- 5 Aralık 2011
- 900
- 663
- 358
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.821
Çok geçmiş olsun.Kızlar iki gündür çok fenayım ishal kusma bağırsak enfeksiyonu olmuşsum acayip salgın var etrafta normal doğum zamanını 15 gün kalmışken o kadar yoruldum ki dün akşam medipol'e atış yaptım sabaha kadar serum aldım bu akşam çıkmayı düşünüyorum Allah kimseye yaşatmasın 7-8 saat o krampı çektim çok dikkat edin kendinize
Aa gittin mi naptılar ne tahlil tetkit yaptılar canımYok sola yatman lazim zaten. Cok canını sıkıyorsa vi kardiyologa baktir. Ben ameliyat olucam diye baktirdim. Aklinda kalmasin.
Doğuma erken girmeme sepep oldu mutlaka ciddiye al cnmKızlar merhaba sabahtan beri avuç içlerimde ve vücudumun bazı yerlerinde kaşıntılar var. Gebelik kolestazı olabilir mi diyeceğim ama 1 hafta önceki kan tahlilinde alt ast değerleri normal çıkmıştı, bir an yükselir mi? Dikkate almalı mıyım? Bilgisi olan varsa çok mutlu olurum
Safra asitlerine baktırmam lazım canımKızlar merhaba sabahtan beri avuç içlerimde ve vücudumun bazı yerlerinde kaşıntılar var. Gebelik kolestazı olabilir mi diyeceğim ama 1 hafta önceki kan tahlilinde alt ast değerleri normal çıkmıştı, bir an yükselir mi? Dikkate almalı mıyım? Bilgisi olan varsa çok mutlu olurum
Çok şükür prametüre olduğundan daha farklı oğlumdan korkuyorum her an tetikte beklemek birde ilkinde bilgisizdim ikincide farkında olarak beklemek daha farklıymış Allah hepimize sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallahYok canım merak ettim çok şükür kavuşmuşsun sağlıkla yavruna
Çok geçmiş olsun şuan daha iyi misin malesef sıcaklar çarpıyor insanaKızlar iki gündür çok fenayım ishal kusma bağırsak enfeksiyonu olmuşsum acayip salgın var etrafta normal doğum zamanını 15 gün kalmışken o kadar yoruldum ki dün akşam medipol'e atış yaptım sabaha kadar serum aldım bu akşam çıkmayı düşünüyorum Allah kimseye yaşatmasın 7-8 saat o krampı çektim çok dikkat edin kendinize
Ekg ve kalp damar ultrasonu yapilabiliyo sadece. Bir de gun icinde 4 ölçüm yaptirip 3 gün takip ettirdi. Sabah gozunu actigin gibi 1 kere ölç, kaydet yemek ye 30 dk sonra ölç kaydet aksam acken ölç kaydet yemek ye 30 dk sonra ölç kaydet seklinde. 90i aşmadi sonra. Yine bir iki kere yuksek ölçtüm aralarda ama duzenli yuksek olmayınca umursamıyor.Aa gittin mi naptılar ne tahlil tetkit yaptılar canım
Amin amin inşallah yaÇok şükür prametüre olduğundan daha farklı oğlumdan korkuyorum her an tetikte beklemek birde ilkinde bilgisizdim ikincide farkında olarak beklemek daha farklıymış Allah hepimize sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah
Biz Aptamil kullandık iyi diye ama hiç iyi gelmedi ya ben de sma mı alsam şimdi diyorum. Anne sütü de alıyor destek olarak kullanıyoruz mamayı. Bebelac gold ile sma arasında kaldımKizlar önerdiğiniz bir mams varmı acil sema düşünüyorum sizce
