• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ay maşallah sizin de hamilelik ilerlemiş ben de düşünüyorum ikinciyi nasıl gidiyor
Teşekkürler ☺️ ikinci hamilelik ilki kadar konforlu olmuyormuş 😅 ama onun dışında iyi çok şükür. Sizinde en doğru zamanda kolaylıkla nasip olsun inşallah

Teşekkürler ☺️ ikinci hamilelik ilki kadar konforlu olmuyormuş 😅 ama onun dışında iyi çok şükür. Sizinde en doğru zamanda kolaylıkla nasip olsun inşallah
Benim ilki de hiç konforlu olmadığıdan idmanlıyım sadece çocuğun durumu endişelendiriyor uykusu yemesi içmesi ilgilenemezsem diye endişeleniyorum

Benim ilki de hiç konforlu olmadığıdan idmanlıyım sadece çocuğun durumu endişelendiriyor uykusu yemesi içmesi ilgilenemezsem diye endişeleniyorum
Anneler herşeyi başarır diye düşünüyorum. Ama tabiki zor olacak başlarda, sadece ileride kardeşi ile yaşlarının yakın olması arkadaş gibi olacak olmaları cesaretlendiriyor 😅

Ya benim kızım 19 aylık.. Çenesi hiç durmuyor aslında 😅yani konuşuyor ama anlamsız şeyler söylüyor
Sadece işine gelirse gel diyo baba diyo aç diyo başka yok..
Nasıl kelime öğretirim karşısına geçip söylüyorum ama nafile

Merhaba kızım 21 aylık çevreden sürekli niye konuşmuyor diye baskı altındayım kelimeleri var ama 2 kellime cümle geçmedi kafama çok takmıyorum çünkü eşimle bakıyoruz evde biz ne kadar konulursak bol bol kitap okuyoruz parka çıkarıyoruz siz neler yapıyorsunuz desteklemek için

Back
X