2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kaç haftalık canım, hala bilemiyor mu doktorlar :) tahminim maalesef yok ama haftasını merak ettim kaçıncı haftada emin olacak doktorlar ben şimdi 16 da gitcem kesin şu diyecek mi merak etmeye başladım

Allah'ım sana sağlıklı evlatlar versin inşallah ve kimseye yaşatmasın evlat acısını

Kaç haftalık canım, hala bilemiyor mu doktorlar :) tahminim maalesef yok ama haftasını merak ettim kaçıncı haftada emin olacak doktorlar ben şimdi 16 da gitcem kesin şu diyecek mi merak etmeye başladım
Küçük daha canım 11+5 . Bana da cinsiyet için 1 ay sonra dedi çok uzun geldi nasıl o kadar bekleyeceğim seninkini söyler artık kesin herhalde

Hafif idrar yolları enfeksiyonu için gebelikte yasak olmayan doğal bir şeyler var mı?
Kızılcık suyu. Bizde kiren ekşisi derler köyümüzden gelir. Ama şuan heryerde kızılcık özü/organik sıkılmış suyu satılıyor. İlk gebeliğimde güvenle içtim

bunları videodan durdurdum zaten cinsiyet bakmak için ugraşmıyor sanırım ben doğumda öğrenicem

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-01-23 at 14.17.30 (1).webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 59
  • WhatsApp Image 2024-01-23 at 14.17.30.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 70
Canım ben dut kürü ile 3 günde crp yi düşürdüm. 12 den 2 yedüştü.
Hem nioli yagi da kullandim bool su ictim ve sabah aksam dut kürü içtim
Kızılcık suyu. Bizde kiren ekşisi derler köyümüzden gelir. Ama şuan heryerde kızılcık özü/organik sıkılmış suyu satılıyor. İlk gebeliğimde güvenle içtim
Duta şimdi başladım. Kiren ekşisi annemlerde vardir aslinda. Karadenizliyim ben ama aldığımız doğal olur mu bilemiyorum.

Kız sorsaydin ya :) ama insan o anın derdine düşüyor sormak bile istemiyor ben de en son kanama vs ile gittiğim için doktor ultrasonu kapatınca aklıma gelmişti sormak, cinsiyeti görebildiniz mi diye o an tek derdim kanamanin sebebi bebeğin iyi haliydi.. kapattıktan sonra sorunca erkek büyük ihtimalle ama 1 ay sonra detaylı bakarız demişti ustelemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…