- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #28.801
Bence gayet normal benim nazım 95-110 arası çıkıyor. Tansiyonunu normal aralıkta.Kızlar benim tansiyonum iyi 12,0 küçük 8 ama nabzı 97 çıktı hiç böyle olan var mı
13-9 14-9 tehlikeli demişti doktorum bence normal. Dr kontrolüne gittiğimde genelde seninki gibi çıkıyor benim de. Nabiz da normalm 110-120 üstü sıkıntılı.Kızlar benim tansiyonum iyi 12,0 küçük 8 ama nabzı 97 çıktı hiç böyle olan var mı
Kız 97 ne ki benim nabız 120 yi geçiyor bazenKızlar benim tansiyonum iyi 12,0 küçük 8 ama nabzı 97 çıktı hiç böyle olan var mı
Canım benim doktorum 14/9 un üstünü riskli görüyor gebelerin tansiyon aralığı daha geniş oluyormuş13-9 14-9 tehlikeli demişti doktorum bence normal. Dr kontrolüne gittiğimde genelde seninki gibi çıkıyor benim de. Nabiz da normalm 110-120 üstü sıkıntılı.
Hepimizin nabzi yuksek maalesef benim 144e cikti bi sefer hastanede beklettiler. Biraz dinlen bi daha ölçKızlar benim tansiyonum iyi 12,0 küçük 8 ama nabzı 97 çıktı hiç böyle olan var mı
Ya maşallah maşallahHepinize çok teşekkür ederim kızlar telefonumu yeni elime alabildim şükür doğum yaptım yaşadım süreci inşallah herkes doğum yaptiktan sinra paylaşmsk isterim mutlakaAllah'ım hepinize sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin inşallah Allah kolay doğum nssip etsin inşallah inşallah hepinize
Bebişi biraz fazla koruyor babasıKızlar ben kafayı yicem eşimleadam çocuk üşür diyip cam pencere kapattırıyor bana afakanlar basıyor imdaaaat diye bağırıyorum şaka değil cidden bağırıyorum birde diğer odaya gidip vantilatör açıyor isteyen buraya gelsin serinlesin diyor çıldırıcam ya imdaat harbiden poliiisss
Hemde nasıl yoğun bakımdan çıkınca 2 kat üzerine düştü bebeğin oğlanda böyle değildi gene korurdu ama kıza daha çok düştü yaBebişi biraz fazla koruyor babası
Hipp daha iyi gaz yapmıyor canım oğlumda kullanmıştımKizlar önerdiğiniz bir mams varmı acil sema düşünüyorum sizce
Canım senin bebeğin kaç haftalık doğdu küvezde kaç gün kaldıHipp daha iyi gaz yapmıyor canım oğlumda kullanmıştım
Sola yatıyorum ondanmı oluyor acaba napmak lazımBebek baski yapiyor ve kan hacmimiz artik cok artti. Yan yatmaya özen gösterelim. Atar damarlara cok baski oluyor
Sıcaklardanda olabilir. Özellikle sıcakda çay kahve çok içmeyelim. Onlar da yapıyorKızlar benim tansiyonum iyi 12,0 küçük 8 ama nabzı 97 çıktı hiç böyle olan var mı
Aslında sola yatmayı özellikle öneriyorlar ama ben sol sağ her türlü yatıyorum. Bazen bir uyanıyorum sırt üstü buluyorum kendimiSola yatıyorum ondanmı oluyor acaba napmak lazım
34+5 doğdu yatışımın verildiği gün direk iğnem yapıldı küvezde de 10 gün kaldık bir şey mi oldu senin bebekte mi küvezde Allah korusun inşallahdaCanım senin bebeğin kaç haftalık doğdu küvezde kaç gün kaldıbide ciğer geliştirici yapılmış mıydı ?
Yok sola yatman lazim zaten. Cok canını sıkıyorsa vi kardiyologa baktir. Ben ameliyat olucam diye baktirdim. Aklinda kalmasin.Sola yatıyorum ondanmı oluyor acaba napmak lazım
Geçmiş olsun canımKızlar iki gündür çok fenayım ishal kusma bağırsak enfeksiyonu olmuşsum acayip salgın var etrafta normal doğum zamanını 15 gün kalmışken o kadar yoruldum ki dün akşam medipol'e atış yaptım sabaha kadar serum aldım bu akşam çıkmayı düşünüyorum Allah kimseye yaşatmasın 7-8 saat o krampı çektim çok dikkat edin kendinize
Yok canım merak ettim çok şükür kavuşmuşsun sağlıkla yavruna34+5 doğdu yatışımın verildiği gün direk iğnem yapıldı küvezde de 10 gün kaldık bir şey mi oldu senin bebekte mi küvezde Allah korusun inşallahda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?