işte ne bileyim, mantıklı mantıklı konuşup aklıma girme kızçeme harcayabilirim o parayı
Yok valla çok hoşuma gitti belki kızlardan biri faydalanır diye attım ben 5 sene önce aldığım takımı giyicem olmasa kesin alırdım hatta aman bunu da alsam mı diye gittim geldimSeni ikna etmeye çalışıyor bakma sen düşme 2500 bebeğe bir şey alırsın
Gülbenden kandıramazsın beni yi armağan ediyorummBoşveeer yiaaaaa hem ben kızımda giydiğim takımı giyicem çokta elzem değil güzel de değil gibi (çarpıldı )
Bende bel ağrısı değil de sırt ağrısı var. Özellikle akşamları sırtımda belli bir nokta var çok fena ağrıyorBel ağrısı güncellemesi gelen var mı ? Sürekli değil de günde belirli aralıklarla zonklama şeklinde ağrı başladı. Benim dana bugün öyle bir tekme attı ki acıdan iki büklüm kaldım
Valla almamış olsaydım ikna konusunda çokta zorlanmazdıSeni ikna etmeye çalışıyor bakma sen düşme 2500 bebeğe bir şey alırsın
Kesinlikle katılıyorumm benimde içim gitti de tutuyorum kendimiGülbenden kandıramazsın beni yi armağan ediyorummşaka maka 3 takım aldım bende, pijama sabahlık işini sona bırakıp şunu görseydim şans verirdim ama varken de çokta şeyyapmamak lazım
Farklı yerlerden çıkıyor acılarBende bel ağrısı değil de sırt ağrısı var. Özellikle akşamları sırtımda belli bir nokta var çok fena ağrıyortekme demişken dün akşam kızım ayağıyla karnımı itti bir. Gerinme hareketi yapar gibi. Eşim de yanındaydı elini aldım karnıma koydum bak ayağı dedim korkudan elini bir çekti dedim sen de haklısın sonuçta içerde bir insan var
Bende ağrı yok da bebiş karnımdan çıkmaya çalışıyor gibi oluyor bazen. Foto falan çektim hatta komik görünüyor bayağı hatıra kalsın diyeBel ağrısı güncellemesi gelen var mı ? Sürekli değil de günde belirli aralıklarla zonklama şeklinde ağrı başladı. Benim dana bugün öyle bir tekme attı ki acıdan iki büklüm kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?