- 5 Nisan 2019
- 2.009
- 1.800
- 133
- Konu Sahibi Glueckwunsch
-
Ben çalışmıyorum transferden beri yatıyorum deşme yeridir,ama be zaman bi markete vs çıksam iki gün ağrım oluyorEvet uzun süre ayakta kalınca sırt ağrım oluyor
Merhabalar ben 3,5 haftalik hamileyim beta hcg 1238 çıktı normal miHeyyoooo
6+5ten ikizlerle selamlıyorum hepiniziii
Normal ağrılarBen çalışmıyorum transferden beri yatıyorum deşme yeridir,ama be zaman bi markete vs çıksam iki gün ağrım oluyor
Normal canimmMerhabalar ben 3,5 haftalik hamileyim beta hcg 1238 çıktı normal mi
Ya canım öncelikle teşekkür ederim, haftalara göre beta hcg dağılımına bakıyorum üç haftalikken en fazla 700 olması gerekiyormus benimki bin küsür amaNormal canimm
Canım hiccc takilma o degerlere herkesin bünyesi çok farklı bir kaç güne kesen de görünür insallahYa canım öncelikle teşekkür ederim, haftalara göre beta hcg dağılımına bakıyorum üç haftalikken en fazla 700 olması gerekiyormus benimki bin küsür ama
Tebrik ederim sağ sağlam kucağına almayı nasip etsin RabbimSelam kızlar 5+2 ikiz bebek anne adayı olarak bebişlerimizi hayırlı bir şekilde sağ salim kucağımıza almamızı diliyorumgrubunuzun kadın doğum ve bebek hemşiresi ayağınıza geldi hanımmmm
Bel ağrısı bende de oluyor. Bi de hep bi yatma isteği :)Sizde de yorulunca bel kaşık ağrısı oluyor mu
Hayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallahSelam kızlar 5+2 ikiz bebek anne adayı olarak bebişlerimizi hayırlı bir şekilde sağ salim kucağımıza almamızı diliyorumgrubunuzun kadın doğum ve bebek hemşiresi ayağınıza geldi hanımmmm
Amin hepimiz de güzel gebelikler geçirelim sağlıklı yavrulara kavuşalim inşallahHayırlı olsun sağlıkla kavuşun inşallahbebek hemşiresi olmanızda ayrı güzel
Hayırlı olsun canimmmmm sağlıkla alalim inşallahMerhabalar geleceğin hunili anneleri :) ben de ikizlerim olacağını iki hafta önce öğrendim, ne benim ne eşimin ailesinde ikilik yok,ileri yaş gebelikte ikiz şansı yuksek oluyormuş 39 yaşındayım:) bir tane kızım var,inşallah ikizlerim de kız olurlar,3 prenses Annesi olmayı kabul ediyorum
Bu çarşamba kalp seslerini duyduk çok sukur,dün ise kanamam oldu ve hemen acile gittim,çok sukur yavrularimin kalp atımı devam ediyor,progestan baslandi,dinlen dedi doktor, akan kanın rengi önemli dedi,inşallah sağ salim kavuşuruz yavrularimiza
Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum
Korkutmak istemiyorum,dün benim de bu şekilde ağrım oldu ve sonra kanamam gerçekleşti,bence hemen dinlenme moduna geçip akıntınin rengini takip etmelisin,doktor bana köyü renkli akintidan korkmamalisin,açık renkli kanama taze kanamadir denilmişti.umarim hicbirsey olmazBugün karın ağrım var böyle kendini hissettiriyor adet öncesi gibi normaldir insallah
Akintim normal akinti fitilden kaynaklı yatıyorum zaten birseg olmaz insalalhKorkutmak istemiyorum,dün benim de bu şekilde ağrım oldu ve sonra kanamam gerçekleşti,bence hemen dinlenme moduna geçip akıntınin rengini takip etmelisin,doktor bana köyü renkli akintidan korkmamalisin,açık renkli kanama taze kanamadir denilmişti.umarim hicbirsey olmaz
Karın ağrısı bende de oluyor normalmişBugün karın ağrım var böyle kendini hissettiriyor adet öncesi gibi normaldir insallah
Amin canım hep birlikte sağlıkla gelsinlerMaşallah Özgecim sağlıkla kucağınıza alıngerçekten mucize bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?