2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Benim son muayenede bebişin baş ölçüsünü zor aldı doktor sol kasik kemiğinin oraya soktu kafasını olcemiyorum dedi belki sende de öyle bişey yapmıştir minnoş o baskı yapiyordur bilemedim ki
benim bebeğim enine yatıyor. kızımda hiç böyle bir pozısyon gormemiştim. bacakları sağ yumurtalığa dogru kafası sol

Her gebelik farklı cidden kızımda son aya kadar kemik ağrılarım hiç olmamıştı bunda sanki doğuma yakın gibi bir ağrı.
kızımda son güne kadar aralıksız çatı ağrısı çektim bu yavrumda ara ara girdi çıktı bazen geçti bazen çok oldu. ben gidiyorum kontrole dua edin yavrular.

kızlar destekleriniz, iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim ağlayarak okudum. Bebeğimi kaybetmemin dılında normal doğumla olması ve doğumdan sonra hiçbir anestezi almadan kürtaja girmek, fakültedeki tutum beni çok yıprattı ve gözümün önünden gitmiyor ömrümde yaşamadığım acıları yaşadım sizi korkutmamak için anlatmıycam. bebeğimi erkek hissediyordum hatırlarsanız ve bebeğim erkekmiş... kalbi atarak doğduğu için kulağına ismi ezanla okundu ve defnedildi. adını Doruk koyduk

benim bebeğim enine yatıyor. kızımda hiç böyle bir pozısyon gormemiştim. bacakları sağ yumurtalığa dogru kafası sol
Benim minnoş da aynısı, enine yatıyor kafa sol kasıkta, kalp atışını da sol kaşığın hafif sağ tarafına göre yakaliyorum ayaklar sağ kasığa doğru

Benim minnoş da aynısı, enine yatıyor kafa sol kasıkta, kalp atışını da sol kaşığın hafif sağ tarafına göre yakaliyorum ayaklar sağ kasığa doğru
Bir acayip bebisler bunlar baktım 300 de 1 mis bu pozisyonun orani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…