2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kız bizim bu tansiyonlar bizi bitirdi gı valla ne tansiyonmuş arkadaş hiç yoktan bir kontrole gideyim dedim doğurdum çıktım hayata tövbeli çıktım hastahaneden

Kanamam oldu hastahaneye gittiğim günün sabahı mevlüdüm vardı bekliyim dedim mevlüt ten sonra suyum geldi azar azar gerçi hala muallak doktorlar suyum muydu değil miydi anlamadılar tam taburcu olucam başımla gözüm burnum hizasına ağrı vurdu hemşireye parol içebilir miyim dedim tansiyon bağladı hemen 149.94 çıktı nst bağladılar ilkinde birşey yoktu tansiyonlar nst sancılarım 60larda çıktı taburcu olacakken yatışım verildi 2 gün yattım tansiyon arada çıktı durdu en son tepemde ışık uçuşuyor halim gitti dedim benim şekerde düştü o ara sezeryan acil dediler öyle doğdu sıpam yoğun bakıma aldılar entübe oldu ben bir daha yatak döşek düştüm tansiyon fırladı ameliyatta tansiyonum 100.50 idi kızın entübe olduğunu duydum bir daha fırladı 3 gün yatırdılar yediğim serüm iğne haddi hesabı yok kollarım görsen Allaha emanet çok şükür aldım yanıma daha neler yaşadımda doğurmayan ballarım var etkilensin istemiyorum kimsenin Allah hiç birinede yaşatmasın inşallah geride kaldı çok şükür

Çok geçmiş olsun canım ya çok şükür sağlıkla kavuştuk ya önemli olan o. Entübe olması gerçekten zor şimdi iyi dimi minik?
Ben de şimdi düşünüyorum ne atlatmışım. 16/10 olunca tansiyon doktora yazdım saat 17.00 gibi doktor bekliyorum gel dedi.Hastaneye 6ya doğru vardık. Kendisi 17 ölçtü yatış verdi sanıyorum ki tansiyon düşürecek çıkıcaz. Hemşireler takibe başladı. Ben hemşirelerle şakalaşıyorum işte doğurmucam bırakın beni ikizler burcu olamaz diye Doktor odasında bekliyo sekreteri bile çıkmış neyse benim tansiyon düşmüyo saat 19.00 gibi hemşireler bi girdi ellerinde önlük ne olduğumu şaşırdım bebek kıyafeti hazırlayın 20 dk içinde doğuma alıyoruz dediler. Ameliyathaneye indik uyuşturdular doktorlar şokta en son bi hemşire hocam tansiyon 23 dedi sonra beni uyuttular Bi uyandım bebek çıkmış ağlıyo annecim oğlum dedim sustu En duygusal anım sesimi tanıması
Yanık kokusu geliyodu. Doktora diyorum o yanık kokusu benden mi geliyo Kanama durmamış damarı yakmış canım doktorum ya ödü koptu bişey olacak diye bana şimdi dalga geçiyo o kavurma kokusu benden mi geliyo diye

Selam arkadaslar biz bugun 37+1olduk benim randevu talep mesajım gelmedi bayramdan sonra ilk işim fırsat oldugu gun erkenden hastaneye gitmek normal internettten baktigimda 40 haftalik uzerinden degerlendirme yapiliyor doğuma 20 gun kaldi diyor benimde sezeryan olacagi icin dahada az kalmis olucak doktora gider gitmez beni almasinlar sezeryana gorumceme sordum yok kiz gun verirler acil bi durum olmadıkça almazlar dedi gec kaldim galiba gun icin ya

Sezeryan bile olsa 39 sonrasi dogum yapan cok var. Acil bir durumun yoksa gun verirler bence de.

Oyy baya anı olmuş. Neyseki sağlıkla kavuşmussunuz cok şükür gözün aydın. Benim ilk kızım 35+2 doğmustu ciğerleri gelişmemiş 20 gün yattı yoğun bakımda. İşte nasip kısmet

Bizimde 3 hafta ilerde o yüzden sezeryan olacak muhtemelen. Bebek iri olduğu için risk almak istemiyorum. Ayın 20sinde kontrolüm var gün isteyeceğim. Bugün 35+1 deyim.

Bende 35+3

Düşünce tarzimizi degistiriyoruz bile bile kesilmeye degil koşa koşa bebegimize kavusmaya gidicez. Normal olsa kesi atilmayacaginin garantisi mi var bosver düşünme. Bende 2. Sezeryan olucam nasipse hiiiic aklina boyle seyleri getirme rabbim kolay dogum nasip etsin vajinal veya sezeryan

Selam kızlar. Bugün tam 37 haftalık oldu minik civciv ve dün akşam doğum kanalına girdi. 26 hazirana gün aldık doğum için, o güne kadar içerde durması için telkinler veriyorum. Şu son 1 hafta benim için kabus gibiydi, hamilelik dolayısıyla bir şeyler oluştu ama bugün daha iyiyim. Geri sayım başladı 8,7,6,5.....

Sağlıkla gelsin inşallah canım. Doğum kanalına girdiğini nasıl anladın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…