Bugün gittim sordum doktor asla istemesem de yaşadığın şeylerin stresini çok yakından şahit oldum o yüzden sana tek önerim sma dedi oda lütfen sağ sütünü dedi sürekliBiz Aptamil kullandık iyi diye ama hiç iyi gelmedi ya ben de sma mı alsam şimdi diyorum. Anne sütü de alıyor destek olarak kullanıyoruz mamayı. Bebelac gold ile sma arasında kaldım
Eki Görüntüle 3441741Kizlar önerdiğiniz bir mams varmı acil sema düşünüyorum sizce
Evet anne sütünü teşvik ediyor doktorlar. Ben şuan sadece geceleri mama veriyorum günde 2-3 defa. Sarılık atlattıktan sonra ne olur ne olmaz diye takviyeye devam ediyorum doktor yeterli miktar alıyor süt diyor ama yine de eksik beslenecek korkusu yaşıyorum bi de prematüre olunca daha endişe ediyorumBugün gittim sordum doktor asla istemesem de yaşadığın şeylerin stresini çok yakından şahit oldum o yüzden sana tek önerim sma dedi oda lütfen sağ sütünü dedi sürekli
Canm sen kaçta doğum yapmıştın kac kilo gelmişti kesinlikle bnde gidince Eve geceleri vercm mutlakaEvet anne sütünü teşvik ediyor doktorlar. Ben şuan sadece geceleri mama veriyorum günde 2-3 defa. Sarılık atlattıktan sonra ne olur ne olmaz diye takviyeye devam ediyorum doktor yeterli miktar alıyor süt diyor ama yine de eksik beslenecek korkusu yaşıyorum bi de prematüre olunca daha endişe ediyorum
34+4 canım 2720 doğdu. Kilo iyiydi ama surat ağız yüz ayaklar küçücüktü ya. Şimdi biraz toparlıyo şükür zaten bu hafta doğcaktı tansiyon çıkmasaydı heralde artık daha kolay olur bundan sonrası. Ben mesajları kaçırdım hayırlı sağlıklı ömrü olsun inşallah canım sen neden erken doğum yaptın küvezde mi bebek yanında mı?Canm sen kaçta doğum yapmıştın kac kilo gelmişti kesinlikle bnde gidince Eve geceleri vercm mutlaka
Kız sen doğurdun muBiz Aptamil kullandık iyi diye ama hiç iyi gelmedi ya ben de sma mı alsam şimdi diyorum. Anne sütü de alıyor destek olarak kullanıyoruz mamayı. Bebelac gold ile sma arasında kaldım
Çok teşekkür ederimEkg ve kalp damar ultrasonu yapilabiliyo sadece. Bir de gun icinde 4 ölçüm yaptirip 3 gün takip ettirdi. Sabah gozunu actigin gibi 1 kere ölç, kaydet yemek ye 30 dk sonra ölç kaydet aksam acken ölç kaydet yemek ye 30 dk sonra ölç kaydet seklinde. 90i aşmadi sonra. Yine bir iki kere yuksek ölçtüm aralarda ama duzenli yuksek olmayınca umursamıyor.
He birde benim troidim var o da kalp atısımı yükseltiyor olabilirEkg ve kalp damar ultrasonu yapilabiliyo sadece. Bir de gun icinde 4 ölçüm yaptirip 3 gün takip ettirdi. Sabah gozunu actigin gibi 1 kere ölç, kaydet yemek ye 30 dk sonra ölç kaydet aksam acken ölç kaydet yemek ye 30 dk sonra ölç kaydet seklinde. 90i aşmadi sonra. Yine bir iki kere yuksek ölçtüm aralarda ama duzenli yuksek olmayınca umursamıyor.
Evet canım tam iki hafta önce doğurdumKız sen doğurdun mu
Bebelac gaz yapıyor kusturuyor ben onuda denedim tavsiye etmiyorum smayı bilmiyorum amaBiz Aptamil kullandık iyi diye ama hiç iyi gelmedi ya ben de sma mı alsam şimdi diyorum. Anne sütü de alıyor destek olarak kullanıyoruz mamayı. Bebelac gold ile sma arasında kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?