- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #8.861
Ay vllha çok heyecanlıHadi hayırlı olsun benimde yarın muayenem bakalım ne cıkcak
Kuzenim oldu Dr ona tekrar sağlıklı bir şekilde hamile kalmanız için o kadar hatrlyorum cnmYukarıdaki üyeyi alintilayip üzmek istemedim ama benim anlamadığım bu bebekler için neden normal doğum zorlanır? Anneyi tamamen uyutup sezeryan yapmıyorlar. Anneyi iki kat uzuyolarbilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın.
Bebek kürtaj için büyük olmuştu bende ondan suni sancıyla normal doğum yaptırdılar daha sonra sağlıklı gebelikler için sezeryan yapmıyorlar Allahım kimseye yaşat yaşayanlarada sabır versinYukarıdaki üyeyi alintilayip üzmek istemedim ama benim anlamadığım bu bebekler için neden normal doğum zorlanır? Anneyi tamamen uyutup sezeryan yapmıyorlar. Anneyi iki kat uzuyolarbilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın.
Anladim teşekkür ederim6 haftalikken iyi goremedigi icin alttan bakiyordu ama sadece ters rahimden kaynakli degil. Bebek cok arkaya yerlesmisti. 8'den sonra rahat gormeye basladi
Ya süpersin tam olarak böyle bir şey istemiştimbu soru vesilesiyle geçmiş ağustos annesi olarak size geçmiş alışveriş listemi paylaşıyım referans olsun. Kafa karışıklığınızı anlıyorum. Bir kaç uyarıda bulunmak isterim, son aylarda bebişin kilosuna göre yeni doğan kıyafetleri mi yoksa 3 aylık kıyafetleri mi daha çok giyicek belli oluyor. Mesela benim gebeliğimde kilosu 37. Haftada daha yeni 3 kilo olmuştu ki 39+2de doğum yaptım 2.800 doğdu. Ultrasonda tam doğru ölçmüyor kiloyu. Ve biz bolca yeni doğan kullandık. 6 aylık ve 9 aylık da 1-2 adet aldım başka almadım. Alınmasa da olur. Bebiş büyüdükce emzirmeyle ya da mama ile kilo alımı çok değişik hızlarda olabiliyor. O aylarda bebişin o an ki boyu kilosunu dikkate alarak daha rahat haraket edersiniz, nacizane tavsiyem.
Diğer bir konu bebişler yazın çok pişik olmaya elverişli oluyor. Yazın eviniz sizinde benim gibi sıcak oluyorsa, evdeyken sadece atlet zıbın giydirdim ben mesela. Uzun kollu değil, kısa kollu hiç değil bildiğiniz kolsuz atlet zıbınlardan bahsediyorum. Yataken ince müsline sarardım asla üşümüyorlar bazen o incecik müslin kalın bile geldiği oluyor. Dışarı çıkarken giydiriyordum kıyafetlerini. İlk ay doktor kontrolüne gidiyorsunuz 2 defa. Mesela o zaman içine kolsuz zıbın üstüne ince uzun kollu tulum giydirmiştim ilk evden çıkışımızda bir haftalıktı sadece. Vucudunda çok değil ama biraz minik benekler belirmişti 1 saat içinde. Doktorum, içine atlet giydirilirmi bu havada giydirme dışarı çıkarken, bezin üstüne kısa kollu tulum giydir direk çık hava çok sıcak demiştizamanla alışıyorsunuz havayı koklayan anneler oluyorsunuz. Her zaman ne doğru ne giydirmelisiniz bir şekilde hisseder oluyorsunuz
Eki Görüntüle 3373951
Sezaryan da çok kolay değil aslında..doğal doğum da toparlanmak kolay o zaman tabiki acıyı cekiyorsun ..ama.serezyanda yaklaşık 1 hafta ağrı çekiyorsun ..Yukarıdaki üyeyi alintilayip üzmek istemedim ama benim anlamadığım bu bebekler için neden normal doğum zorlanır? Anneyi tamamen uyutup sezeryan yapmıyorlar. Anneyi iki kat uzuyolarbilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın.
Sağlıkla gelsin minnoşGeliyorrr geliyooo oğlum geliyoray çok heyecanlıyım hemen annnemi aradım herkesin tahmiini doğru çıktı
İnan bugün aklımdan geçtin canım çok çok üzgünüm yaşadığın şeyler içinkızlar merhaba. 18 inin gecesi normal doğumla gebeliğim sonlandırıldı. çok ağır ve acılı şeyler yaşadım bugun daha yeni kendime geliyorum. bebeğim canlıyken doğumu olduğundan kulağına ezanla ismi okundu ve ellerimizle defnettik. çok zor çok kızlar sakın cinsiyeti için bulantılarınız için dert yanmayın sakın şikayetlenmeyin. yemin ederim ki hiçbir acıya benzemiyor ömrümün sonuna kadar yürek yaram olarak kalacak evladımı kaybetmem. bana dua edin Allah rızası için. hepinizin gebeliği iyi geçer sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ben temmuzda anne olamıycam...
