- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.881
çatı ağrısı 2. aydan başlıyor canım leğen kemikleri çatır çatır ayrılıyorŞimdiden çatı hazırlığı mı diyorum da ilkinde bu kadar erken hissetmemiştim.
benim bebeğim enine yatıyor. kızımda hiç böyle bir pozısyon gormemiştim. bacakları sağ yumurtalığa dogru kafası solBenim son muayenede bebişin baş ölçüsünü zor aldı doktor sol kasik kemiğinin oraya soktu kafasını olcemiyorum dedi belki sende de öyle bişey yapmıştir minnoş o baskı yapiyordur bilemedim ki
Benim yaklaşık bir aydır var ve doktorum normal olduğunu söylüyor, 18. haftadan sonra azalacağını söyledi umutla bekliyorumPelvis ağrısı çeken var mı ? Birde kasık kemiğim batıyor sanki doğuma günler kalmış gibi bir baskı var çözemedim.
Amin canım hepizinki inşallahSağlıkla gelsin inşallah
Belkide canımBenim son muayenede bebişin baş ölçüsünü zor aldı doktor sol kasik kemiğinin oraya soktu kafasını olcemiyorum dedi belki sende de öyle bişey yapmıştir minnoş o baskı yapiyordur bilemedim ki
Hamilelikte çoğunlukla her ağrı normal ona hem fikirizBenim yaklaşık bir aydır var ve doktorum normal olduğunu söylüyor, 18. haftadan sonra azalacağını söyledi umutla bekliyorum
Her gebelik farklı cidden kızımda son aya kadar kemik ağrılarım hiç olmamıştı bunda sanki doğuma yakın gibi bir ağrı.çatı ağrısı 2. aydan başlıyor canım leğen kemikleri çatır çatır ayrılıyor
Maşallah miniğeKızlar selambugün doktor kontrolüm vardı cinsiyeti çok merak ediyordum , doktor erkeğe benziyor ama kız bebeklerde de çıkıntı olabilir dedi. İki bacak arasını çekmemiş ama ultrason fotoğrafındaEki Görüntüle 3374624 Eki Görüntüle 3374625 var mı tahmini olan acaba
Pelvis ağrısı bende yaklaşık bir haftadır var ..kemik basması hissi olmadı ..Pelvis ağrısı çeken var mı ? Birde kasık kemiğim batıyor sanki doğuma günler kalmış gibi bir baskı var çözemedim.
kızımda son güne kadar aralıksız çatı ağrısı çektim bu yavrumda ara ara girdi çıktı bazen geçti bazen çok oldu. ben gidiyorum kontrole dua edin yavrular.Her gebelik farklı cidden kızımda son aya kadar kemik ağrılarım hiç olmamıştı bunda sanki doğuma yakın gibi bir ağrı.
Bir umut belki magnezyum desteği vs verir geçer ağrım dedim ama gerekli görmediHamilelikte çoğunlukla her ağrı normal ona hem fikirizbugün tam 17 haftalık oldum bacağım çekiyordu da pelvis ağrısı yaşamamıştım umarım geçer
Maşallah miniğe
Cinsiyetten hiç anlamıyorum ya ama kemikler iri geldi gözüme erkeğe benzettim
Benim minnoş da aynısı, enine yatıyor kafa sol kasıkta, kalp atışını da sol kaşığın hafif sağ tarafına göre yakaliyorum ayaklar sağ kasığa doğrubenim bebeğim enine yatıyor. kızımda hiç böyle bir pozısyon gormemiştim. bacakları sağ yumurtalığa dogru kafası sol
Bir acayip bebisler bunlar baktım 300 de 1 mis bu pozisyonun oraniBenim minnoş da aynısı, enine yatıyor kafa sol kasıkta, kalp atışını da sol kaşığın hafif sağ tarafına göre yakaliyorum ayaklar sağ kasığa doğru
Kör topal idare edicez canım çok şükür diyipBir umut belki magnezyum desteği vs verir geçer ağrım dedim ama gerekli görmedine olucak bizim bu halimiz
Hadi inşallah güzel haberlerle gel canım sonrası bol bol dinlenmekızımda son güne kadar aralıksız çatı ağrısı çektim bu yavrumda ara ara girdi çıktı bazen geçti bazen çok oldu. ben gidiyorum kontrole dua edin yavrular.
Hadi inşallah güzel haberlerle gel canım sonrası bol bol dinlenme
Bir baskı var ki anlatamam ya oturmak istemiyorum o kadar diyipPelvis ağrısı bende yaklaşık bir haftadır var ..kemik basması hissi olmadı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?