2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Bnde hiç yok bel ağrısı ama karın ağrım durdundan beri hareket etmiyi o yüzden agrdan değil,ama korkudan acile gidicem eşim glince kuzenim çok korkutu karın ağrısı ile ilgili bir gidem icim rahatlasın
Canım haber ver bize de bir şey çıkmaz inşallah

valla bu aşermeme mi yoksa benim açlığım mı bilmiyorum. hurma paketi gözümün önünde durdukça yiyesim geliyor ki normalde hiç aklıma gelmez yani hurmanın varlığı yemezsem ölcekmiş gibi değilim ama yersem çok güzel olur yani modundayım onun dışında bende de olmadı ne iğrenme, ne aşerme :))

Canım hiç merak etme ben gebeliğin başından beri 1 tane yiyorum doktoruma da sordum hiç bir sıkıntı yok dedi.Ben düzenli yiyorum başından beri hem seviyorum hemde vitaminli diye.
çok sevindiimm, ben de aklıma pek gelen yiyecek değildir ama nedense bugün otursam bi paket yerim modundayım :))

Canım haber ver bize de bir şey çıkmaz inşallah
Verirm cnm ama iyidir ya iki gece şiddetli bir karın ağrısı yaşadım karın ağrım hafifledi hata şuan iyi ama uyandım dan beri hissetmedim hiç karnımda sanki bir indi içim rahat etsin diye sadce gidicem hareket etmese akşama kadar

Hangi lohusa sabahlık takımı ucuz ki dandirik bez parçasına 1000 tl yazıyolar zaten. Dimi yaaaa modeline bende bayıldım
orası öyle canım da işte ne bileyim, mantıklı mantıklı konuşup aklıma girme kızçeme harcayabilirim o parayı

Seni ikna etmeye çalışıyor bakma sen düşme 2500 bebeğe bir şey alırsın
Yok valla çok hoşuma gitti belki kızlardan biri faydalanır diye attım ben 5 sene önce aldığım takımı giyicem olmasa kesin alırdım hatta aman bunu da alsam mı diye gittim geldim

Boşveeer yiaaaaa hem ben kızımda giydiğim takımı giyicem çokta elzem değil güzel de değil gibi (çarpıldı )
Gülbenden kandıramazsın beni yi armağan ediyorumm şaka maka 3 takım aldım bende, pijama sabahlık işini sona bırakıp şunu görseydim şans verirdim ama varken de çokta şeyyapmamak lazım

Bel ağrısı güncellemesi gelen var mı ? Sürekli değil de günde belirli aralıklarla zonklama şeklinde ağrı başladı. Benim dana bugün öyle bir tekme attı ki acıdan iki büklüm kaldım
Bende bel ağrısı değil de sırt ağrısı var. Özellikle akşamları sırtımda belli bir nokta var çok fena ağrıyor tekme demişken dün akşam kızım ayağıyla karnımı itti bir. Gerinme hareketi yapar gibi. Eşim de yanındaydı elini aldım karnıma koydum bak ayağı dedim korkudan elini bir çekti dedim sen de haklısın sonuçta içerde bir insan var

Farklı yerlerden çıkıyor acılar
Ha alein olmuş ha bebek gerçekten düşününce ürkünç canlı üretiyorsun karnında

Bel ağrısı güncellemesi gelen var mı ? Sürekli değil de günde belirli aralıklarla zonklama şeklinde ağrı başladı. Benim dana bugün öyle bir tekme attı ki acıdan iki büklüm kaldım
Bende ağrı yok da bebiş karnımdan çıkmaya çalışıyor gibi oluyor bazen. Foto falan çektim hatta komik görünüyor bayağı hatıra kalsın diye öyle yaptığında biraz ağrım oluyor ama o kadar komik görünüyor ki ağrıyı unutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…