2024 yılının ikiz/üçüz bebekleri :)

Kızlaaar ben de geldim iki yumurta transfer edildi ama teki tutup bölünmüş mucizelerim benim yerim onları ben çok iyiyim bi sıkıntım yok şükür bi kanama da yaşamadım inşallah hep böle devam ederiz sıkıntısız

Merhabalar geleceğin hunili anneleri :) ben de ikizlerim olacağını iki hafta önce öğrendim, ne benim ne eşimin ailesinde ikilik yok,ileri yaş gebelikte ikiz şansı yuksek oluyormuş 39 yaşındayım:) bir tane kızım var,inşallah ikizlerim de kız olurlar,3 prenses Annesi olmayı kabul ediyorum
Bu çarşamba kalp seslerini duyduk çok sukur,dün ise kanamam oldu ve hemen acile gittim,çok sukur yavrularimin kalp atımı devam ediyor,progestan baslandi,dinlen dedi doktor, akan kanın rengi önemli dedi,inşallah sağ salim kavuşuruz yavrularimiza
Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum

Hayırlı olsun canimmmmm sağlıkla alalim inşallah

Bugün karın ağrım var böyle kendini hissettiriyor adet öncesi gibi normaldir insallah
Korkutmak istemiyorum,dün benim de bu şekilde ağrım oldu ve sonra kanamam gerçekleşti,bence hemen dinlenme moduna geçip akıntınin rengini takip etmelisin,doktor bana köyü renkli akintidan korkmamalisin,açık renkli kanama taze kanamadir denilmişti.umarim hicbirsey olmaz

Akintim normal akinti fitilden kaynaklı yatıyorum zaten birseg olmaz insalalh

Maşallah Özgecim sağlıkla kucağınıza alın gerçekten mucize bunlar
Amin canım hep birlikte sağlıkla gelsinler doktorun ne dio canım benimki bir şry demedi sürekli ayaktayım öğretmen olunca nöbeti bile tutuyorum sormadım da acaba nöbet falan tutmamalı mıyım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…