Benim bebeğim çok daha büyüktü normal doğum yaptırdılar. Onlar annenin üzülmesine değil kar zarar durumuna bakıyorlar. Ölü bebeğe sezaryen yapmak anneyi daha çok yıpratır.Yukarıdaki üyeyi alintilayip üzmek istemedim ama benim anlamadığım bu bebekler için neden normal doğum zorlanır? Anneyi tamamen uyutup sezeryan yapmıyorlar. Anneyi iki kat uzuyolarbilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın.
İnşallah böylede iyi bir şekilde gider sağlıkla sıhhatle zamanında gelsin yavrun bende şükür iyiyim yatıyorum genel olarak ama artık ufak tefek işler yapıyorum ilaçlara bende devam progestan eksikliğim varmış bayağı doğuma kadar kullanıcam sanırım bakalım 12 şubatta gidicem ne dicek doktorCanımcım benim zehirli guatr olduğu kesinleşti. Mahvediyo beni neneler gibiyim ama idare ediyorum minimum doz ilaçla hem bebişe zarar gelmesin hemde Allah korusun erken doğum vs riski olmasın diye götürmeye çalışıyoruz. Doğumdan sonra 4-5 yıl süren bir tedavi süreci olacak muhtemelen şimdilik her ay endokrine gidip kan vericem. Sen nasılsın ?
Kuzum benim Allah tekrarını yaşatmasın inşallah ne sana ne bebeğini bekleyen başkasına çok zor bir imtihanBenim bebeğim çok daha büyüktü normal doğum yaptırdılar. Onlar annenin üzülmesine değil kar zarar durumuna bakıyorlar. Ölü bebeğe sezaryen yapmak anneyi daha çok yıpratır.
İnşallah sağlıkla atlatırsın canım bu süreci ilerledikçe büyüdükçe daha sağlam tutunacaktır meleğin zaten Allah’ın izniyleİnşallah böylede iyi bir şekilde gider sağlıkla sıhhatle zamanında gelsin yavrun bende şükür iyiyim yatıyorum genel olarak ama artık ufak tefek işler yapıyorum ilaçlara bende devam progestan eksikliğim varmış bayağı doğuma kadar kullanıcam sanırım bakalım 12 şubatta gidicem ne dicek doktor
Çok kötü deneyimler.Kuzum benim Allah tekrarını yaşatmasın inşallah ne sana ne bebeğini bekleyen başkasına çok zor bir imtihan
Bir arkadaşım hastanesi odasını süsleyip güle oynaya doğurup odaya çıkıp emzirdiğini bebeğini aynı günün sabahında kaybetti. Doğum kilosu neymiş ben o kızda erimeyi gördüm 10 günde çöktü. Allah evlat acısıyla sınamasın kimseyi.
Canım o kadar üzüldüm ki, ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sabrını arttırsın tekrarını yaşatmasın inşallahkızlar merhaba. 18 inin gecesi normal doğumla gebeliğim sonlandırıldı. çok ağır ve acılı şeyler yaşadım bugun daha yeni kendime geliyorum. bebeğim canlıyken doğumu olduğundan kulağına ezanla ismi okundu ve ellerimizle defnettik. çok zor çok kızlar sakın cinsiyeti için bulantılarınız için dert yanmayın sakın şikayetlenmeyin. yemin ederim ki hiçbir acıya benzemiyor ömrümün sonuna kadar yürek yaram olarak kalacak evladımı kaybetmem. bana dua edin Allah rızası için. hepinizin gebeliği iyi geçer sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah ben temmuzda anne olamıycam...
iki haftadır filan çekiyorum öncesınde de hafif hafif vardıPelvis ağrısı çeken var mı ? Birde kasık kemiğim batıyor sanki doğuma günler kalmış gibi bir baskı var çözemedim.
Şimdiden çatı hazırlığı mı diyorum da ilkinde bu kadar erken hissetmemiştim.iki haftadır filan çekiyorum öncesınde de hafif hafif vardı
Benim son muayenede bebişin baş ölçüsünü zor aldı doktor sol kasik kemiğinin oraya soktu kafasını olcemiyorum dedi belki sende de öyle bişey yapmıştir minnoş o baskı yapiyordur bilemedim kiPelvis ağrısı çeken var mı ? Birde kasık kemiğim batıyor sanki doğuma günler kalmış gibi bir baskı var çözemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?