2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Kuzenim oldu Dr ona tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalmanız için o kadar hatrlyorum cnm

Bebek kürtaj için büyük olmuştu bende ondan suni sancıyla normal doğum yaptırdılar daha sonra sağlıklı gebelikler için sezeryan yapmıyorlar Allahım kimseye yaşat yaşayanlarada sabır versin

Ya süpersin tam olarak böyle bir şey istemiştim teşekkür ederim

Sezaryan da çok kolay değil aslında..doğal doğum da toparlanmak kolay o zaman tabiki acıyı cekiyorsun ..ama.serezyanda yaklaşık 1 hafta ağrı çekiyorsun ..

İnan bugün aklımdan geçtin canım çok çok üzgünüm yaşadığın şeyler için Ben kalbi durmuş bebeğimi kürtajla aldırmak zorunda kalmıştım ve sonrasındaki karnımın bomboş oluşu artık bir can tasimiyor olmak, diğer insanlar bebeğini kucağına alırken sevinç içinde ben serviste karşımda duran boş kuveze bakıyordum çok zor çok acıydı 10 tane daha çocuğum olsa onu hiç unutmuycam gecmiycek bu yara ama insan o acıyla yasamayi öğreniyor gün geçtikçe hafifliyor, başta asla işin içinden çıkamayacak gibiydim bu yükü kaldıramayacak gibiydim ama taşımayı öğreniyorum bu bir süreç hala devam ediyor baş etme çabam, bu bebiş de belki merhem olur yaralarım daha çabuk sarılır diye hayata tutunma cabamla acele ettim, ilk başta yok dedim bidaha düşünmem mümkün değil, bidaha bu acıyı yaşayamam, dayamam dedim ama sonra bu acıyı sarmaya karar verdim, sarınca geçmiyor evet ama işte... Hayata tutunmaya çalışmak ona ihanet değil bunun farkına vardım.. bir de her gün kardeşine biseyler alma çabasında olan oğlum vardi.. bir şekilde bu serüvene tekrar atilmam gerekiyordu.. bir de cennette onunla buluşacak olmak içimi rahatlattı.. Şuan bunu duymak sana çok anlamsız gelecek belki ama böyle acı bir kayıptan sonra gelen bebeklere gökkuşağı bebeği deniyormus bu da içime umut olmuştu.. Birinin de şu sözleri çok O bizim için gerçekten de tünelin ucundaki ışık, gökkuşağının altındaki altın, fırtınamızın ardından gelen gökkuşağı olacak.. biz de şuan gökkuşağı bebeğimizi bekliyoruz.. umarım siz de gökkuşağı bebeğinize en doğru zamanda kavuşursunuz... Allah'ım size sabır versin, dayanma gücü ve atlatma gücü versin, umutlara sarilmaniz dileğiyle, zor olacak biliyorum anne için o kayıp unutulmayacak asla ama asla insanlar unuttuk sanacak ama yok o acı hep duracak kalbimizde ama yeni umutlara sarılıp hayata devam da etcez.. Gökkuşağı bebeklerimizle inşallah güzel günler göreceğiz

Benim bebeğim çok daha büyüktü normal doğum yaptırdılar. Onlar annenin üzülmesine değil kar zarar durumuna bakıyorlar. Ölü bebeğe sezaryen yapmak anneyi daha çok yıpratır.

İnşallah böylede iyi bir şekilde gider sağlıkla sıhhatle zamanında gelsin yavrun bende şükür iyiyim yatıyorum genel olarak ama artık ufak tefek işler yapıyorum ilaçlara bende devam progestan eksikliğim varmış bayağı doğuma kadar kullanıcam sanırım bakalım 12 şubatta gidicem ne dicek doktor

Benim bebeğim çok daha büyüktü normal doğum yaptırdılar. Onlar annenin üzülmesine değil kar zarar durumuna bakıyorlar. Ölü bebeğe sezaryen yapmak anneyi daha çok yıpratır.
Kuzum benim Allah tekrarını yaşatmasın inşallah ne sana ne bebeğini bekleyen başkasına çok zor bir imtihan
Bir arkadaşım hastanesi odasını süsleyip güle oynaya doğurup odaya çıkıp emzirdiğini bebeğini aynı günün sabahında kaybetti. Doğum kilosu neymiş ben o kızda erimeyi gördüm 10 günde çöktü. Allah evlat acısıyla sınamasın kimseyi.

İnşallah sağlıkla atlatırsın canım bu süreci ilerledikçe büyüdükçe daha sağlam tutunacaktır meleğin zaten Allah’ın izniyle

Çok kötü deneyimler. Allah kimseye bir daha yaşatmasın.

Canım o kadar üzüldüm ki, ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sabrını arttırsın tekrarını yaşatmasın inşallah

Pelvis ağrısı çeken var mı ? Birde kasık kemiğim batıyor sanki doğuma günler kalmış gibi bir baskı var çözemedim.

Benim göğüs bolgemde, kaburgalarimda feci bir ağrı oluyor, ara ara da sırtım ve belim..kasık ağrısı yaşamadım hiç.
Galiba herkeste farklı seyrediyor

Pelvis ağrısı çeken var mı ? Birde kasık kemiğim batıyor sanki doğuma günler kalmış gibi bir baskı var çözemedim.
Benim son muayenede bebişin baş ölçüsünü zor aldı doktor sol kasik kemiğinin oraya soktu kafasını olcemiyorum dedi belki sende de öyle bişey yapmıştir minnoş o baskı yapiyordur bilemedim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…