- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.901
Olsun sen iyi ol bebişin iyi olsun da zaman su gibi akıp geçer5 ay takriben
Canım sen bugün 17 haftsmi oldun bnde yarın tam 17 hafta olcamHamilelikte çoğunlukla her ağrı normal ona hem fikirizbugün tam 17 haftalık oldum bacağım çekiyordu da pelvis ağrısı yaşamamıştım umarım geçer
Kaç haftalık canım, hala bilemiyor mu doktorlar :) tahminim maalesef yok ama haftasını merak ettim kaçıncı haftada emin olacak doktorlarKızlar selambugün doktor kontrolüm vardı cinsiyeti çok merak ediyordum , doktor erkeğe benziyor ama kız bebeklerde de çıkıntı olabilir dedi. İki bacak arasını çekmemiş ama ultrason fotoğrafındaEki Görüntüle 3374624 Eki Görüntüle 3374625 var mı tahmini olan acaba
Evet kuzum tam 17 bugünCanım sen bugün 17 haftsmi oldun bnde yarın tam 17 hafta olcam
Allah'ım sana sağlıklı evlatlar versin inşallah ve kimseye yaşatmasın evlat acısınıkızlar destekleriniz, iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim ağlayarak okudum. Bebeğimi kaybetmemin dılında normal doğumla olması ve doğumdan sonra hiçbir anestezi almadan kürtaja girmek, fakültedeki tutum beni çok yıprattı ve gözümün önünden gitmiyor ömrümde yaşamadığım acıları yaşadım sizi korkutmamak için anlatmıycam. bebeğimi erkek hissediyordum hatırlarsanız ve bebeğim erkekmiş... kalbi atarak doğduğu için kulağına ismi ezanla okundu ve defnedildi. adını Doruk koyduk
Küçük daha canım 11+5 . Bana da cinsiyet için 1 ay sonra dedi çok uzun geldi nasıl o kadar bekleyeceğimKaç haftalık canım, hala bilemiyor mu doktorlar :) tahminim maalesef yok ama haftasını merak ettim kaçıncı haftada emin olacak doktorlarben şimdi 16 da gitcem kesin şu diyecek mi merak etmeye başladım
Kızılcık suyu. Bizde kiren ekşisi derler köyümüzden gelir. Ama şuan heryerde kızılcık özü/organik sıkılmış suyu satılıyor. İlk gebeliğimde güvenle içtimHafif idrar yolları enfeksiyonu için gebelikte yasak olmayan doğal bir şeyler var mı?
bizim köyde de kiran derler.Kızılcık suyu. Bizde kiren ekşisi derler köyümüzden gelir. Ama şuan heryerde kızılcık özü/organik sıkılmış suyu satılıyor. İlk gebeliğimde güvenle içtim
Çok şükür canımkontrolden geldim bır haftadır ılk defa gökyüzünü görünce ağladım
sorun yok bebiş gelişimi normal serklaj yerinde normal 5 şubatta gidip heyet alacağız 1 ay :)
,cinsiyeti artık ne ben sordum ne dr söyledi
Nerelisin ben Sinopluyum aslenbizim köyde de kiran derler.
bunları videodan durdurdum zaten cinsiyet bakmak için ugraşmıyor sanırım ben doğumda öğrenicemkontrolden geldim bır haftadır ılk defa gökyüzünü görünce ağladım
sorun yok bebiş gelişimi normal serklaj yerinde normal 5 şubatta gidip heyet alacağız 1 ay :)
ben rizeliyim de benim kocam tokatlı tokatta kiran derler yakın coğrafyaNerelisin ben Sinopluyum aslen
Kiren diyeni nadir duyuyorum çokta severim tazesini
Canım ben dut kürü ile 3 günde crp yi düşürdüm. 12 den 2 yedüştü.Hafif idrar yolları enfeksiyonu için gebelikte yasak olmayan doğal bir şeyler var mı?
Canım ben dut kürü ile 3 günde crp yi düşürdüm. 12 den 2 yedüştü.
Hem nioli yagi da kullandim bool su ictim ve sabah aksam dut kürü içtim
Duta şimdi başladım. Kiren ekşisi annemlerde vardir aslinda. Karadenizliyim ben ama aldığımız doğal olur mu bilemiyorum.Kızılcık suyu. Bizde kiren ekşisi derler köyümüzden gelir. Ama şuan heryerde kızılcık özü/organik sıkılmış suyu satılıyor. İlk gebeliğimde güvenle içtim
Bizi bulurBir acayip bebisler bunlar baktım 300 de 1 mis bu pozisyonun orani
11+4 te söyledi ama bidahakine netleşir dedi, 16 da gitcem :) Şubat'ın 6 sında :)Küçük daha canım 11+5 . Bana da cinsiyet için 1 ay sonra dedi çok uzun geldi nasıl o kadar bekleyeceğimseninkini söyler artık kesin herhalde
Kız sorsaydin ya :) ama insan o anın derdine düşüyor sormak bile istemiyor ben de en son kanama vs ile gittiğim için doktor ultrasonu kapatınca aklıma gelmişti sormak, cinsiyeti görebildiniz mi diyekontrolden geldim bır haftadır ılk defa gökyüzünü görünce ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?