- 19 Şubat 2012
- 397
- 742
- 303
- Konu Sahibi Glueckwunsch
-
Merhaba ilk ben geldim. Öncelikle bebişlerimiz hayırlı olsun. İnşaAllah sağlıkla kucağımıza alalım. Benim gebeliğim üçüz başladı. İkiz devam ediyor. Bebeklerimden birinin 5.haftada kalbi durmuş. Şuan 8+4 teyiz.Merhaba,
2024 yılında Allah nasip ederse anne olacak, çoğul gebeleri sayfamıza bekliyoruz.
Bebeklerimizin takiplerinde birbirimizden öğrenmek, endişelerimizi, korkularımızı paylaşmak ve hafifletmek adına , hepinizi buraya beklerim
Merhaba 7+ 2 haftalığız ikiz inşallah sizin kaç haftalıkMerhaba,
2024 yılında Allah nasip ederse anne olacak, çoğul gebeleri sayfamıza bekliyoruz.
Bebeklerimizin takiplerinde birbirimizden öğrenmek, endişelerimizi, korkularımızı paylaşmak ve hafifletmek adına , hepinizi buraya beklerim
Evet benim de 8 Ocak gösteriyor ama okuduğum hep ikizler erken doguyormuş sizin tek yumurta mıMuhtemelen doğumlarımız 2023te olacak zira benim de 10 Ocak gösteriyor ama ikizler hep erken geliyorsağlıkla kavuşalım da 2023-24 farketmez. Sağlıkla şu 12 haftayı atlatalım bir hele
Sizinde mi tüp bebekti hayırlı olsunHeyyoooo
6+5ten ikizlerle selamlıyorum hepiniziii
Evet canimmmSizinde mi tüp bebekti hayırlı olsun
Benim de geçiyor 15-20 dk sonra sanırım gaz vs sıkıştırıyorBende de oluyor ama geçiyor sonra.. yani kalıcı devamlı bi ağrı değil gibi? Sendeki nasıl?
Gaz hele çok fena.. gark guk, zart zurt yaşıyorum resmenBenim de geçiyor 15-20 dk sonra sanırım gaz vs sıkıştırıyor
Bende aynı şekilde çok endişeliyim doktor randevusunu iple çekiyorum ama sürekli kendime telkinler veriyorum bebişlerle konuşuyorum,birde sürekli video film falan izliyorum ki beni oyalasınYaa bi de ben çok endişeleniyorum ya, Allah korusun sağlık versin de, insanın aklına geliyor. Nasıl pozitif kalmayı başarıyorsunuz??
Uyurken ani bir hareket yaptım kaşığıma ağrı girdi onu düşünüyorum,hergün böyle kafaya takacak bişeyim oluyorYaa bi de ben çok endişeleniyorum ya, Allah korusun sağlık versin de, insanın aklına geliyor. Nasıl pozitif kalmayı başarıyorsunuz??
izde de yorulunca bel kaşık ağrısı oluyor muHeyyoooo
6+5ten ikizlerle selamlıyorum hepiniziii
Sizde de yorulunca bel kaşık ağrısı oluyor muGaz hele çok fena.. gark guk, zart zurt yaşıyorum resmenabdest tutamaz oldum
Evet uzun süre ayakta kalınca sırt ağrım oluyorS
izde de yorulunca bel kaşık ağrısı oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?